Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már arra példát, hogy a párkapcsolatban a nő jelentősebb fogyása miatt lanyhult a szexuális élet?
Figyelt kérdés
Vagyis egy husisabb vagy épp kifejezetten kövér nőket preferáló férfi már nem tartja vonzónak a lefogyó párját.
Az ellenkezőjére elvileg rengeteg példa van, vagyis a korábban átlagos vagy vékony nő meghízik, így már nem kell (annyira) a férfinak. Schobert Norbi egyik híres-hírhedt elszólása is e témában született.
2023. nov. 17. 09:29
1/11 A kérdező kommentje:
#1 Ez jelentve bodyshaming miatt.
2023. nov. 17. 09:43
2/11 anonim válasza:
*Aztán a teheneket elveszik felesegul es vekonyakkal csalják. De az nem kell. Mert a tehén mos főz takarit csak.
3/11 anonim válasza:
Hányan sírnak már a feleség mellett es csalják. Itt meg megy a lepont..
4/11 A kérdező kommentje:
#3 Talán nem menne a lepont, ha a véleményed kulturált, intelligens emberhez méltó kifejezésekkel fejeznéd ki, nem teheneznél.
2023. nov. 17. 10:05
5/11 anonim válasza:
Én a tévében láttam egy olyan sorozatot amiben olyan férfiak vannak, akik egyébként nagyon jól néznek ki, akinek extrém kövér párjuk van és amikor a párjuk megpróbál fogyni akkor teljes hisztibe vágják magukat és nem akarják, pedig a párjuk egészsége abszolút megkívánná mivel ezek a nők már tényleg extrém kövérek. Akkor nyilván lennie kell olyannak is aki a kicsit husisabb feleségét nem szeretnék ha soványabb lenne.
6/11 anonim válasza:
Én csak az ellenkezőjét láttam eddig, amikor a nőből vágóhídra való sertés lett és az volt a probléma.
7/11 A kérdező kommentje:
#5 Ez valami bugyuta reality? 😁😁
2023. nov. 17. 10:48
8/11 anonim válasza:
Ilyet még nem, mert a legtöbb ember inkább hízik mint fogy az évek során.
De ha van is, akkor általában nem a szexuális vágy a probléma, hanem, hogy a csávó féltékeny lesz, mert a nő magabiztosabbá válik, és több férfi érdeklődik iránta. Barátnőm pasija is ilyen. A lány egy bombázó volt, amikor összejöttek, azóta felszedett 15 kilót. Most fogyózik, de a pasi állandóan próbálja lebeszélni meg szabotálni.
9/11 anonim válasza:
Ahol egy fél nem akarja, hogy a kövér párja az egészsége érdekében lefogyjon, ezt szabotálja, nem támogatja ebben, érzelmileg zsarolja, hogy így már nem lesz vonzó, az egy súlyosan bántalmazó kapcsolat. Ennek semmi köze a szerelemhez és a párkapcsolatokhoz, ha a másik csak egy fétistárgy. Akinek az egészséges, normál alkatú párja hízik el, az nem csak a vágy elillanásáról szól, azért a legtöbben nem csak a farkukkal gondolkodnak, hanem a másik egészségérõl, életminõségérõl is.
10/11 anonim válasza:
Lányom apjával...de sztm ott se csak az volt a gond, hogy fogytam 20 kilót, hanem hogy neki komplexusai lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!