Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek a feleségem combjain azok a kék zöld foltok?
"azt mondta hogy pakolt valami rekeszeket a raktárba"
Én nem tudom, mi az igazság, de amikor a listában olvastam a kérdésed főcímét, és a leírást még nem láttam, pont az jutott eszembe, hogy itthon a feleségem combja szokott kék foltos lenni, attól, hogy almás ládákat pakolgat, és a combjával támasztja meg, hogy meg tudja emelni.
A lábamon volt már kék folt attól, hogy ilyen ládákat lábszárral rúgtam arrébb.
1
Jó de a combja külső belső oldalán is vannak, illetve hátul. Nálatok gondolom a feleségednek combján elől vannak csak foltok, vagy nem?
Csatlakozom 1eshez, az én asszonyom lába is tiszta kék-zöld, és ő aztán nem veri senki, az 1000%.
Jellemzően a feleségem is mindig meglepődik, hogy megjelenik rajta egy ilyen folt:D Valószínűleg gyengék az erei, elpattan és annyi, kész a véraláfutás.
Lehet a te nőd is ugyanez, csak ő szégyelli magát miatta. Nnnnem annyira ritka, hogy egyesek olyan dologért szégyellik magukat, amiről nem is tehetnek.
Esssetleg.. nem szed az asszony antidepresszánst, kérdező? Vagy nyugtatót.
7
Jó de eddig nem voltak gyengék az erei? Meg ennyire szégyenlős még sose volt.
Nem szed semmilyen gyógyszert.
Jó, hát az vlaóban fura.
Hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!