Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amióta terhes vagyok, a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta terhes vagyok, a párom megváltozott, olyan "tutyimutyi" lett, mint akiben nincs élet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül határozatlan lett, szó szerint azt sem tudja eldonteni, milyen innivalót igyon, sőt még én kerdezgetem hogy nem szomjas, igyon ha szomjas.. 0 önállóság, pedig eddig mindig segített, most semmi, vagy kering itt körülöttem, hátha mondok valamit, mit kell csinálni. Figyelni nem figyel persze, akármit mondok (apróságot), elfelejti. Eddig olyan vagany volt, udvarias, segítőkész, férfias, lehetett rá számítani, most mindenen puffog, húzza a száját, motyog az orra alatt, azt sem értem néha mit beszél.. Ha a babarol van szó akkor persze örül, amúgy semmi, erzelemmentesen néz maga elé.. Szexuális életünk nulla, sajnos én nem szexelhetek (mást lehetne), rajta eddig segítettem, de eszébe sem jutott egyszer sem hogy nekem is esetleg jó legyen, aztán magát lerendezte, én el lettem felejtve, úgyhogy elment a kedvem minden jellegű szexuális tevekenysegtol. Ezek így mind szép lassan alakultak ki, de érzem hogy elvisz a lavina és már az is idegesít kb ha a közelemben van.. A terhesség elején még nyugodtabb voltam, de ahogy ezek megjelentek nála azóta érzem magamban is a mérhetetlen feszültséget, stresszt. Borzasztó érzés nekem és a babának is tuti árt.. Mit csináljak? Esküszöm annyit gondolkozom azon hogy kilépek ebből, sokkal egyszerűbb lenne, neki kb úgyis mindegy, mi van, én meg egyedül érzem magam... Beszélni próbáltam vele de ezzel kapcsolatban is csak motyog, hebeg habog, nincs normális válasz, nincs megoldás. Vagy várjak, míg megszuletik a baba? Tanácstalan vagyok.. Tényleg lejtő az egész kapcsolat.. Semmi mosoly, semmi viccelodes, semmi meghitt, családi érzés, csak a dühöt érzem.. Vagy ez ilyen? Nővérem szerint minden férfi megvaltozik ilyenkor, az ő férje is ilyen anyám asszony katonája lett, mert ő tipikus hódító férfi.. Lehet az én párom is ilyen.. De ha nem lépek akkor ilyen lesz mindig? Én nem akarok ilyen lagymatag kapcsolatot, mert ez már nem a nyugodt békés kiegyensúlyozott kapcsolat, hanem az érzelmileg nagyon is labilis kapcsolat, semmi jellegű biztonságot nem érzek.. Mit javasoltok?

2023. márc. 4. 16:26
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
86%
Ha megszulsz, onnantol neked ket gyereked lesz.
2023. márc. 5. 00:39
 32/42 anonim ***** válasza:
61%
Ha hallgatsz egy idegenre, a szülés előtt kötsz vele egy szerződést. A legtöbb nő nem teszi meg (mert örül, eszébe sem jut az ilyesmi) aztán szívnak, nem gyengén. 🙄
2023. márc. 5. 08:03
 33/42 anonim ***** válasza:
78%
Es mirol kellene a szerzodesnek szolni?
2023. márc. 5. 09:04
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem azt a gyerek ő nem feltétlenül akarta még. Én akkor ismertem meg a férjemet, amikor 32 éves volt. Akkor nem csak, hogy apa nem akart lenni, de megnősülni se állt szándékában. Aztán kb 35 évesen jött el az, hogy pedzegette a házasságot és a megállapodást mellettem. 37 éves volt, amikor tavaly a kislányunk megszületett, előtte fél évvel házasodtunk össze. Ő a harmincas évei elején nem volt erre felkészülve, így nem is erőltettem. Simán előfordulhat, hogy a férjed azt mondta, hogy oké, legyen ez, de lélekben ő erre még nem áll készen és valamilyen szinten megbánta.

A szexhez való hozzáállása viszont tényleg furcsa. Sajnos nálunk a 10.héttől végig tilos volt a behatolás a vérezgetés miatt. Viszont ugyanúgy megéltük a vágyainkat egymással rendszeresen alternatív megoldásokkal. Sőt, akkor kifejezetten élveztük is, a férjemnek tetszettem pocakosan is. Sose mondott olyat, hogy had verje már rám. Minimum azt mondta volna, hogy orált szeretne ebben az esetben, mert kívánja. Gyanús, hogy a párod már nőként se tud rád tekinteni. Neki egy anya vagy, aki a szíve alatt hordja a gyermekét. Nincs gusztusa szexuálisan közeledni feléd már.

Az pedig hülyeség, hogy minden férfi ennyire negatívan megváltozik, ha apa lesz. Az én férjem bent volt a szülésen is, és ugyanolyan intenzítással kíván meg engem, mint a terhesség előtt. Nem undorodott meg tőlem, nem lettem, csak egy anya. Ugyanolyan nő vagyok, mint voltam. A férjem pedig egy felelősségteljes apa lett, aki munka után siet haza hozzánk,a családjához. Sose láttam sírni, de amikor a kislányunk megszületett, együtt voltunk a szülőszobán és akkor láttam rajta a boldogságot, amit elmondani nem tudott. Az általad felvázolt viselkedést a férjem sose produkálta.

Vagy félrelép. Még ez jutott az eszembe. Gyakran hallani olyat, hogy tiltott a szex a terhesség alatt, akkor apuka megenged magának egy kis kicsapongást. Ezt is vedd számításba.

2023. márc. 5. 12:08
 35/42 anonim ***** válasza:
77%

33

Amiket én kikötöttem mikor a férjemmel együtt voltunk és szóba került a gyerek.

- 1 évig én leszek otthon, 1 évig ő, továbbiakban is vegye ki ugyanúgy a részét.

- Amennyiben válásra kerül a sor, akkor fele-fele arányban gyakoroljuk továbbra is nevelést. Természetesen ez is megegyezés szerint. 2-2 hét vagy 1-1 hónap, nekem ez is mindegy.

- Szintén válás esetén. A megadott összeget minden hónapban fizeti. Mivel fele-fele arányában folytatnánk a nevelést, ezért nem kell akkorra összeget, mint ha csak nálam lenne. DE! Mivel nem bízok meg senkiben, ezért tartom szükségesnek. Ha a gyereknek szüksége lesz egy 20 ezres cipőre, azt ne csak én fizessem, mert drága apuka mondjuk elköltötte az új nőre.

- Amennyiben nem fizet, azt terheljék tovább (pl) a szüleire. Ha nem lehetséges, akkor valami ingóságát átírni a gyerek nevére.

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

Elsőre ezek nagyon furán hangzanak, de pusztán csak szeretném bebiztosítani legfőképp a gyerekem, de a saját életem is, hogy ne maradjak egyedül a teljes felelősséggel.

Tudod hány rokonom, ismerősöm, barátom van akik megszívták? Megcsinálták a gyereket, apuka utána lelépett, feketén vállal munkát vagy kiment külföldre, egy fitying gyerektartást nem fizet, szó szerint szarik a gyerekre, éli világát, az anyuka meg szenved/gürizig a gyerekkel. Párt nehezen talál a gyerek miatt, ráadásul a férfiak nem pótapák szeretnének lenni - hozzáteszem- teljesen jogosan! Dolgozik látástól mikulásig és így is szűkösen élnek. Köszönöm szépen, én ezt nem szeretném! :)

2023. márc. 5. 13:35
 36/42 anonim ***** válasza:
54%
En ezzel nagyon egyetertenek, kerdes, hogy ezt hany ferfi lenne hajlando alairni elore.
2023. márc. 5. 13:38
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem teszi meg, akkor nincs miről beszélni. Mi is szétmentünk a férjemmel, bár nem ebből az okból, de köztük ez is hozzájárult. Nem éreztem magam biztonságban mellette, akinek nyugodtan szülhetnék.
2023. márc. 5. 14:38
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem is erdemes, ezzel egyetertek. Amugy ezekrol a dolgokrol a hazassagkoteskor meg kellene egyezni mar egy hazassagi szerzodesben, szerintem.
2023. márc. 5. 14:41
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk olyat szerintem nem lehet beleírni (vagyis azt lehet, csak jogilag nincs ilyen), hogy másra terheljék tovább a fizetési kötelezettseget. Max ha ezt azok a bizonyos mások is aláírják. De azért szép is lenne, ha random bárkit el tudna adósítani a nagykorú gyereke.
2023. márc. 5. 17:09
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer 1,5 éve vagytok együtt és 4 hónapja vársz babat. Nos felszállt a rózsaszín köd, 1 éven át eljátszotta azt aki valójában nem, hogy meghódítson, és most, hogy jön a baba rá jött, hogy már meg vagy hódítva nem kell törnie magát. Épp ezért arany szabály, hogy pr évig ismerkedni szabad, és csak utána komolyra fordítani a dolgot.
2023. márc. 6. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!