Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Volt már olyan hogy párkapcsolatban egy nő vert vagy megütött titeket? Akár egy vita során?

Figyelt kérdés
Én most léptem ki egy ilyenből.
2023. nov. 27. 16:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Uh, ezek kemény sztorik, gyerekek...
2023. dec. 13. 20:45
 12/22 anonim ***** válasza:
37%
Hát én is az agresszív nők táborát gyarapítom. Annyit fűznék hozzá, hogy amikor elér egy szintet a suttyósága ezeknek az embereknek akkor elszáll az agyam és zúznom kell..
2023. dec. 14. 09:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, próbálna nekem jönni egy ilyen pattogó nő, önvédelemből kb az összes sérelmet rajta torolnám meg....

Ritka hülyének kell lenni egy férfival szemben pattognia egy nőnek.

Kb el sem képzelik, mekkora különbség van erőben a két nem között.

Nővérem is ilyen, "rajtam nevelkedett", rendszeresen bántott, vert, szüleink hagyták...ehhez képest a mai napig hiszi magáról, bármilyen férfinak nekimehet.

2023. dec. 14. 20:36
 14/22 anonim ***** válasza:
40%

Igen. De meg van neki engedve. Plusz megvan rá a saját oka amit tiszteletbe tartok. Kárt nem tud tenni bennem (széket azért nem vág hozzám :D )

A világ kincse sem ér annyit, hogy ezért bántsam. Sosem tudnám.

2023. dec. 26. 15:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Legy csapoval arra a kezere vissza is kapta.
2023. dec. 26. 19:29
 16/22 anonim ***** válasza:
41%
BDSM kérdés vagy egyéb? Mert elfenekelhetne a párom.
jan. 8. 20:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A nővérem is ilyen agresszív volt a pasijaival egészen addig amíg az egyiknek a húga bele nem szólt a dologba.
jan. 8. 22:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, egyszer hason ütöttem a férjemet, túl sokat ittam és eszembejutott egy chatelése, ahol az egyik kolleganőjét fűzte. Ő azt mondta összetört itt benne valami, majd egy hónapig volt titkos viszonya azzal a kolleganőjével. Őszintén? Szerintem még örült is ennek az ütésnek, mert így foghatta valamire a megcsalást. Engem borzasztóan bánt.
jan. 9. 02:13
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Borderlinos a baràtnőm, többször nekemjött, dobàlt, szètkaparta a kezemet, üvöltött.

Tele van/volt fèlelemmel.

1-2 extrèm esetet kivève àltalàban lefogtam, nèha segìtett rajta.

Tudom,el kellene hagynom.

jan. 9. 14:37
 20/22 A kérdező kommentje:

Durva. 😒😒

Gyakran jön rá ez a "roham" ?

jan. 9. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!