Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi különbség élettársi kapcsolatban?
Volt ma hasonló kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Évek óta vagyunk együtt élettársi kapcsolatban papír nélkül. Feleségül nem akar venni ha nincs gyerek, ezt kijelentette. Én 30N ő 42F.
Nála lakom és a rezsibe minimálisat fizetek, de rendszeresen vásárolok élelmiszert mert nem akarok élősködő lenni.
Átlagos fizetésért dolgozom (300000 forint), a párom dolgozik de a bevétele elenyésző ahhoz képest ahogy él. A szülei gazdag vállalkozók. Volt amikor 5 milliót feltett a tőzsdére csak úgy és a felét elveszítette. Máskor vállakozást indított milliókból ami tönkrement. Mindent a szülei vagyonából fizet. Befektet, autókat vásárol, lakást vásárol, ad-vesz részvényeket.
Miközben a szüleim átlagos emberek nem tudtak soha segíteni nekem.
Van néhány tárgy amit szeretnék és nagyon rosszul érint hogy a barátom bármit megvásárolhat a szülei miatt, míg nekem gyűjtenem kell mindenre. Úgy élünk mint az egyetemisták, ahol az egyik spórol ezerrel mert szegények a másik két kézzel szórja a pénzt mert apu tele van. De nem vagyunk egyetemisták. Nem is akar elvenni, nehogy egy válás esetén vigyek egy fillért a szülei vagyonából. Házasság csak gyerek miatt és ott is a gyerek kapna mindent.
Jelenleg életem első autójára gyűjtők ( Fiat 500), erre az volt a reakciója hogy vihettem a húga 20 éves 250.000 kilométeres autóját amit már nem használ és amit 18 évesen kapott. Ezt visszautasítottam.
Bánt hogy ő bármit megtehet a családi háttére miatt és én a szegény szüleim miatt csak gyűjtögetek és álmodozom.
8
" Előrébb vagy bármiben is azzal, hogy együtt vagytok?"
Olyan csóróhoz költözne mint ő előrébb lenne?
Ingyen lakik, megveszi a kaja részét. Autót is ajánlottak neki, de ő jobbat akar. Sokan járnak huszonéves suzukival. Gazdag embert is ismerek több 100 milliós vagyonnal 15 éves mercivel.
11
Miért kéne csóróhoz költöznie? Keressen normális pasit.
És jaa, annyival előrébb lenne, hogy nem kellene máshoz alkalmazkodni, nem kell rá mosni, főzni, elnézni a hülyeségeit. Amit most tesz, ahogyxél, az menne egyedül is.
12
A "normális pasi" vesz "cipő, kabát, telefon, autó" -t.
Van ilyen SugarDaddy-d?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!