Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Playboy nyuszi fotózas anyukak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Playboy nyuszi fotózas anyukaként?

Figyelt kérdés

Felesegemrol lenne szo aki bar meg fiatal (26)megis azt gondolom legyunk anyukahoz meltoak.

Gondolom en!

Ő máshogy,nemis erti mi a bajom.

Tehát,az en parom mindigis szeretett kitűnni,fokepp a szexy,alig takaro oltozkodesevel,imadta ahogy a ferfiak ot neztek ahogy a nok irigy tekinteteit is.

Ezekrol mind tudok mert oszinten elmondta ezeket nekem.

Bevallom neha jolesett a ferfiassagomnak amikor lattam mas ferfiak szeme is megakad a paromon "azta milyen jo" huh nezd de bomba a csaj" stb..

Egyebkent party hossteszkent tevekenykedett ,tehat ferfiakkal jart el bulizni ,ezert persze megfizettek. (Sze*et sose vallalt)

Gondoltam majd kinovi.

Nem igy lett.

Most mint megtudtam elment egy nyuszi lany fotozasra falatka ruha,sejtelmes szexy maszk

Es ezt tervezi kitenni a netes platformokra face,insta stb.

Mellette rúdtáncol is mint sport. Errol is gyakran oszt meg kepelet ismetelten keves ruhaba.

Mondtam neki hogy a 4 fal kozt oke de anyuka kent ez mar mint profilkep nagyon meresz

Mindezt egy 3 eves ovis gyerek mellett.

Mi nektek errol a velemenyetek?

Fog e valtozni? Ki lehet e ebből "nőni" ?

A gyereknek ez a kesobbiekbe mennyire jelent hatranyt?

2023. nov. 30. 00:03
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
36%

#30 Igaza van a 29-esnek, kortól függetlenül bármikor meghalhatnak.

Egy ismerős apukája ma halt meg, egyik percről a másikra. Nem volt hatvan.

A feleséged fiatal anya, és nem kér a sztereotípiákból, élni akar: baj.

Egy idegen (akihez egyébként semmi közöd) későn vállal gyereket: baj.

Van akinek semmi sem jó.

Egyébként ismerek 45 feletti kismamát, aki munka és család mellett gondozza az idős beteg édesapját is. Nem rúdtáncol, és fotóztatja magát a férje/szomszédok/szülő csoport/óvó nénik/majdani osztálytársak és szüleik nemtetszése ellenére...

Egyébkén nem ment fel a remélted, hogy kinövi, hiszen bíztattad is, tetszett ha irigykedtek. Savanyú lett a szőlő?

Támogatnod kellene inkább.

2023. nov. 30. 23:58
 32/45 A kérdező kommentje:

31.

Ugye nem gondolod hogy ilyen valoban van is?

Tobb sebbol vérezne.

2023. dec. 1. 01:10
 33/45 anonim ***** válasza:
5%
31. Elmebeteg !
2023. dec. 1. 05:51
 34/45 anonim ***** válasza:
94%
#33 ugye tudod, hogy anonim oldalon nem kell bemutatkozni?
2023. dec. 1. 06:00
 35/45 anonim ***** válasza:
23%

31-es: A kérdezőnek láthatóan nem tetszik, hogy nem mindenki szerint a feleségét kellene helyretenni. És a reakciói alapján valamiért nagyon betalált nála, hogy valaki öregen szül. :D

"Nalunk az egyik mama 51 éves,masik 47"

Elgondolkodtam rajta, ahogy kérted. És? Fiatalon szültek ők is, ezt könnyű kiszámolni, egyéb? :D A nagymamás példát azért hoztam fel, hogy _akár_ még nagymama is lehetek, annak ellenére, hogy ilyen későn szültem. Ismétlem, TUDOK számolni! :D Valószínűleg egy 70 éves nagymama már nem olyan fürge és aktív mint egy 51 éves, ez valóban így van, de ez csak 1 apró érv, ami a "kontra" serpenyőbe került, de pont ennek nem volt azért olyan nagy súlya (mert lehet, hogy a gyerekem soha nem is fog gyereket vállalni vagy nem ugyanabban az országban fogunk élni stb.), ennél azért jóval súlyosabb ellenérvek is voltak abban a serpenyőben. De a másikba végül mégis több került. :-)

Most arról ne is beszéljünk, hogy pl. hiába fiatalos 50-es nagymama valaki, ha dolgozik/rossz viszonyban van a fiatalokkal/nem dolgozik, de köszöni szépen éli világát és nem kíván bébiszitterkedni/beleszól mindenbe így egy idő után nem kérnek a segítségéből stbstb.

Engem rettentően izgat még mindig, hogy hogy döntöttél a playboynyuszijelmez-botrány megoldásával kapcsolatban? A tanácsadók közül melyik oldalra hallgatsz? :-)

2023. dec. 1. 08:49
 36/45 A kérdező kommentje:
Mar csak a nagymamaként szülök téma érdekel 😀
2023. dec. 1. 21:47
 37/45 anonim ***** válasza:
61%

#36 Legalább a feleséged megnyugodhat, hogy végre békén hagyod, azt csinál, amit szeretne, és nem fog érdekelni az ovis csoport véleménye :) Legalább jól járt :)

Vagy pedig ábrándozol egy bombanő feleségről, de unalmadban más téma is jó, csak legyen min pörögnöd. Akkor viszont te jártál jól :)

Mi pedig megismerhettük Elmebeteget, szóval nekünk is nagyon jó :)

Jaj de jó! :D

2023. dec. 1. 21:58
 38/45 A kérdező kommentje:

Meg mindig azt gondolom kettonk kozul te vagy a felelotlen vagy ahogy te fogalmaznal elmebeteg.

"Felelossegteljes gyermekvallalas " jelige

2023. dec. 1. 22:02
 39/45 anonim ***** válasza:
61%

#38 Nem jött be, két külön személy vagyunk.

Nincs és szándékosan nem is lesz gyermekem :)

2023. dec. 1. 22:23
 40/45 A kérdező kommentje:

Nincs jelentossege ki ki

A valaszokat mindenki latja

A velemenyem irtam le ami a felelotlen gyermekvallalashoz kapcsolodik.

Ha teged nem erdekel lapozz tovabb.

2023. dec. 1. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!