Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemértem mivan. Létezhet ilyen?
kezdjük az elejéén egy picit hosszadalmas lesz de aki ténylegtényleg segíteni szeretne az olvassa végig.*-* van egy barátnőm..nagyon szeretem mert megértő,aranyos,és igazi barátnő nagyon szeretjük egymást mondhatni hogy a legjobb és mindent elmondunk egymásnak.Ám van egy srác és igen,mindkettőnknek tetszik..és hát igen ott a baj hogy ők ketten régen jártak,szerintem nem mult el az érzelem vagy nemtudom de a barátnőmnek még mindig tetszik.:/
persze a suliban a jelek a fiu részéről felém megvannak..kézenfogva sétálunk délutánonként,ölelgetjük egymást,becézgetjük egymást ésés szeretem*-*
de a barátnőm már nem a suliba jár,és amikor visszajön a suliba..akkor ugye 4esben szoktunk lenni..mi ketten meg a fiu egyik haverja..és hát egy kicsit kellemetlen,hogy midnkettőnknek tetszik,ottvagyunk midnketten és tulajdonképpen egymás 'ellenfelei' lettünk.:/ msn-n is az a helyzet hogy folyamatosan így szeretlek ugy szeretlek [nemtudom hgy komoly e :/] aztán pl. ma meg tök flegmán beszélt..rám se írt pedig mindig rámszokott,és hát nembeszéltünk annyit mint máskor.:/ a fiu meg nemakar választani vagyis nemhajlandó egyikünket sem megkérdezi..vagy csak szimplán rávezetni a lényegre.:/
és mondhatni hogy a bnőmnek előnye van hogy régebben jártak..és szakítás után isvolt nekik egy-egy csók és ez engem nagyon zavart..vagyis csak féltékeny voltam.:/
és hát tulajdonképpen a barátnőmmel harcolunk a fiuért..és ez szerintem tönkreteheti a barátságunkat.:/
mi a véleményetek erről az egészről?:/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!