Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek a feleségem combjain azok a kék zöld foltok?
Amúgy így vagy úgy, de egy gyári környezetben szerintem rohadt könnyű ilyet szerezni.
Szereztem már belső combra folto azért, mert valami vaskorláton ülve szereltem valamit oldalra dőlve, és hosszú ideig szorítottam a combom közé a korlátot. Be is üthette valamibe. Nekem nem annyira tűnik gyanúsnak a dolog.
12
Na jó de akkor miért takargatja napok óta?
Maguk a foltok szerintem nem lennének furák. Én is dolgoztam raktában, folyton beütöttem-becsíptem magam a leglehetetlenebb helyeken, a saját esküvőmön olyan voltam mint akit vernek.
Az tényleg furi hogy takargatja. Rákérdeztél, hogy miért takargatja?
14
Amikor rákérdeztem hogy milyen foltjai vannak, akkor mondta hogy a raktárba valami rekeszeket pakoltak és becsípte őket, de gyorsan terelte is a témát, hogy teljesen másról beszélt, de ezek után is takargatta, nem engedte megnézni, illetve látszott rajt hogy kínos neki a téma.
17
Nem,. mivel terelte a témát és láttam hogy kínosan érzi magát, ezért nem feszegettem tovább a témát.
18, Kérdező
És eddig milyen viszonyban volt a nőd a testével?
Ha megcsalna, akkor pont hogy hangoztatná, hogy beütötte a ládákba.
Amúgy rajtam is könnyen keletkeznek foltok - múltkor egy erősebb fékezésnél nekizuttyantam egy ülésnek a buszon, és kész is volt a "remekmű".
Nem rejtegettem, de nem is mutogattam otthon az aggódós páromnak, szimplán mert tudom, hogy túlreagálná :D
Mintha leszakadt volna a lábam vagy valami, holott kutya bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!