Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek a feleségem combjain azok a kék zöld foltok?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja kezdett egy új munkahelyen melózni. (gyári munka) többségében nőkkel dolgozik. Egy ideje már érdekes volt hogy mint ha takargatná magát, de tegnap láttam a combjait itt ott kék zöld foltos. Kérdeztem tőle hogy mi történt, azt mondta hogy pakolt valami rekeszeket a raktárba és odacsípte. De ahhoz elég nagy foltok, ráadásul nem is egy ilyen van a lábán. Szóval ezt elég nehéz így elhinni. Esetleg nincs valami ötletetek, hogy mitől lehet?
2023. nov. 14. 13:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a feleségemre jellemző, hogy ahhoz, hogy zavartan védekezni kezdjen, maga a gyanú is elég. Pont úgy kezd el viselkedni, mintha takargatni valója lenne, holott nincs.
2023. nov. 14. 15:39
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Jarolapot rakok es kek zold folt a combom ,mer ugy tartom.

Edzek sulyokkal es guggolaynal a tarcsat a combomnak tamasztom.

Mindig kekzold folt a laban az edzesektol,ha felugrik ram a nagytestu nagyon eros kutyam.

En biztis pakoltatnek veled,h megtudd .

2023. nov. 14. 17:47
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból, de olyan vagy, aki sokszor megvádolod valótlan dolgokkal? Vagy megalázod a teste miatt? Esetleg nem is szándékosan. Vannak olyan idióták, akik úgy köszöntenek az út túloldaláról, hogy "szia Bélám, aztaaa, mekkora pattanás van a fejeden!".
2023. nov. 14. 17:47
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én egész nap íróasztalnál ülök, mégis napi szinten találok azonosítatlan eredetű véraláfutásokat a lábaimon, ahogy a nők többsége 🤷‍♀️ ha gyárban dolgoznék, nem lenne rajtam nem kék-zöld felület. Be is b.szna (pardon), ha a férjem egy fórumon állna neki ezt idegenekkel okfejteni a semmiért.
2023. nov. 14. 19:32
 25/25 anonim ***** válasza:
31%
Váltson munkahelyet, ha már az elején ilyen problémák vannak. Ott nincs munkavédelmi előírás?
2023. nov. 15. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!