Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van a barátnőmnek? Mi miatt borulhatott ki?
Kevesebb, mint két hete élünk együtt többé-kevésbé(mármint még pár cuccát áthozzuk hozzám, aztán minden kész). Ennyi ideje is vagyunk együtt úgy, hogy az kapcsolatnak van nevezve, egyébként előtte "csak" szexelni jártunk össze, amiből az lett, hogy az utóbbi hónapokban már párként viselkedtünk, de nem volt kimondva.
Szóval ma hazajött, több, mint két órája. Azt mondta, hogy fárasztó napja volt, az órái után melózott, de egyébként semmi szokatlant nem vettem észre rajta. Én hamarabb itthon voltam, szóval főztem vacsorát kettőnknek. Kajáltunk, dumáltunk, voltunk együtt zuhanyozni, minden tök oké volt. Úgy volt, hogy megnézünk valami filmet, ő választ. Itt semmi gáz nem volt még, ülünk egymás mellett a kanapén, ölelgettem, ő gondolkodott, hogy mit nézzünk. Választott végül egy sorozatot inkább, tök jó, elkezdtük. Olyan tíz perc telt el, még mindig ölelgettem, illetve megpusziltam az arcát.
Na ő elsírta magát, majd berohant a hálóba, magára zárta az ajtót. Nem enged be, nem mondja meg mi baja van, annyit hallok, hogy nagyon zokog. De fogalmam sincs miért, látszólag előzménye nincs.
Valami tipp?
#4 Elég kimerült mostanában, de mostmár tudom, nem ez a fő baja, bár szerintem ez ront a helyzeten.
Továbbra se enged be a szobába, ami bár nem a legnagyobb baj, eléggé probléma, hiszen ez az egy szoba van a lakásban, ami így tartalmaz ágyat, de már legalább ajtón keresztül megmondta, hogy mi baja van.
Nem csalt meg, de korábban, amikor még barátság extrákkal volt a kapcsolatunk, de még annak is az eleje, többször lefeküdt egy nem olyan közeli haverommal, és a sráccal ma összefutott véletlenül, srác bepróbálkozott nem túl kedvesen, letaperolta a barátnőmet, aki ezt nem akarta, majd miután a barátnőm megmondta neki, hogy hát ő nem akar semmit, vagyok neki én, akkor a srác megfenyegette, hogy majd jól elmondja nekem, hogy miket csináltak. És most emiatt szégyenli magát a barátnőm.
Őszintén nem tudom mit kezdjek a helyzettel. Mármint a "haveromhoz" lesz pár szavam a mai miatt. Meg igazából nem szakító ok, hogy a barátnőm mit csinált mással még a megisnerkedésünk elején, amikor fel se merült, hogy ez bármi komoly lesz. Csak igazán berngedhetne magához. Későre jár, meg amúgy is... Megbeszélhetnénk, meg tudna nyugodni végre, aztán este ugyanúgy aludna velem. Nem csinált semmi rosszat szerintem.
Remélem azóta bejutottál!
Mondd el neki azt,amit ide leírtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!