Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek ebbe bele?
3 éve vagyunk együtt. Együtt lakunk már.
Rajta kaptam tegnap egy hazugsagon. Írt sms-t hogy még kB 3 óra és végez a melóba, de ír ha indul onnan. Oké. Itthon van egy másik telefonja gmailbe be van jelentkezve helyelozmenyeket látom és mit ad isten tegnap éjszaka meglestem és bizony már amikor írt nekem hogy még 3 óra már akkor nem a melóba volt hanem konkrét címet láttam hogy ott volt 3 óra 25 percet. Semmi ismerős nem jutott eszembe aki arra lakik. Na meg hát akkor miért hazudott volna ha csak haverhoz ment??? Egyértelmű :((((..... Ma elmentem a házhoz vagyis vagy 5 házzal arrébb biciklivel (kocsim nincs) és egy ideig aldogaltam, figyeltem hátha valaki jön - megy onnan de semmi mozgás nem volt. Postaládan nem volt név. Hogyan tovább??
Az a baj hogy a Google a helyelozmenyeket csak akkor mutatja (legalábbis nála, már észrevettem) amikor már hazaér A pontba. Ergo csak utólag látom hogy hol járt aznap
Mitévő legyek??
Leakarom buktatni!
Bizonyíték hiányában akár ki is röhöghet hogy megbolondultam vagy valami. Még én jönnek ki rosszul.
Ha hűtlen akkor miért kell hozzá bizonyíték? Hagyd el azt írtam. Nem kéne megalázni magadat miatta, hogy követed! Szerinted majd megbánja, vagy könyörög hogy bocsáss meg ha rajta kapod inflagranti? Nem érdekled ha félrelép azért kéne lepattintani. Meg akkor is ha mégse tesz semmi olyasmit, mert nem hiszel neki!!! Miért alázod szét magad?
Azt írtam amit én tennék.
Erre eltartással jössz elő.
Rosszindulatú vagy nagyon. Nem is csoda ha félrekúrna. XD
Na azóta kiderult hogy k.... zik egy elkerulo mellett autópályán egy régi rosszakarója buktatta le nekem még képet is kaptam....
Lóg neki 650 000 Ft-tal.. Erről sem tudtam.
Nők, asszonyok, lányok! Figyeljetek nagyon a megerzeseitekre és jelekre. Higyjetek neki én addig mentem míg kiderult
Az még rosszabb hogy még fizet is érte, plusz arra nem gondol hogy miféle betegségeket vihet így haza. Sajnálom hogy ez derült ki.
Szakítottál, vagy mi történt ezek után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!