Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt szakítanál vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt szakítanál vagy mit tennél?

Figyelt kérdés

Már régebb óta téma köztünk a gyerekvállalás. Erről mindig őszintén beszéltünk.

Én túl nagy falatnak érzem.

Viszont ő azt mondta nem egyszer hogy sokat gondol h gyereke van stb.

De ma mikor beszéltünk akkor ilyeneket mondott:

Jobb lenne ha fejbe vágná valaki

Inkább szedni kellene a frontint h lebutítsa magát és ne ezen kattogjon,

Nem bír aludni már szinte..

És így meginkabb nehéz az egész..

Régóta együtt vagyunk, igaz néha 0,25ös frontint eszik ha feszultebb..

2023. nov. 12. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Nem mindegy, hogy mit írunk?

5+ éve írjuk, hogy szakíts vele, semmi értelme az egésznek. Azóta se szakítottál. Jobb lett a helyzet? Érdemes volt benne maradni? Nem.

Mi lesz a következő lépés? Semmi. Ugyanúgy totyorogsz egyhelyben, mert anyucikácska nem mondja meg, hogy mi legyen, te meg nem vagy ura az életednek. Várd ki, amíg egyszer több levél Frontint felnyal. Meghalni nem fog, ahhoz túl gyenge, de legalább a mája tropára megy egy életre.

2023. nov. 12. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Ha mar most nyugtatózik gyerek mellett pszichiatrian kötne ki..
2023. nov. 12. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapból már azért szakítanék mert én nem akarok gyereket, ő igen. Inkább keressetek mindketten egy olyan párt, akivel ezek az elvárásaitok megegyeznek, mint hogy tovább húzzátok egymás idejét egy ilyen kapcsolatban.
2023. nov. 12. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok én sem gyereket. De ha akarnék sem szülnék olyannak, aki manipulálgat, meg frontinozik. Ebben sajnos nincs kompromisszum, tudom, hogy szar, de ez van. Ha nem értetek egyet, akkor csak keseríteni fogjátok egymás életét.
2023. nov. 12. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Idegileg instabil embereknek nemigen kéne gyereket vallalniuk..
2023. nov. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!