Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes ha viták során a párom, csak azt mondogatja, hogy : hát de te is/te se? Nem hoz fel ész érveket, ha mondok valamit mindenre ez a válasza.
Pl:
-ha mondom, hogy rosszul esett, hogy 3 napig nem keres, válasza: de te se.
-miért nem talál ki most ő valami programot/randit amit tudnánk csinálni? válasza mert te se
-vagy miért írt flegmán nekem, válasza: mert te is.
-miért csak a nap végén válaszol az üzeneteimre, mikor mindig online van?válasza mert te is
Mindent lerendez ennyivel. Kicsit gyerekes ez nekem, mint az oviban veszekedő gyerekek. 27 éves/F
Már beszéltem vele erről, hogy azért bármilyen dologért( legtöbbször nem is vitaként, hanem simán beszélgetés során), amit mondok neki ne támadjon rögtön vissza. Persze az volt rá a válasza, hogy de én is ugyanezt csinálom.
Ilyenkor inkább ráhagyom a dolgot.
Lehet ezzel se teszek jót, mert csak jobban felerősítem benne, hogy ez a probléma megoldó képesség beválik. Nem tudom
És tényleg így van? Mármint te is / te sem?
Ha igen, akkor hagyni kell az egészet.
Ha rád nem igaz, akkor tudod szembesíteni a tényekkel. Ha nem érti meg, akkor jobb nem lesz. Eldöntheted, h ez így megfelel, vagy nem.
Ez a te is/te se szerintem alaptalan.
90%ban én szoktam programokat szervezni, mondani hogy mit csináljunk, szinház-állatkert-vacsi-túrázás, mert neki jó ha csak fekszünk és filmezünk, nem erőlteti meg magát, hogy programokat találjonki.
Rendszeresen én szoktam őt keresni mindig először, nap végén, hogy mizu-mit csinált-hogy van, néha már én is megunom hogy csak én érdeklődöm először, azért nem szoktam írni és erre kapom azt, hogy de te se keresel.
És 1 órán belül mindig visszaírok neki minden üzenetére, ő ezt is sokallja, pedig ő csak nap végén szokott.( pedig mindig az online rádiót hallgatja a telefonjáról, fél perce lehetne) ,én előadáson és gyakorlaton vagyok, szünetben mindig visszaírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!