Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta terhes vagyok, a párom megváltozott, olyan "tutyimutyi" lett, mint akiben nincs élet. Mit tegyek?
Nekem ez a sztori sántít.
Szóval volt egy pasas, az életképesség csúcsa, mindenben tökéletes, aztán meg egyik napról a másikra egy irritáló nyámnyila gyökér lett belőle.
... vagy esetleg te nézed teljesen más szemmel a dolgokat.
Írtam a szövegben hogy nem egyik napról a másikra lett ilyen, hanem szép lassan alakultak ki nála..
Nem tudom mi váltotta ki belőle, nem tudok egy konkrét dolgot mondani.
Persze hogy más szemmel nézem a dolgokat, hisz terhes vagyok.. De nem voltam vele türelmetlenebb, se bántóbb, - már most bevallom az vagyok mert elfogyott a türelmem..
Hehehe... A férjem is tett egy 180 fokos fordulatot, mikor terhes lettem. Mondjuk az is igaz, hogy harmadszor, sajnos két korai vetélés volt az előzmény. Rosszabb lett, mint egy tyúkanyó. A nagy, erős férfi, aki ránézésre lenyel keresztben. Hirtelen én se tudtam ezzel mit kezdeni.
Ő így lett apa, ő se így tervezte, egyszerűen ezt hozta ki belőle. Mai napig agypéniszt kapok amikor beteg a gyerek, totál rá tud parázni. Ha elesik, úgy visít, mint anyám. Borzasztó. Rohadtul nem erre számítottam, és időbe telt, hogy megtaláljuk mindketten a szerepünket szülöként.
Ez most egy hullámvölgy, amin túl tudtok lendülni. Csak adj időt magatoknak!
Utolsó. A szexuális oldalt próbáltam vele részletesen megbeszélni még a terhesség "elején" (miután kiderült hogy nem szexelhetünk). Egy darabig nem értette, és próbálkozott, "de egy kicsit, nem lesz baj, stb." Hiába volt róla papír hogy nem lehet. Aztán jött a csináljunk mást, elkezdtük, én neki, aztán ő magának én magamnak, ő végzett, nekem még nem ment, ő ott hagyott az ágyban... Ezt is jeleztem, semmi változás nem történt. Ekkor már jobban elment a kedvem, már most ott tartunk, hogy egy héten egyszer odafordul hozzám az ágyban és bocsánat, de így leírom:"rád verhetem?".. Lassan ettől meg már undorodom. Persze eleinte erre is mondtam hogy valami szenvedélyt, vagy valamit bele lehetne azért ebbe csempészni, de megint semmi változás. Nem érzem mellette magam nőnek (ilyen téren), úgy érzem úgy néz rám (ha egyáltalán rám néz) mintha kb leprás lennék..
Lehet az egész itt kezdődött.. Így hogy ezt leírtam, lehetséges, hogy megbánta az egészet, és már csak "kötelességből" van velem? Lehet nem is tutyimutyi ő csak szimplán legbelül már nem akar velem lenni..
Szerintem az apaszerep, a szexhiany is szerepet játszik ebben, vagy totál félreismerted, nem a valódi arcát mutatta eddig. Én személy szerint legszivesebben a helyedben amikor azt kérdezte, hogy rád verheti-e megfogtam volna a pöcsét és leszakítottam volna a helyéről.
Egy értelmes, szerelmes férfi nem mond ilyet aki a jövőbeli gyereke anyjának...
Undorító egy "férfi" a párod szó se róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!