Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Playboy nyuszi fotózas anyukak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Playboy nyuszi fotózas anyukaként?

Figyelt kérdés

Felesegemrol lenne szo aki bar meg fiatal (26)megis azt gondolom legyunk anyukahoz meltoak.

Gondolom en!

Ő máshogy,nemis erti mi a bajom.

Tehát,az en parom mindigis szeretett kitűnni,fokepp a szexy,alig takaro oltozkodesevel,imadta ahogy a ferfiak ot neztek ahogy a nok irigy tekinteteit is.

Ezekrol mind tudok mert oszinten elmondta ezeket nekem.

Bevallom neha jolesett a ferfiassagomnak amikor lattam mas ferfiak szeme is megakad a paromon "azta milyen jo" huh nezd de bomba a csaj" stb..

Egyebkent party hossteszkent tevekenykedett ,tehat ferfiakkal jart el bulizni ,ezert persze megfizettek. (Sze*et sose vallalt)

Gondoltam majd kinovi.

Nem igy lett.

Most mint megtudtam elment egy nyuszi lany fotozasra falatka ruha,sejtelmes szexy maszk

Es ezt tervezi kitenni a netes platformokra face,insta stb.

Mellette rúdtáncol is mint sport. Errol is gyakran oszt meg kepelet ismetelten keves ruhaba.

Mondtam neki hogy a 4 fal kozt oke de anyuka kent ez mar mint profilkep nagyon meresz

Mindezt egy 3 eves ovis gyerek mellett.

Mi nektek errol a velemenyetek?

Fog e valtozni? Ki lehet e ebből "nőni" ?

A gyereknek ez a kesobbiekbe mennyire jelent hatranyt?

2023. nov. 30. 00:03
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
40%

A legjobb barátnőm késői gyerek, negyven felett volt az anyukája, amikor megszületett, köszönik szépen jól vannak.

Sőt, gimiben is jól voltak.

2023. nov. 30. 15:42
 22/45 anonim ***** válasza:
40%
#22 És köszönjük szépen de attól még nem ez a normális, mint ahogy az sem aki 16 évesen szül a tanulás, és önfejlesztés helyett. Idális kor ha tetszik, ha nem 20-35, és nem, nem én szabtam meg, hanem az orvosok, pszichológusok is ezt ajnálják, azalatt nagyon könnyen lehet mentálisan sérült, mert nem tudja elviselni a hirtelen terhet, felette pedig halmozottan kockázatos a szülés, megterhelő a testnek, illetve a fellépő betegségek esélye is megnő.
2023. nov. 30. 17:27
 23/45 anonim ***** válasza:
65%

Komolyan nem hiszem el, hogy az eredeti kérdés helyett ezen pörög mindenki! Nyilván egyik reggel úgy ébredtem 44 évesen, hogy gyereket akarok, MOST, nem, nem gondoltuk át 412x az összes érvet, amit felsoroltatok, nem vagyok tisztában a kockázatokkal, nyilván nem volt semmi előzménye... :D

Kedves kérdező, én majd megküzdök ezzel a problémával, hogy a gyerekem depressziós lesz 16 évesen, hogy milyen öreg anyja van (bár remélem 16 évesen a tanulással, bulizással, csajozással, esetleg fiúzással lesz elfoglalva, nem az én ráncaimmal), a kérdésed alapján viszont neked majd másfajta problémáid lesznek a feleségeddel/gyerekeddel; jó konfliktuskezelést hozzá! :D Elegánsan senki felvetésére nem reagáltál, de látod a többség szerint helyre kell tenni, hogy anyukaként már mit illik és mit nem, szóval mindent bele! ;-)

2023. nov. 30. 17:47
 24/45 anonim ***** válasza:
31%

#23 Mert minden 20 és 35 közötti nő ideális sőt csodálatos anya automatikusan, tökéletesen egészséges gyerekkel... Hagyjuk már...

#24 Gratula és jó egészséget nektek! :)

2023. nov. 30. 19:13
 25/45 anonim ***** válasza:
69%

43 éves vagyok, egy 11 évessel és egy 11 hónapossal (nemsokára egyéves lesz).

Négyen vagyunk lánytestvérek, 1980, 87, 93 és 2000-ben születtünk. Az anyukám 22 éves volt velem és 42 amikor a legkisebb húgomat szülte. Az apánk három évvel idősebb nála. Köszjólvagyunk. 65 és 68 évesek, fiatalosak, egészségesek és aktívak. És a történelem ismételte önmagát, én is szültem 42 évesen, igaz én csak egy másodikat, de egyben utolsót, az elsőt meg 32 évesen.

Ki lehet szállni mások méhéből. Mindenki akkor szül - avagy nem szül soha - amikor akar.

2023. nov. 30. 19:25
 26/45 anonim ***** válasza:
14%
Ha dilinyos lesz a gyerek akkor meg szenvedni fogsz.
2023. nov. 30. 21:56
 27/45 A kérdező kommentje:

18

Sajnalom hogy annak ellenere hogy levezettem sem sikerult megertened amit modani szeretnenk neked.

Azthiszem en inkabb a helyedbe mar csendbe maradnek. Kivanom hogy sikeruljon a gyereket legalabb felnevelned a korodbol adodoan.

2023. nov. 30. 22:35
 28/45 A kérdező kommentje:

24! ^

|

2023. nov. 30. 22:38
 29/45 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, de tökéletesen megértettem, te nem érted, hogy a) a válaszok fele nem az eredeti kérdésen, hanem rajtam pörög, ami nonszensz b) miért teljesen felesleges és ostobaság ezen vergődnötök, hiszen NYILVÁN ezeket mi is átgondoltuk a férjemmel, voltak előzmények stb. Mit gondolsz, itt fogok összeomlani, hogy "úristen, mennyire igazatok van, nem is tudom, hogy gondoltam, hogy fogom majd felnevelni a gyereket, és mi lesz ha valami gond lesz a terhességemmel, és szegény gyereknek idős anyukája lesz, jaj, mennyire felelőtlen vagyok"? Nyilván nem, de azért jól esett megmondani a tutit egy eredeti kérdéshez abszolút nem kapcsolódó témában, ugye? NEKEM sikerült egy ilyen súlyos kérdésben döntést hoznom a férjemmel anélkül, hogy a gyakori népét kérdezgettem volna, neked ez egy sokkal kisebb kaliberű probléma kapcsán sem sikerült, szerintem te meg ezen gondolkodj el.

Majd csendben maradok, ha úgy érzem nincs több mondanivalóm, bár lassan elveszti szórakoztatófaktorát ez a nyűglődés. ;-) 45 éves vagyok, nem 60, az átlagéletkor pedig Budapesten 79,90 év volt tavaly (direkt megnéztem neked), szóval még csak az sem teljesen lehetetlen, hogy nagymama is leszek, ha a gyerekem nem lesz olyan idióta, hogy hasonlóan idős korban vállal gyereket (biztos nem fog, a trauma miatt, ugye). Ettől függetlenül persze beüthet egy rák/kamion/stroke akár holnap is, ahogy nálad is.

Az árván maradó gyermekem miatti aggódás mellett azért a feleségeddel se felejts el beszéni a playboynyuszi jelmezes fotóról, ha már MEGINT elegánsan figyelmem kívül hagytad a saját kérdésedre és tanácsokra vonatkozó megjegyzésemet. :D :P Na jóccakát!

2023. nov. 30. 22:52
 30/45 A kérdező kommentje:

Hiaba 45 ha addigra 60+ ezt mindig elfelejted

Nalunk az egyik mama 51 éves,masik 47

Ezen gondolkodj el.

2023. nov. 30. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!