Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb veszekedésetek a párkapcsolatotok során?
Nem volt még kiemelkedően nagy, vagy emlékezetes veszekedésünk, igyekszünk mindent higgadtan megbeszélni, hiszen együtt tervezzük leélni az életünket, minek öljük egymást?
Nem mondom, h nincsenek hangos szavak, de ezek olyan hülye helyzetekben vannak, mint hogy már megint nem mosogatta el, amire megkértem, vagy hogy üljön be a homokozóba a gyerekekhez, ha kimennek, mert nekik a gazolás nem program. 😄
Nálunk az , hogy számomra miért fontosak a szüleim ?!
Majd az , hogy döntsem el , a szüleim fontosak , vagy a barátnőm ?!
44 F
4/4 : Ez tipikus női logika ( általában ) !
Szerintem a férfiak többségének ilyesmi eszébe sem jutna , hogy a másik fél szülei miért nem vesznek fel hitelt , hogy ugyanannyi összeget ajándékozzanak , mint a saját szülei !
Ezért mondom én mindig , de nem hisznek nekem , hogy bizonyos téren , soha nem lesz egyenjogúság ! 44 F ...
#5 / Elnézést , ha ekkorát tévedtem , de tényleg 100% ig biztos voltam benne , hogy ez egy női logika alapján jött nézet eltérés volt köztetek .
Hát igen , nem írtam oda az előző válaszomhoz , hogy tisztelet a kivétel alól .
Viszont örülök , ha ennek ellenére , olyan jól alakult a kapcsolatotok , ahogyan azt le írtad .
Amikor rájöttem, hogy nem is tette le a füvet, hanem inkább titokban szívta, akkor bunyóztunk. Én megütöttem, ő nem ütött vissza de lefogott.
Ez volt 3 éve. Azóta sem fordult elő ilyen veszekedés, titkolózás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!