Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddigi életetek során hányszor találtátok meg az igazit? Szoval nem a párkapcsolatok száma érdekel, hanem hónapokig, évekig tartó "örök szerelem"?
1es
Ha házasság volt, kimondtàtok hogy örökké.
Akkor az csak az "igazi" volt.
Tudok olyat aki 4 házasságon túl van, ő se viccből mondta ki az igent, hanem mert úgy gondolta megvan az igazi. 4x tévedett.
Erről volna szó, hogy ki hányszor tévedett ekkorát.
Én most házasság elött tévedtem nagyot. 7 éves kapcsolat lett oda.
Három kapcsolatom volt, és most érzem először azt, hogy megtaláltam az "igazit", előtte nem is hittem benne, hogy ilyen létezik. Azért is léptem ki az előző kapcsolatomból, ami kellemes volt, nagyjából jól működtünk, szerettük egymást, mert éreztem, hogy ez egy olyan dolog, ami nem biztos, hogy még egyszer megtörténik az életemben.
A klasszikus értelemben vett igaziban sosem hittem, szerintem emberek vannak, akikkel kompatibilisek vagyunk. És van az a jóval kisebb halmaz, akivel tényleg azt érzed, mintha titeket egymásnak teremtettek volna. Van, akinek több ilyen is van, van, akinek kevesebb. Szerintem én azok közé tartozom, akinek jóval kevesebb az átlagnál, sosem voltam az a szerelmes típus, ezelőtt sosem éreztem azt a lángoló érzést. Figyelmeztettek is, hogy biztos csak fellángolás, bírjam ki, ne lépjek ki ezért egy stabil kapcsolatból, stb. De én tudtam, hogy nemcsak lángolás, jó emberismerőnek tartom magam, tudtam, hogy még egy embert, akivel ennyire összeillünk, nem valószínű, hogy találni fogok...
Akkor valóban "igazinak" éreztem, de látod nem volt az. Azóta(13 éve) viszont senkinek nem mondtam ki az örökké-t, és már nem is fogom. Van aki egy házasságból is eleget tanul, én pont ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!