Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom családja nagyon “intim”, hogy kezeljem jól ezt?
Én 25 éves srác vagyok a párom pedig 50 éves ( véleményt nem kérek, szeretem és ennyi).
Gyorsan bemutatott a családnak, mentünk/megyünk a családi bulikba
kb. minden héten…
Viszont bármikor ott vagyunk egy bulin nagyon ölelgetik, puszilgatják egymást, de leginkább a párom, és a sógora vannak nagyon közeli kapcsolatban.
A párom elmondása szerint mindig ilyen közeli kapcsolatuk volt, hogy ölelgették, puszilgatták egymást, mert mindig ott volt mellette, olyan neki a sógora mintha testvérek lennének, többet látok bele, ezzel ő nem tud mit kezdeni…
3 hónapja vagyunk együtt, de nekem nagyon rossz ez, hogy adott esetben, ha kimegyek rágyújtani, nem is jön utánam, gyakorlatilag el vagyok felejtve, felém se néz
és megy oda mindig a sógorához, mondván
“Mindig kimész cigizni valakivel, és itt hagysz, akkor miért ne érezzem jól magam a családommal?”
Mi a megoldás?
Itt azért elég nagy szerepe van annak, hogy ekkora korkülönbség van köztetek. Ha nagyjából egyidős lennél vele, akkor nem zavarna ennyire. A te korodban még (és ezt ne vedd sértésnek) az emberek jó része nem érik meg arra a szintre, hogy ilyen mértékben értékelni tudja a család fontosságát. Illetve, az is nehézséget okozhat, ha nálatok a családban nem ez a szeretetnyelv. Nekem is nagyon fura volt, mikor az exemmel megismerkedtem, hogy mindenki ölelgeti és puszilgatja egymást, mert nálunk sosem volt szokás a családban.
Ha valóban szereted, próbálj meg túllendülni ezen és megszokni, nincs más választásod.
Nálunk sem szokás a családban, illetve nincs is család kb. tehát nehéz mindig mikor elmegyünk és ennyire ölelgetik egymást.
Meg tényleg az fáj, hogy sokszor azt érzem a páromnak fontosabb a sógora, mint én!
"az fáj, hogy sokszor azt érzem a páromnak fontosabb a sógora, mint én!"
Lehet, hogy neki meg az fáj, hogy másokkal mész ki cigizni, és "egyedül" hagyod.
Ha csk ennyi a problémátok, ez nem nagy ügy, meg lehet és meg is kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!