Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Playboy nyuszi fotózas anyukak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Playboy nyuszi fotózas anyukaként?

Figyelt kérdés

Felesegemrol lenne szo aki bar meg fiatal (26)megis azt gondolom legyunk anyukahoz meltoak.

Gondolom en!

Ő máshogy,nemis erti mi a bajom.

Tehát,az en parom mindigis szeretett kitűnni,fokepp a szexy,alig takaro oltozkodesevel,imadta ahogy a ferfiak ot neztek ahogy a nok irigy tekinteteit is.

Ezekrol mind tudok mert oszinten elmondta ezeket nekem.

Bevallom neha jolesett a ferfiassagomnak amikor lattam mas ferfiak szeme is megakad a paromon "azta milyen jo" huh nezd de bomba a csaj" stb..

Egyebkent party hossteszkent tevekenykedett ,tehat ferfiakkal jart el bulizni ,ezert persze megfizettek. (Sze*et sose vallalt)

Gondoltam majd kinovi.

Nem igy lett.

Most mint megtudtam elment egy nyuszi lany fotozasra falatka ruha,sejtelmes szexy maszk

Es ezt tervezi kitenni a netes platformokra face,insta stb.

Mellette rúdtáncol is mint sport. Errol is gyakran oszt meg kepelet ismetelten keves ruhaba.

Mondtam neki hogy a 4 fal kozt oke de anyuka kent ez mar mint profilkep nagyon meresz

Mindezt egy 3 eves ovis gyerek mellett.

Mi nektek errol a velemenyetek?

Fog e valtozni? Ki lehet e ebből "nőni" ?

A gyereknek ez a kesobbiekbe mennyire jelent hatranyt?

2023. nov. 30. 00:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
63%
Mit mondjak? Ilyen tipus és nem állítja meg senki! Gondolkodni kellett volna, hogy kit veszel el és ki a gyereked anyja...
2023. nov. 30. 09:12
 12/45 anonim ***** válasza:
65%
Fiatalon lettem anyuka. 20 éves voltam. Mielőtt anya lettem iszonyatosan kihívóan öltöztem (napi2 órákat edzettem szóval volt mit kirakni). De aztán felnőttem. Mikor megszültem ismét jó formába hoztam magam ugyan olyan szépen kidolgoztam a testem mint előtte volt de nem pakoltam ki magam. Miért?! Mert nem egy hülye tiniribi vagyok. Szerintem gyerek után nem illik ilyeneket csinálni mert a gyereknek sem jó ha az anyján nevetnek vagy kibeszélik milyen ribis. Ha egy gyerek nem volt elég ahhoz hogy felnőljön sose fog. Nem a fiatal kora miatt pakolja ki magát hanem mert ő ilyen típus.
2023. nov. 30. 10:18
 13/45 anonim ***** válasza:
32%

45 éves nő vagyok, épp gyereket várok és tőlem iszonyatosan távol áll ez a személyiség (élvezi a figyelmet, szexinőci image, partyhosztesszkedés stb.) + a FB-ra is félévente 1x posztolok kb. DE!

Szerintem nagyon szomorú, hogy neked nem az számít, hogy a feleséged jó anya-e, jó társ-e és jó ember-e, hanem az, hogy a savanyúpista savanyúmarcsifelesége mit fog gondolni róla az ovis FB csoportban. Mindenhol vannak olyan emberek, akik bele fognak kötni bármibe, ha szexi ruhás a FB képed abba, ha a férjeddel közös abba, ha egy 10 évvel ezelőtti abba, ha nincs, akkor abba, ha rúdtáncosat posztolsz abba, ha cuki gyerekeset abba, ha karácsonyelőttcsaládilag sütit sütünk abba.

Képmutató vagy, mert olyan társaságban, ahol ezt elfogadják, ahol dicsérik, ott rendben van, az tetszik, amikor menőzhetsz vele, de ha valakinek erről negatív véleménye lehet, akkor jujj, rejtsük el, hogy a feleségem ilyen típus, ahelyett, hogy ott is büszkén vállalnád.

Kárt nem azzal okoztok a gyereknek, hogy egy idióta szülő esetleg otthon a gyereke előtt tesz negatív megjegyzést rá, hanem azzal, ha te egy ilyen esetben nem állsz ki mellette teljes mellszélességgel.

Ő ilyen, ilyen a személyisége, ezt választottad, és pont ugyanúgy nincs jogod elvárni, hogy megváltozzon, mint azoknak a nőknek, akik idejárnak panaszkodni, hogy a férjemegyszalmaszálatnemteszkeresztbe, aztán kiderül, hogy régen is ilyen volt, de "azt hittem majd megváltozik".

2023. nov. 30. 11:12
 14/45 anonim ***** válasza:
41%
45 evesen gyereket ? Sokeszed van.
2023. nov. 30. 13:15
 15/45 anonim ***** válasza:
21%
15-ös: Jólesett ezt leírni? Faszán érzed magad tőle, hogy megmondtad a tutit úgy, hogy semmit nem tudsz rólam? Esetleg van véleményed a kérdés kapcsán? :-) :-D
2023. nov. 30. 13:45
 16/45 A kérdező kommentje:

Nem ítélek el se fiatalt sem időset. Mert sose tudhatjuk mi az ok.

Bar ezt a 45 evet enis sokallom de nem itelem el,lehet hosszu evek ,probalkozasa,vetelesek,beultetesek utan fogant a baba

De egy szempont miatt megis felelotlensegnek tartom egy bizonyos kor felett. Mert azt a gyereket legalabb 18 éves korig nevelni kell LEGALÁBB!

Ha csak 18 at veszem alapul anyuka mar akkor is 63 eves lesz ami valjuk be mar nem fiatal. Boven inkabb nagymama kategoria. Gondolni kell arra is hogy elek e addig hogy azt a gyereket felneveljem.

Nem mindenki el 80-90evig

2023. nov. 30. 13:59
 17/45 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, örülök, hogy a saját problémád helyett adtam más témát, amin lehet rágódni! Zseniálisak vagytok, komolyan, gondolod, hogy tudok számolni vagy mi? Inkább azon gondolkodj el, amit írtam a kérdésedre! :-D
2023. nov. 30. 14:06
 18/45 anonim ***** válasza:
63%
bocs de 45 évesen gyereket szülni ostobaság szerintem is . kérdező meg nem kiállnia kell eben az esetben felesége melett hanem közölni vele hogy ha van már gyereke akkor öltözön fel normálisan ne ugy mint egy K...
2023. nov. 30. 14:47
 19/45 anonim ***** válasza:
59%
#16 Majd a kamasz gyereknek is lesz véleménye a kérdés kapcsán, mikor a majdnem nyugdíjas anyuka jelenik meg az általános iskolai ballagásán...
2023. nov. 30. 14:55
 20/45 A kérdező kommentje:

18

Nem rossz inulattal vezerelve irtam azt amit!

Hogy megertsd direkt leis vezettem. Sajnalom hogy nem sikerult igy sem megerteni

2023. nov. 30. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!