Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eddigi életetek során hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddigi életetek során hányszor találtátok meg az igazit? Szoval nem a párkapcsolatok száma érdekel, hanem hónapokig, évekig tartó "örök szerelem"?

Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 09:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek az egyetlen igaziban. Nem csak egy olyan ember van a bolygón, akibe valaki szerelmes tud lenni és akivel boldog lehet.

Harmincas nő vagyok, életemben háromszor voltam szerelmes. A harmadik most is tart már 10 éve, de a korábbi kettőnél is komolyan gondoltam, aztán mégse így lett különböző okok miatt. Remélem, hogy még sokszor 10 évig ilyen jól megleszünk, de ettől még nem nevezem igazinak, mert szerintem olyan, hogy Igazi, nincs.

2020. aug. 11. 10:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Többféle látásmódot olvasok. Ki ebben, ki abban hisz.

Én házasságban nem hiszek, legalábbis egyenlőre nem jöhet szóba.

Az az 5-10-15 évig tartó örök szerelem, majd válás...

Ismerős körben rengeteg válás van. Van akinek 5 hónap, van akinek 10 hónap, van akinek a 40 év után lett vége.

Meg vannak rengetegen akik nem válnak el, csak megszokásból vannak együtt. Meg mert nem volna hova menni, meg kinek kellenék már 50-60évesen?

És hallok 1-2 olyan esetet, de az tényleg ritkaság szerintem, mikor az 50év körüli házaspár azt mondja, 30 év után is ugyanúgy szeretik egymást

2020. aug. 11. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Az exemről azt hittem, hogy nekem ő volt az Igazi... Most már jól tudom, nem. A jelenlegi párom az Igazi. Persze ha máshogy hozza az élet...
2020. aug. 11. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:

16-21 éves koromig voltunk együtt az első szerelmemmel. Eleinte azt hittem, ő az igazi, később (ahogy egyre inkább felnőttem), egyre gyakrabban kételkedtem ebben, többször szakítani is akartam.

A férjemmel lassan 11 éve vagyok együtt, róla még mindig azt gondolom, hogy ő az igazi, több okból is. Minden nagyon klappol köztünk az első perctől, és 11 év alatt egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy nem fog működni, vagy szakítani kéne.

32N

2020. aug. 11. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:

#12. Látod, mind mások vagyunk, ugyanazt ezerféle képpen éljük meg. Lehet valakinek Te voltal az igazi, miközben neked ő közel sem volt az...

Amúgy én azzal nem jönnék össze, aki egy nagy butaságnak tartja a házasságot. Nyilván nem minden házasság tart örökké, de az együtt járogatás sem.. és még mindig könnyebb válni, mintha 15 év együttélés után papírok nélkül próbáljátok kitalálni, hogy micsoda kié, kinek mi jár vagy mi nem stb..

Amúgy ne értsd félre én se házasodnék össze senkivel, mondtam id eljegyzésre nemet (2x), de ettől még hiszek az igaz szerelemben és a házasságban. Pont azért nem is mentem hozzá, mert nem láttam magam előtt, hogy 10 év múlva a gyerekekkel játszik, romantikusan együttfőzünk stb..

2020. aug. 13. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!