Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyuljak ahhoz, hogy a barátomnak a kapcsolatunk alatt mástól született gyereke?
22 évesek vagyunk, még egyetemre járunk, kb. fél éve vagyunk együtt. A barátom februárban szakított az előző barátnőjével, 2 hónappal azelőtt hogy mi összejöttünk. Annyit mesélt róla, hogy 8 évvel idősebb volt nála a nő és csak 3 hónapig voltak együtt.
Néhány nappal ezelőtt bevallotta, hogy kb. 1 hónapja gyereke született az exétől. A nő azonnal elmondta neki, a barátom rá akarta beszélni, hogy vetesse el, de nem volt hajlandó, azt mondta felneveli egyedül. A barátom azonnal szakított vele, letiltotta mindenhol és azóta nem is beszéltek. Azt hogy megszületett a gyerek ismerőstől tudta meg, még képen sem látta. Azt mondta nem akarja, hogy bármi köze legyen hozzá. A nő nem keresi, az anyakönyvben sincs benne a neve. Nekem mégis nagyon rossz érzés. Én komolyan tervezek vele és nagyon fáj ez a dolog.
Ti mit gondoltok?
Én sem terveznék egy ilyen gerinctelen emberrel.
Van itt néha olyan kérdés, hogy "mit tegyek, a párom/apám régi futó kapcsolatából született gyereke, akivel mi sosem találkoztunk, fel akarja venni velünk a kapcsolatot és most áll a bál a családban..."
Számíthat hasonlóra tizenpár év múlva a kedves barátod is.
Valamint a majdani, házasságban született gyerekei majd joggal fognak tartani attól, hogy nekik is hátat fordít egyszer az apjuk, mert ha az egyik gyerekével megtette, miért ne tehetné meg a többivel is. Plusz szép példamutatás...
Barátod egy igazán figyelmes, becsületes, tisztességes, előrelátó ember.
Ja nem. Szinte ismeretlenül is beleengedi gumi nélkül, aztán meg hárít, nem érdekli mi lesz a saját gyerekével. Te is számíthatsz hasonlóra
Gyerek akárhogyan beeshetett, ez a része mellőzhető. Viszont minden más igaz, hogy ezért ilyen formában ghosting-olt. Ugyanis ezt megteheti újra. Szakítanék én is, bár a következőnek már egyáltalán nem fogja elárulni. Esetleg rá kéne venni, hogy vállalja fel a gyerekét és anélkül nincs folytatás.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!