Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amióta terhes vagyok, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta terhes vagyok, a párom megváltozott, olyan "tutyimutyi" lett, mint akiben nincs élet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül határozatlan lett, szó szerint azt sem tudja eldonteni, milyen innivalót igyon, sőt még én kerdezgetem hogy nem szomjas, igyon ha szomjas.. 0 önállóság, pedig eddig mindig segített, most semmi, vagy kering itt körülöttem, hátha mondok valamit, mit kell csinálni. Figyelni nem figyel persze, akármit mondok (apróságot), elfelejti. Eddig olyan vagany volt, udvarias, segítőkész, férfias, lehetett rá számítani, most mindenen puffog, húzza a száját, motyog az orra alatt, azt sem értem néha mit beszél.. Ha a babarol van szó akkor persze örül, amúgy semmi, erzelemmentesen néz maga elé.. Szexuális életünk nulla, sajnos én nem szexelhetek (mást lehetne), rajta eddig segítettem, de eszébe sem jutott egyszer sem hogy nekem is esetleg jó legyen, aztán magát lerendezte, én el lettem felejtve, úgyhogy elment a kedvem minden jellegű szexuális tevekenysegtol. Ezek így mind szép lassan alakultak ki, de érzem hogy elvisz a lavina és már az is idegesít kb ha a közelemben van.. A terhesség elején még nyugodtabb voltam, de ahogy ezek megjelentek nála azóta érzem magamban is a mérhetetlen feszültséget, stresszt. Borzasztó érzés nekem és a babának is tuti árt.. Mit csináljak? Esküszöm annyit gondolkozom azon hogy kilépek ebből, sokkal egyszerűbb lenne, neki kb úgyis mindegy, mi van, én meg egyedül érzem magam... Beszélni próbáltam vele de ezzel kapcsolatban is csak motyog, hebeg habog, nincs normális válasz, nincs megoldás. Vagy várjak, míg megszuletik a baba? Tanácstalan vagyok.. Tényleg lejtő az egész kapcsolat.. Semmi mosoly, semmi viccelodes, semmi meghitt, családi érzés, csak a dühöt érzem.. Vagy ez ilyen? Nővérem szerint minden férfi megvaltozik ilyenkor, az ő férje is ilyen anyám asszony katonája lett, mert ő tipikus hódító férfi.. Lehet az én párom is ilyen.. De ha nem lépek akkor ilyen lesz mindig? Én nem akarok ilyen lagymatag kapcsolatot, mert ez már nem a nyugodt békés kiegyensúlyozott kapcsolat, hanem az érzelmileg nagyon is labilis kapcsolat, semmi jellegű biztonságot nem érzek.. Mit javasoltok?

2023. márc. 4. 16:26
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ez a sztori sántít.

Szóval volt egy pasas, az életképesség csúcsa, mindenben tökéletes, aztán meg egyik napról a másikra egy irritáló nyámnyila gyökér lett belőle.

... vagy esetleg te nézed teljesen más szemmel a dolgokat.

2023. márc. 4. 17:41
 12/42 A kérdező kommentje:

Írtam a szövegben hogy nem egyik napról a másikra lett ilyen, hanem szép lassan alakultak ki nála..

Nem tudom mi váltotta ki belőle, nem tudok egy konkrét dolgot mondani.

Persze hogy más szemmel nézem a dolgokat, hisz terhes vagyok.. De nem voltam vele türelmetlenebb, se bántóbb, - már most bevallom az vagyok mert elfogyott a türelmem..

2023. márc. 4. 17:52
 13/42 anonim ***** válasza:
69%
Szorul a hurok es egyre kisebb gyereknek erzi magat. Jo lenne egy pszichologust felkeresni, hogy ne allandosuljon nala ez az allapot.
2023. márc. 4. 18:05
 14/42 anonim ***** válasza:
85%
De igazából ha el se mondtad neki azt, hogy mi bánt tèged, akkor hogy várod el azt hogy változtasson rajta? Azèrt hangzik hihetetlennek, mert az èn párom is olyan kaliberű, mint amit leírtál. Amikor kiderült hogy terhes vagyok, madarat lehetett vele fogatni. A szexnèl volt egy kis csúszásunk, mert eleinte fèlt hogy ott a baba, mit èrezhet stb. De megbeszèltük azóta is jó a szex. Minket is tiltottak el, igaz csak pár hètre ès csak a behatolástól. 5 nap múlva megkèrdeztem tőle hogy nem eee csinálhatnánk valamit. Mire mondta hogy de nem lehet. Ott is elmondtam neki, hogy de lehet, petting, orál, csak maga a szex nem. 2 perc múlva már a fellegekben jártam. Ezzel azt akarom írni, hogy van olyan hogy a fèrfiak nem èrtik ezt a terhessèg dolgot, ès ilyenkor bizony el kell nekik szèpen magyarázni, ès kerek perec kell az igènyeket kifejezni.
2023. márc. 4. 18:07
 15/42 anonim ***** válasza:
81%

Hehehe... A férjem is tett egy 180 fokos fordulatot, mikor terhes lettem. Mondjuk az is igaz, hogy harmadszor, sajnos két korai vetélés volt az előzmény. Rosszabb lett, mint egy tyúkanyó. A nagy, erős férfi, aki ránézésre lenyel keresztben. Hirtelen én se tudtam ezzel mit kezdeni.

Ő így lett apa, ő se így tervezte, egyszerűen ezt hozta ki belőle. Mai napig agypéniszt kapok amikor beteg a gyerek, totál rá tud parázni. Ha elesik, úgy visít, mint anyám. Borzasztó. Rohadtul nem erre számítottam, és időbe telt, hogy megtaláljuk mindketten a szerepünket szülöként.

Ez most egy hullámvölgy, amin túl tudtok lendülni. Csak adj időt magatoknak!

2023. márc. 4. 19:03
 16/42 A kérdező kommentje:

Utolsó. A szexuális oldalt próbáltam vele részletesen megbeszélni még a terhesség "elején" (miután kiderült hogy nem szexelhetünk). Egy darabig nem értette, és próbálkozott, "de egy kicsit, nem lesz baj, stb." Hiába volt róla papír hogy nem lehet. Aztán jött a csináljunk mást, elkezdtük, én neki, aztán ő magának én magamnak, ő végzett, nekem még nem ment, ő ott hagyott az ágyban... Ezt is jeleztem, semmi változás nem történt. Ekkor már jobban elment a kedvem, már most ott tartunk, hogy egy héten egyszer odafordul hozzám az ágyban és bocsánat, de így leírom:"rád verhetem?".. Lassan ettől meg már undorodom. Persze eleinte erre is mondtam hogy valami szenvedélyt, vagy valamit bele lehetne azért ebbe csempészni, de megint semmi változás. Nem érzem mellette magam nőnek (ilyen téren), úgy érzem úgy néz rám (ha egyáltalán rám néz) mintha kb leprás lennék..

Lehet az egész itt kezdődött.. Így hogy ezt leírtam, lehetséges, hogy megbánta az egészet, és már csak "kötelességből" van velem? Lehet nem is tutyimutyi ő csak szimplán legbelül már nem akar velem lenni..

2023. márc. 4. 19:09
 17/42 A kérdező kommentje:
15os akkor szerinted most csak az apa "szerep" kezd dominalni benne? És a társ, a férfi visszajön valamikor? Mert most úgy érzem ebbe beleőrülök..
2023. márc. 4. 19:11
 18/42 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a terhesseg zavarja ossze. Sok ferfi mar csak az anyat latja a nojeben, ha az terhes lesz es nem a not. Lehet, hogy annyira nem tudja, hogy mit kell egy ilyen szerepben csinalni, hogy attol gyamoltalanodik el. Milyen az apakepe, milyen a kapcsolata sz apjavan, anyjaval? Jo lenne szakertoi segitseg, meg inkabb parterapia, ha ra lehetne venni.
2023. márc. 4. 19:14
 19/42 anonim ***** válasza:
61%
Azért meghallgatnám a férfi verzióját is.
2023. márc. 4. 19:21
 20/42 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az apaszerep, a szexhiany is szerepet játszik ebben, vagy totál félreismerted, nem a valódi arcát mutatta eddig. Én személy szerint legszivesebben a helyedben amikor azt kérdezte, hogy rád verheti-e megfogtam volna a pöcsét és leszakítottam volna a helyéről.

Egy értelmes, szerelmes férfi nem mond ilyet aki a jövőbeli gyereke anyjának...

Undorító egy "férfi" a párod szó se róla.

2023. márc. 4. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!