Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eddigi életetek során hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddigi életetek során hányszor találtátok meg az igazit? Szoval nem a párkapcsolatok száma érdekel, hanem hónapokig, évekig tartó "örök szerelem"?

Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 09:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én mëg egyszer sem, pedig már váltam is. 6 éve meg már nem is próbálom megtalálni. Az igazi egy életre szól, nem pâr hétre, hónapra, évre.
2020. aug. 11. 09:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem. Ha az igazit találtam volna meg, akkor még együtt lennénk.
2020. aug. 11. 09:26
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
1x, később volt valaki aki nagyon annak tűnt még plátói értelemben
2020. aug. 11. 09:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit értünk igazi alatt. Azt, akiről elhittem, hogy örökké szeretni fogom a sok dráma ellenére is, mármint nem is őt, hanem a róla kialakított képet, ami távol áll a valóságtól és nem is létezik, viszont ha létezne, akkor most azonnal hozzámennék feleségül, vagy azt az embert, aki tényleg társ lehet akár egy életen át, mivel úgy tűnik, hogy lehet rá számítani, nyugalmat és érzelmi biztonságot tud adni, viszont csak egy hétköznapi ember, nem pedig egy drámaregény félisten főhőse.
2020. aug. 11. 09:31
 5/15 A kérdező kommentje:

1es

Ha házasság volt, kimondtàtok hogy örökké.

Akkor az csak az "igazi" volt.

Tudok olyat aki 4 házasságon túl van, ő se viccből mondta ki az igent, hanem mert úgy gondolta megvan az igazi. 4x tévedett.

Erről volna szó, hogy ki hányszor tévedett ekkorát.

Én most házasság elött tévedtem nagyot. 7 éves kapcsolat lett oda.

2020. aug. 11. 09:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5 Aki 4 házasságon túl van-az ne kezdjen kapcsolatban, hanem tartson önvizsgálatot.
2020. aug. 11. 09:47
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Nincs olyan, hogy igazi, mivel mindenki változik az idővel folyamatosan. Olyan van, hogy adott időszakban valaki épp elég jó, és nagyjából kölcsönös a dolog. Én 3x voltam nagyon szerelmes, barátnő, menyasszony, feleség, és mindet igazinak gondoltam, mivel akor azok is voltak.
2020. aug. 11. 09:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, azt hogy érted, hogy "ha kimondták, hogy örökké, akkor az csak igazi volt" ? Szerintem a legtöbb ember már túl van a házasságkötése előtt egy vagy több szerelmen, és már tudja, hogy az igazi nem létezik vagy maximum rövid időre érheti el. A házasság teljesen más dolgokról szól. Pl. társas kapcsolat (annak minden hátulütőjével!), kompromisszumokra való képesség, vagyonközösség, gyerekvállalás- és nevelés, együttélés, közös célok keresése és elérése. Ez igazából fényévekre van a romantikus regények szerelmes évődésétől és a fiatalkori vágyainktól...
2020. aug. 11. 09:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Három kapcsolatom volt, és most érzem először azt, hogy megtaláltam az "igazit", előtte nem is hittem benne, hogy ilyen létezik. Azért is léptem ki az előző kapcsolatomból, ami kellemes volt, nagyjából jól működtünk, szerettük egymást, mert éreztem, hogy ez egy olyan dolog, ami nem biztos, hogy még egyszer megtörténik az életemben.

A klasszikus értelemben vett igaziban sosem hittem, szerintem emberek vannak, akikkel kompatibilisek vagyunk. És van az a jóval kisebb halmaz, akivel tényleg azt érzed, mintha titeket egymásnak teremtettek volna. Van, akinek több ilyen is van, van, akinek kevesebb. Szerintem én azok közé tartozom, akinek jóval kevesebb az átlagnál, sosem voltam az a szerelmes típus, ezelőtt sosem éreztem azt a lángoló érzést. Figyelmeztettek is, hogy biztos csak fellángolás, bírjam ki, ne lépjek ki ezért egy stabil kapcsolatból, stb. De én tudtam, hogy nemcsak lángolás, jó emberismerőnek tartom magam, tudtam, hogy még egy embert, akivel ennyire összeillünk, nem valószínű, hogy találni fogok...

2020. aug. 11. 10:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Akkor valóban "igazinak" éreztem, de látod nem volt az. Azóta(13 éve) viszont senkinek nem mondtam ki az örökké-t, és már nem is fogom. Van aki egy házasságból is eleget tanul, én pont ilyen vagyok.

2020. aug. 11. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!