Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amióta terhes vagyok, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta terhes vagyok, a párom megváltozott, olyan "tutyimutyi" lett, mint akiben nincs élet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül határozatlan lett, szó szerint azt sem tudja eldonteni, milyen innivalót igyon, sőt még én kerdezgetem hogy nem szomjas, igyon ha szomjas.. 0 önállóság, pedig eddig mindig segített, most semmi, vagy kering itt körülöttem, hátha mondok valamit, mit kell csinálni. Figyelni nem figyel persze, akármit mondok (apróságot), elfelejti. Eddig olyan vagany volt, udvarias, segítőkész, férfias, lehetett rá számítani, most mindenen puffog, húzza a száját, motyog az orra alatt, azt sem értem néha mit beszél.. Ha a babarol van szó akkor persze örül, amúgy semmi, erzelemmentesen néz maga elé.. Szexuális életünk nulla, sajnos én nem szexelhetek (mást lehetne), rajta eddig segítettem, de eszébe sem jutott egyszer sem hogy nekem is esetleg jó legyen, aztán magát lerendezte, én el lettem felejtve, úgyhogy elment a kedvem minden jellegű szexuális tevekenysegtol. Ezek így mind szép lassan alakultak ki, de érzem hogy elvisz a lavina és már az is idegesít kb ha a közelemben van.. A terhesség elején még nyugodtabb voltam, de ahogy ezek megjelentek nála azóta érzem magamban is a mérhetetlen feszültséget, stresszt. Borzasztó érzés nekem és a babának is tuti árt.. Mit csináljak? Esküszöm annyit gondolkozom azon hogy kilépek ebből, sokkal egyszerűbb lenne, neki kb úgyis mindegy, mi van, én meg egyedül érzem magam... Beszélni próbáltam vele de ezzel kapcsolatban is csak motyog, hebeg habog, nincs normális válasz, nincs megoldás. Vagy várjak, míg megszuletik a baba? Tanácstalan vagyok.. Tényleg lejtő az egész kapcsolat.. Semmi mosoly, semmi viccelodes, semmi meghitt, családi érzés, csak a dühöt érzem.. Vagy ez ilyen? Nővérem szerint minden férfi megvaltozik ilyenkor, az ő férje is ilyen anyám asszony katonája lett, mert ő tipikus hódító férfi.. Lehet az én párom is ilyen.. De ha nem lépek akkor ilyen lesz mindig? Én nem akarok ilyen lagymatag kapcsolatot, mert ez már nem a nyugodt békés kiegyensúlyozott kapcsolat, hanem az érzelmileg nagyon is labilis kapcsolat, semmi jellegű biztonságot nem érzek.. Mit javasoltok?

2023. márc. 4. 16:26
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
61%
Ez minden csak nem FFI,és még apának is alkalmatlan....ez rossz választás volt... ebből kilépnék mihamarabb...
2023. márc. 4. 16:33
 2/42 anonim ***** válasza:
78%

Részvétem.

Én pofám ég.

37/F

2023. márc. 4. 16:40
 3/42 anonim ***** válasza:
38%

Sajnálom a helyzetedet.

Az azért fura, előtte tényleg annyival másabb lett volna?

Gondolom, tervezett baba, ettől függetlenül megviselheti őt is, bár ez nem mentség arra, hogy önző módon csak magával foglalkozik...

Egy ideig talán jobb lenne, ha nem lennétek egy fedél alatt. Tiszta fejjel át kellene gondolnotok az egészet, bár itt inkább ő az, akinek nagyon össze kellene szednie magát.

2023. márc. 4. 16:44
 4/42 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén, és tényleg nem rosszindulatból, de akarta ő is ezt a babát? Mert ha nem, akkor nem csoda, hogy azt se tudja, hogy mi legyen, hogyan tovább. Vagy megijedt a felelősségtől. Semmi esetre sem korrekt a hozzá állása, ez biztos.
2023. márc. 4. 16:47
 5/42 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen más volt. Tervezett baba volt, nagyon örültünk neki, mikor kiderült a terhesség. És igen, akkor még olyan férfias volt, akivel a jég hátán is meg lehet élni.. Nagy érvágás ez a felismerés, hogy totál ennek az ellentéte lett. Én is arra gondoltam, hogy ahogy már a pocak is nő, kezdi megérteni, hogy mi is történik velünk, vele..
2023. márc. 4. 17:00
 6/42 A kérdező kommentje:
Egyébként 30as évek elején vagyunk mindketten, és tény hogy friss kapcsolat, másfél éve vagyunk együtt, ebből a terhesség eddig 4 hónap.
2023. márc. 4. 17:02
 7/42 anonim ***** válasza:
70%

Hát, hazudott tuti.

Nem állt rá készen

2023. márc. 4. 17:05
 8/42 anonim ***** válasza:
91%
Hát pedig lehet hogy most hirtelen besokkolt, bepánikolt. Próbáltál már vele erről beszèlgetni?
2023. márc. 4. 17:09
 9/42 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam, de nem sok mindent szedtem ki belőle.. Meg csak azt mondja hogy nincs semmi gond, minden oké, szerinte eddig is ilyen volt (Arra konkrétan nem hívtam fel a figyelmét hogy pontosan miben változott meg)
2023. márc. 4. 17:14
 10/42 anonim ***** válasza:
93%
Akkor hívd fel a figyelmèt ezekre is. Lehet lesz egy kínos beszèlgetès, de helyre tudjátok hozni a dolgokat. Ne a fejèhez vágj mindent hanem higgadtan mond el neki.
2023. márc. 4. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!