Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem nem vonzódik hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem nem vonzódik hozzám a barátom. Már szakítani akartam emiatt, de ő nem akar. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Folyamatos probléma a kapcsolatunkban, hogy nagyon ritkán van szex. Ellentétben sok, itt feltett kérdéssel, azzal kezdeném, hogy én próbáltam vele beszélni erről, de egyszerűen nem lehetett. Először csak kíváncsiságból nem kezdeményeztem nála, hogy vajon ő akkor mikor akarna…hát, most már ez îgy is maradt, mert teljesen elvette a kedvem és önbizalmam, tekintve, hogy hetek (!) telnek el úgy, hogy eszébe sem jut hozzám érni. Nem egy, nem kettő, néha 4-5 is. Nekem ez nagyon, de nagyon kevés. Fiatal vagyok, nem is csúnya, nem akarom magam így érezni.

Tegnap leültem vele, borzasztó nehezen, de összeszedtem magam. Elmondtam neki, hogy nekem ez nem jó, valami nyilvánvalóan nem stimmel a kapcsolatunkkal, nem tudok mit kezdeni azzal, hogy nem mondja el, mi a baj, de akkor ne húzzuk egymás idejét. Nekem ez leírhatatlanul rossz érzés, hogy semmi kedve hozzàm, akkor keressünk mindketten olyat, akihez vonzódunk.

Nem akarta, hogy elhagyjam, mindenfélére hivatkozott. A munkájàra leginkább, hogy lefárasztja, utàlja, nem velem van baja, én ilyen meg olyan szép vagyok. De hát hétvégén sincs semmi… még mindig nem mond igazat, őszintén szerintem rám unt, nem tart vonzónak, és elég valószínű, hogy megoldja máshogy.

Nekem viszont nem kell olyan ember, aki a kezét választja helyettem. Teljes, normális kapcsolatot szeretnék, amibe ez is beletartozik. Nem minden nap, de nem is 5 hetente.

Nem először beszélünk erről. Nincs változás, nem érzem így jól magam, nem akarok így vele élni. Már mindenfélét gondolok, mi a baj velem, teljesen tönkretesz, és sem elfogadható magyarázatot, sem változást nem kapok. Biztos fájna a szakítás, de már sokszor arra gondolok, hogy nem kell ezt többet átélnem, és felszabadulok.

Van más hasonló helyzetben? Természetesen láttam a hasonló kérdéseket, de nem lettem okosabb a legtöbb kommenttől. Nem változott a külsőm, nem ilyen a probléma. A szerető nálam nem opció, és szerintem itt tartós változást a szexi fehérneműk sem hoznának.

Nem értem azt sem, miért nem hagyja, hogy menjek, biztos neki sem jó ez így. Elkerülhetetlen a szakítás úgy érzem, hosszú távon úgysem lesz tartós változás.

Tulajdonképpen nincs egy, konkrét kérdésem. Jól esett kiírni a dolgokat, mert fáj, és nem értem. Köszönöm, ha elolvastad. Véleményeket, tanácsokat szívesen meghallgatok, aki hasonló helyzetben van/volt, arra pláne kíváncsi lennék, főleg nők köréből a speciális helyzetre tekintettel, de férfiak válaszát is várom.

2023. nov. 13. 09:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
11%

17 vagyok. amúgy kerdezo a hozzaalasoddal olyan áldozatszerepet generalsz, hogy ide latom az ablakokból :D

Konkretan nem akarlak ugyan hibaztatni, de te is tehrtsz errol kb kiprobokalod a pasibol, hogy nezzen teged semmibe.

Amugy mar leirtam vagy megcsal vagy pedig teged mar nem szeret emiatt nem is kivan, persze van egy minimalis esely arra is, hogy halosan depresszios de akkor megint visszaterunk oda hogy valoszinuleg teged nem szeret vagy veled nem jo neki, mert valszeg egy hiper-szuper kapcsolatban ahol aldaskent elunk meg mindennapot ott baromi nehezen leszunk olyan depisek, hogy kokretan a legalpvetobb szuksegleteink is kikapcsolnak.

2023. nov. 13. 11:40
 22/41 anonim ***** válasza:
17, hogy derult ki, ha nem volt semmi jele?
2023. nov. 13. 12:04
 23/41 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező. Van ilyen, nincs veled semmi baj.

Ha változtál és már nem tetszel neki (mindenki változik), vagy ha másik nője van, az sem változtat a dolgon.

Ne hibáztasd magad, ne keress okokat. Biztos van valami, de ha megkérdezted és nem mondta el, akkor te nem tudsz ennél többet tenni.

Nincs közös gyerek, nincs közös lakás.

Lépj tovább, hagyd el. Mással boldog leszel.

2023. nov. 13. 12:14
 24/41 anonim ***** válasza:
60%

17, furcsa “megerzesem” lett/volt, hogy talan valamit titkol ugye abbol is itelve, hogy neki nincs szuksege annyi szexre. Valamint Sokat beszelgettunk mindenfele temakrol es ott is neha fura velemenye volt dolgokrol azaz ilyen szabadosabb, konnyelmubb dolgokat veltem felfedezni. De mint mondom masik odlalrol meg 0-24 velem plusz allandoan szeretlek es kedveskedesek stb stb. Szoval mar nagyon reg kisert ez a kettosseg, hogy valami fura valami nem koser ugyhogy en is jarkaltam fel ide gyakorira hetente, hogy szerintetek ez vagy az normlis kerdesekkel. Itt is mindenki arra biztatott, hogy en gondolom tul es hisztis csaj lehetek aki a semmire feltekenykedik.

Szoval teltek az evek. Valamint a telefon neki is tabu volt, mint itt a legtobb embernek, de nekem ez is furcsa volt. Bar hozzáfértem a telojahoz es feltunt kb mindent is torol tehat 100%ig tiszta, nekem ez is fura volt, hogyha en tiszta vagyok akkor nem torolgetek mindent. Neki kb csak anyja-apja,teso meg ketto legjobb baratjaval volt beszelgetes es ennyi. Szoval ez a tulzott tisztasag is nagyon gyanus volt, hogy “ilyen nincs” erzesed van.

Mar nagyon fontolgattam, hogy valahogy utánajárok a “tisztsagnak”, hogy vegervenyesen meg tudjam en vagyok a paranois aki kezelsre szorul vagy tenyleg jok az emebri megerzesek es ne eljem le az eletem egy csaloval. Aztan akkor dontottem vegervenyesen a mellett, hogy “kutatok,nyomozok” miutan meglattam a messengerben egy fiatalbb csajt aki ugyan munkaugyben irt ra, de ugy tunt mar fix nem eloszor beszelgetnek. Azért volt ez nekem ott sokkolo, mert elvileg mindent elmondott mindennap es en is, hogy kikkel beszelgetunk kik a munkatarsaink, ha jott uj kollega stb szoval egyertlmu volt, hogy valamit “titkol” meg ha az aprosag is.

Azt nem reszletezem hogyan, de nyomoztattam kicsit es masodik alkalommal le is bukott. Bar ott meg nem ugy, hogy tettenerese az aktusnak, hanem fizetosoket hivott, hogy milyen dzolgaltatasaik vannak stb. Ezt amugy kidumalta .. majd innentol en full betegesen nyomoztam es ot is “kinoztam” mert total bele betegedtem, hogy nem mondja el az igazat. Mert ereztem hogy megcsal/csalt de o tagadta. Ennek az egesznek tobb lebukas majd sajat maga altali tobb esemeny bevallasa lett a vege. Eleg reszeletesen elmeslte, hogy szamtalanszor megcsalt nem csak fizetosokkel, tinderes, instas csajokkal is 1-1 szabad ora alatt.

Na azota tudom a megerzesink igazak!!

2023. nov. 13. 12:54
 25/41 anonim ***** válasza:
68%

menjetek szakemberhez (szexuálipszichológushoz), hátha meg tudjátok menteni.

Ha nem hajlandó erre, búcsúzz

2023. nov. 13. 13:05
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

Ez a félmondat senkinek nem szúrt szemet?

"és szerintem itt tartós változást a szexi fehérneműk sem hoznának."

Értsük ezt úgy, hogy nincsenek szexi fehérneműid? A szexhiány miatti szakításon gondolkozol, de a legalapvetőbb megoldásokat sem próbáltátok ki, hogy felrázzátok, változatossá és izgalmassá tegyétek a dolgokat? A jó szex legnagyobb ellensége a rutin és a megszokás!

2023. nov. 13. 13:43
 27/41 anonim ***** válasza:
28%
Ettől függetlenül az nagyon nagy baj, hogy sehogy sem akarja elmondani, hogy mi hiányzik neki (adtál rá bármi okot, hogy ne merje elmondani az igazi vágyait?), illetve hogy nem érzi saját problémájának azt, hogy neked hatalmas hiányérzeted van a párkapcsolatban.
2023. nov. 13. 13:45
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

"menjetek szakemberhez (szexuálpszichológushoz), hátha meg tudjátok menteni."

A szexuálpszichológus ugyanezzel fogja kezdeni, mint én a 26-os válaszomban. De tudom, itt a GYK-n mindig csak a férfiban lehet hiba, a nőben sosem.

2023. nov. 13. 14:05
 29/41 anonim ***** válasza:
88%
A szexi fehérnemű es tarsai mind bullshit, ha a masik nem szeret. Ha szeret, az utolso zsákban, zsiros hajjal +6 kiloval is szepnek es kivanatosnak fog talalni. A többi csak fűszer, itt az alap erzelmekkel van gond.
2023. nov. 13. 14:09
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

"Ha szeret, az utolso zsákban, zsiros hajjal +6 kiloval is szepnek es kivanatosnak fog talalni."

Szóval te ápolatlanul, mosdatlanul, bűzlötten, szakadt és koszos ruhákban is kifejezetten kívánatosnak tartod a párodat, mert szereted? Bocsi, de ezt aligha hiszem el.

A valóságban minél kívánatosabb vagy, a másik annál kívánatosabbnak lát. És minél kevésbé vagytok kívánatosak és minél kevesebb energiát fektettek abba, hogy izgalmas és élvezetes legyen egymással a szexuális élet, annál nagyobb az esélye, hogy a szenvedélyes szerelem átalakul barát/családtag jellegű szeretetté.

2023. nov. 13. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!