Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyuljak ahhoz, hogy a barátomnak a kapcsolatunk alatt mástól született gyereke?
22 évesek vagyunk, még egyetemre járunk, kb. fél éve vagyunk együtt. A barátom februárban szakított az előző barátnőjével, 2 hónappal azelőtt hogy mi összejöttünk. Annyit mesélt róla, hogy 8 évvel idősebb volt nála a nő és csak 3 hónapig voltak együtt.
Néhány nappal ezelőtt bevallotta, hogy kb. 1 hónapja gyereke született az exétől. A nő azonnal elmondta neki, a barátom rá akarta beszélni, hogy vetesse el, de nem volt hajlandó, azt mondta felneveli egyedül. A barátom azonnal szakított vele, letiltotta mindenhol és azóta nem is beszéltek. Azt hogy megszületett a gyerek ismerőstől tudta meg, még képen sem látta. Azt mondta nem akarja, hogy bármi köze legyen hozzá. A nő nem keresi, az anyakönyvben sincs benne a neve. Nekem mégis nagyon rossz érzés. Én komolyan tervezek vele és nagyon fáj ez a dolog.
Ti mit gondoltok?
Engem most jól le fognak pontozni, de nem érdekel. Egyáltalán nem biztos, hogy minden nőt el fog hagyni, ez azért nem törvényszerű. Egy nem kívánt, akarata ellenére megtartott gyerek a legtöbb férfit lesokkolja. Ez a srác egy 22 éves egyetemista, az egész jövőjét felborítja ez a helyzet. Jó, persze, nem húzott gumit, de a nő ugyanolyan hibás, mint ő. 8 évvel idősebb, vagyis 30 éves, nem egy szegény naiv kislány. Szóval nem kell itt senkit elítélni. Az biztos, hogy a gyerektartást nem lehet megúszni. Kérdező, ne hamarkodd el, gondold nyugodtan végig. Abban teljesen igazad van, hogy a gyerek negatív hatással lesz a jövőtökre. Beszéljétek meg.
N
#12 Egyetemi kollégiumban volt egy ismerősöm, 25 éves srác, aki elmondta egyszer, hogy van egy 3 éves gyereke. Becsúszott egy alkalmi kapcsolatban, a barátnő értékrendjébe nem fért bele az abortusz, így megtartotta. Az akkor 22 éves srácot is lesokkolta, igen, de eszébe sem jutott olyan gerinctelen dolog, hogy többé felé se nézzen és úgy tegyen, mintha nem is létezne a gyerek. Tartotta a kapcsolatot vele, rendszeresen látogatta. Sőt, azt mondta, hogy ahogy látta cseperedni három évig, már nem is tűnik annyira hibának a dolog.
Szóval nem az a gond, hogy lesokkolja egy ilyen hír a srácot, felborítja a jövőjét stb. Ez mind igaz. De az a döntés, hogy egyáltalán látni sem akarja a gyereket, tudomást sem akar venni róla a jövőben, sokat elárul a jelleméről. Én egy ilyen emberben nem tudnék bízni, nem terveznék vele.
Igen, azert jó lenne pontosan tudni mi történt. A gyerek tényleg véletlenül, mondjuk gyógyszer mellett csúszott be, vagy a nő tudatosan azt hazudta védekezik. Esetleg nem is mondott semmit, csak engedre gumi nélkül, ez a szerencsétlen meg belement.
Mert azért lássuk be egy 30 éves már általában tisztában van a fogamzás mikéntjeivel.
Ha direkt szedte rá a srácot, akkor még érthető is ez a reakció, de ha véletlen volt,vagy a fiú volt meggondolatlan, akkor nem jogos hogy ennyire elzárzkózzon.
Persze a srác nyilván azt fogja mondani hogy a nő hazudott, a nő meg azt hogy ő védekezett....
12: Igazából én is szakítást javasoltam és én gondoltam az "újra meg fogja tenni" elvet, viszont a kérdező teljes leírása után felpontoztalak. :)
Ha most vagy a későbbiekben képes lenne vállalni a felelősséget, akkor nagyon esetleg mégis lehetne esélyt adni. De úgy semmiképpen, ha továbbra is elsunnyog az életben és szerencsétlen gyerek nem ismeri őt meg.
Rokonomnak úgy lett gyereke , hogy a nője azt hazudta szedi a fogamzásgátlót 1 évig voltak együtt. Barátnőm ugyanezt megcsinálta, mert mindig otthagyták a pasik és eldöntötte, hogy a következőtől gyereket akar, tök mind1 meddig lesznek együtt mert nem fog arra várni, hogy feleségül vegyék.. 2 hónapig voltak együtt.
Ennyit a női ravaszságról. Lehet a pároddal is kiszúrt az a nő. Sztem nem kell szakítani ez miatt, inkább utánajárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!