Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom családja nagyon “intim”, hogy kezeljem jól ezt?
Én 25 éves srác vagyok a párom pedig 50 éves ( véleményt nem kérek, szeretem és ennyi).
Gyorsan bemutatott a családnak, mentünk/megyünk a családi bulikba
kb. minden héten…
Viszont bármikor ott vagyunk egy bulin nagyon ölelgetik, puszilgatják egymást, de leginkább a párom, és a sógora vannak nagyon közeli kapcsolatban.
A párom elmondása szerint mindig ilyen közeli kapcsolatuk volt, hogy ölelgették, puszilgatták egymást, mert mindig ott volt mellette, olyan neki a sógora mintha testvérek lennének, többet látok bele, ezzel ő nem tud mit kezdeni…
3 hónapja vagyunk együtt, de nekem nagyon rossz ez, hogy adott esetben, ha kimegyek rágyújtani, nem is jön utánam, gyakorlatilag el vagyok felejtve, felém se néz
és megy oda mindig a sógorához, mondván
“Mindig kimész cigizni valakivel, és itt hagysz, akkor miért ne érezzem jól magam a családommal?”
Mi a megoldás?
Legtöbbször én sem mentem cigiző párom után, mert nem vagyok kutya és nem kell állandóan rajta lógni. Csak néha. Addig jól elvoltam mindenki mással, utána visszajött hozzám, és semmi sem történt. Ez mind a két oldalról hiszti, pedig a másik fél 50 éves. Egyáltalán nő amúgy vagy titok? Lényegtelen is.
35/F
#16 Mit kellene reagálni arra, ha valaki azért hisztizik, hogy a párja nem megy ki vele, mikor dohányzik? A kérdező sérelmezi, hogy magára van hagyva, de gyakorlatilag pont ő hagyja magára a párját, hiszen ő megy ki és nem fordítva.
Gondolom, ha a kérdező nem b@szogatja, akkor a párja sem vágja ezt a fejéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!