Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi különbség élettársi kapcsolatban?
Volt ma hasonló kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Évek óta vagyunk együtt élettársi kapcsolatban papír nélkül. Feleségül nem akar venni ha nincs gyerek, ezt kijelentette. Én 30N ő 42F.
Nála lakom és a rezsibe minimálisat fizetek, de rendszeresen vásárolok élelmiszert mert nem akarok élősködő lenni.
Átlagos fizetésért dolgozom (300000 forint), a párom dolgozik de a bevétele elenyésző ahhoz képest ahogy él. A szülei gazdag vállalkozók. Volt amikor 5 milliót feltett a tőzsdére csak úgy és a felét elveszítette. Máskor vállakozást indított milliókból ami tönkrement. Mindent a szülei vagyonából fizet. Befektet, autókat vásárol, lakást vásárol, ad-vesz részvényeket.
Miközben a szüleim átlagos emberek nem tudtak soha segíteni nekem.
Van néhány tárgy amit szeretnék és nagyon rosszul érint hogy a barátom bármit megvásárolhat a szülei miatt, míg nekem gyűjtenem kell mindenre. Úgy élünk mint az egyetemisták, ahol az egyik spórol ezerrel mert szegények a másik két kézzel szórja a pénzt mert apu tele van. De nem vagyunk egyetemisták. Nem is akar elvenni, nehogy egy válás esetén vigyek egy fillért a szülei vagyonából. Házasság csak gyerek miatt és ott is a gyerek kapna mindent.
Jelenleg életem első autójára gyűjtők ( Fiat 500), erre az volt a reakciója hogy vihettem a húga 20 éves 250.000 kilométeres autóját amit már nem használ és amit 18 évesen kapott. Ezt visszautasítottam.
Bánt hogy ő bármit megtehet a családi háttére miatt és én a szegény szüleim miatt csak gyűjtögetek és álmodozom.
2 Gondolom úgy értette, hogy a férfi ha vesz az apja pénzéből 20 kocsit, akkor azoknak már vihetné a felét. Vagy legalábbis máshogy nem lehet, csak nem hiszi azt a pasi, hogy az apja pénzéhez is köze lenne a feleségnek :D
De én sem látom a kérdést. Ő nem fogja nyilván visszautasítani a szülők segítségét, ha ez zavar és nincs annyi pozitívum a kapcsolatban, ami kompenzálná, akkor lépj le, de annyira azért nem tűnik szarnak a helyzeted, hogy be kell picit szállnod a rezsibe, meg vásárolgatsz kaját, és emellett gondolom van kb telefonszámlád meg költesz a közlekedésre. Így lehet spórolni, nem tudom, miket akarsz venni, hogy ez komoly probléma ilyen helyzetben.
Én nem akarok vinni semmit.
Rossz igy élni, hogy én mindenre gyűjtők vagy éppen lemondok róla ő pedig milliókkal játszik. Másfelől sokan a férjüktől kapnak olyan dolgokat amikre én gyűjtők (cipő, kabát, telefon, autó), közben esetembe széttárja a kezét hogy ez van. De ő bármit meg tud magának venni, mert jó helyre született.
Tulajdonképpen megkaptam hogy feleségül nem vesz el, nehogy vigyem a pénzt. Nagyon megbántott akkor evvel, ahogy a lerúgott autóval.
Úgy élek egy felnőtt férfival, mint ha csam egy egyetemista kamasszal laknék közös albérletben.
Minek vagy vele, de komolyan? Neki nagyon kényelmes, anyu-apu pénzeli, a nő eteti, biztosra ott van neki a semmiért cserébe. Azért nem vesz feleségül és azért sajnál tőled minden forintot, mert nem szeret. Ha szeretne téged ez a férfi, ne aggódj, nem kellene neked kaját venned neki, meg azt sem tudná, hogyan járjon a kedvedben. Feleségül meg főleg nem vesz, úgyis ott vagy neki biztosra, úgy viselkedsz mintha a felesége lennél a nagy semmiért cserébe.
Ez egy manchild, saját vagyona sincs, tőled sajnálja azt is, amiért még csak meg sem kellett dolgoznia, komolyan, kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!