Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi baja van a barátnőmnek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van a barátnőmnek? Mi miatt borulhatott ki?

Figyelt kérdés

Kevesebb, mint két hete élünk együtt többé-kevésbé(mármint még pár cuccát áthozzuk hozzám, aztán minden kész). Ennyi ideje is vagyunk együtt úgy, hogy az kapcsolatnak van nevezve, egyébként előtte "csak" szexelni jártunk össze, amiből az lett, hogy az utóbbi hónapokban már párként viselkedtünk, de nem volt kimondva.

Szóval ma hazajött, több, mint két órája. Azt mondta, hogy fárasztó napja volt, az órái után melózott, de egyébként semmi szokatlant nem vettem észre rajta. Én hamarabb itthon voltam, szóval főztem vacsorát kettőnknek. Kajáltunk, dumáltunk, voltunk együtt zuhanyozni, minden tök oké volt. Úgy volt, hogy megnézünk valami filmet, ő választ. Itt semmi gáz nem volt még, ülünk egymás mellett a kanapén, ölelgettem, ő gondolkodott, hogy mit nézzünk. Választott végül egy sorozatot inkább, tök jó, elkezdtük. Olyan tíz perc telt el, még mindig ölelgettem, illetve megpusziltam az arcát.

Na ő elsírta magát, majd berohant a hálóba, magára zárta az ajtót. Nem enged be, nem mondja meg mi baja van, annyit hallok, hogy nagyon zokog. De fogalmam sincs miért, látszólag előzménye nincs.

Valami tipp?

2023. nov. 13. 20:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Legalább lenyugodott?
2023. nov. 14. 12:26
 12/23 A kérdező kommentje:
Elég nehezen. Ma inkább itthon maradt, én pedig hamarabb hazamegyek hozzá. Hallottam több részletet tőle, hogy mit művelt az a srác, szóval amiatt elég dühös vagyok, és nem a barátnőmre...
2023. nov. 14. 12:49
 13/23 anonim ***** válasza:
Ezt mondjuk meg tudom érteni.
2023. nov. 14. 13:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Mi a többi részlet? Konkrétan mi történt vele?
2023. nov. 14. 17:40
 15/23 A kérdező kommentje:

#14 Egy elhagyatottabb utcában a srác csuklónál fogva megrángatta a barátnőmet a visszautasítás után, ez reggelre be is lilult foltokban egy kicsit (este nem tudom, hogy volt-e már nyoma, mert karkötőket hord a barátnőm, amit csak alváshoz vesz le kb.), illetve ilyen foltok a combján is vannak, mert az a gyökér megszorongatta. Konkrétan csak azért állt meg ennyiben a dolog, mert arrament egy középkorú nő, és a srácnak ez feltűnt, és elengedte a barátnőmet, mielőtt az a nő észrevette volna.

Tegnap a barátnőm azért zárkózott be, mert nagyon szégyellte magát, úgy érezte, hogy az előzmények mellett ő tehet róla. Meg nem tudta, hogy hogy mondja el azt a múltbéli esetet, még mielőtt az a szerencsétlen "köpi be" nekem, gondolkozott azon is, hogy elhallgatja az egészet, mert annyira szégyellte a történteket. Meg félt, hogy meg fogom ütni azért, mert ő jó sok hónappal ezelőtt lefeküdt azzal a sráccal. (Csakhogy tisztázzuk, soha nem ütöttem meg, az exe bántotta, meg még anno a saját szülei.)

Rendőrségre nem akar menni az eset miatt, mert nem akar beszélni róla. Szóval ezt nem erőltetem.

Arra a gyökérre ráírtam, hogy mégis mi a fszt képzelt magáról, tagadott mindent, meg bedobta a múltban történteket, meg mondott pár teljesen egyértelmű hazugságot a barátnőmről, mondván, hogy "vegyem már észre, hogy milyen lánnyal álltam össze". De ilyen faxságokkal jött, hogy szeptember második hétvégéjén vele volt a barátnőm, és ők akkor lefeküdtek többször, szóval meg lettem csalva, ami így több sebből vérzik, mert mi akkor még nem voltunk párkapcsolatban, ergo ha tényleg megtörtént volna amit ír, az nem lett volna megcsalás, másrészt kifejezetten emlékszem, hogy azon a hétvégén végig nálam volt, mert az albérletében valamit szereltek a fürdőben, és felajánlottam neki, hogy lehet nálam, ha neki úgy jobb lenne.

De most úgy áll a dolog a barátnőmmel, hogy a héten itthon marad, megpróbál kicsit megnyugodni, kipiheni magát, amúgyis nagyon kimerült volt mostanában, aztán meg figyelek arra, hogy ne kelljen egyedül mászkálnia.

2023. nov. 14. 18:19
 16/23 anonim ***** válasza:
Nagyon rendes srác vagy szerintem. Az a másik pasi meg egy gyökér. Sok ilyen van, túl sok.
2023. nov. 16. 21:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Azóta mi újság? Megint sír zárt ajtók mögött?
2023. nov. 17. 09:57
 18/23 A kérdező kommentje:
#17 Nem, viszont elég szomorú az incidens óta. Gondoltam kiemelem a kérdést, hátha tud valaki valami okosat mondani a történteket ismerve
2023. nov. 17. 10:23
 19/23 anonim ***** válasza:
Pszichológus segíthet rajta, te kevés vagy hozzá.
2023. nov. 17. 10:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Nárcisztikus lehet az a másik pali. Kellene nektek még 1-2 támogató ember. Lássa hogy sok a barátotok, nem tud belétek állni. Ha gyengeséget tapasztal, ki akarja nyerni magának belőle a másik életerejét. Csak akkor áll le ha erőt lát és támogatókat, kikezdhetetlen lesz akkor neki. Nehéz az ilyennel, menjetek programozni fotózkodjatok barátokkal, ez néha beválik.
2023. nov. 17. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!