Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanàl emiatt?
6 éve vagyunk együtt a párommal , minden nagyon jól indult, komoly kapcsolatot kerestünk hasonló értékrendekkel (akkor azt hittem)
Màr az elején mondtam neki hogy nálam mi fér bele, mik a hatàraim. Ide soroltam a közösségi médiát, làjkolgatàsokat is, ami gyerekesnek tűnhet de valljuk be, hogy már az életünk egy részét teszik ki és sokat elàrul a màsikról.
Aztán most, több év utàn véletlenül derült ki számomra, hogy rendszeresen làjkolgat nőket és reagàl a történetükre. Nagyon szíven ütött ezt látni, érzelmi megcsalàsnak érzem. Oké, lehet mondani hogy nézni szabad, màs is vonzó lehet stb, ezt tudom ès nem is mondom, hogy ne nézzen más nőre… de tudta jól, hogy nem szeretem ezt, ne nyilvánítsa ki, hogy tetszik neki a másik ráadásul mindenki szeme láttára és engem is megalázó helyzetbe hozva. Legtöbben szánakozva nézünk arra, akinek komoly kapcsolata van és nyomja a gombot a mi bikinis képünkre pl.
Nem tudom mit higgyek, esküdözött, hogy semmit nem jelent számára, “csak úgy nyomta” csak mert “régi szomszéd”, “ismerősnek a felesége” . Nyomogatta fiú haveroknak is, de többségben a csinosabb női ismerősökre. Viszont van egy jó barátnőm, aki kicsit kancsi és duci, ő pl soha nem kapott tőle egy làjkot sem tehát valahogy nem hiszem hogy “csak barátságból” nyomogatta.
Ha megtudom ezt az elején, 1-2 év után könnyebb lett volna kilépni, mert nem egyezik az értékrend és nem tartja tiszteletben az érzéseimet. De így, 6 év után annyira nehéz, mert nagyon bántja a lelkem, nem tudok a jóra gondolni bármit tesz már értem, csak arra hogy àtvert és nem olyan amilyennek hittem, de nehéz feldobni egy egész jövőképet ennyi idő után…
Szerintem ezt bazira nagyon eltúlzod.
De ha neked ez nem tetszik és nem fér bele akkor szakíts,.
Sokat olvastam a témában mert először azt hittem, hogy velem van a gond amiért ennyire zavar ez a dolog és nem tudom túl tenni magam rajta… de rájöttem, hogy ez egy létező dolog és nagyon sok ember számára még ugyanúgy sértő és fájó dolog ha ezt teszi a párjuk.
Itt is pl egy férfi beszél erről
Én nem hiszek a médiának, ezeken a közösségi oldalakon mindenki csak okoskodik.
Lájkolgat valaki....odatesz pár emojit , mindegy te tudod.
Kit akarsz meggyőzni ? Magadat? Vagy másokat, hogy márpedig ez így a jó, ahogy te gondolod?
engem az jobban zavar mikor eljegyeznek valakit vagy terhes valaki és azaz első , hogy ki kell tenni világ szeme láttára...és odaírni , hogy szeretlek...én is szeretlek...még szinte meg sem kérte a kezét de a gyűrűről már kell a kép a netre...
Mondom! Saját véleményed a saját döntésed.
Nem kötelező vele maradni, ha ez zavaró akkor hagyd el.
Miert lenne hiszti? En megertem a kerdezot. Mindig az a valasz erre, hogy de hat azok nem jelentenek semmo. Ha annyira semmit nem jelentenek ezek, akkor egyaltalan miert kell csinalni, meg ugy is, ha tudjak, hogy ezzel megbantjak a masikat?
En is es a baratnoim is lenetzuk azokat, akik kuldik a kepeinkre a kurolajkot a bararnoiket meg lesajnaljuk.
Persze, megnezhet masokat meg tarthat szepnek masokat, de ezt miert kell a kozos ismerosok meg a baratno elott kinyilvanitani? Ez olyan, mintha mennetek az utcan, te meg minden jo pasihoz odaszaladnal, es nem csinalnal te semmi rosszat, csak megjegyezned, hogy nagyon jol nezel ki.
Amugy nem tudom, hogy szakitanek-e, meg nem voltam ilyen helyzetben. Tenyleg kis dolognak tunhet, de itt arrol van szo, hogy a kerdezo rajott, hogy konkretan a parja nem az az ember, akinek o hitte.
Ha így vélekedsz akkor minek osztotok meg egyáltalán olyan képeket ?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!