Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál emiatt?
Szeretitek egymást, sokmindent megbeszéltek, a legtöbb dolog tekintetében nem is kérhetnél többet. Azonban van egy fontos dolog, amiben nem egyeztek, és ez a jövőkép. Mindketten akartok házasságot, gyereket, viszont ő vidéken, gazdálkodva képzeli el a jövőjét, miközben te a vidék/falunak már a gondolatától is szorongsz, mert egy igazi nagyvárosi életre vágysz. A helyzetet nehezíti, hogy a párodnak messze laknak a szülei, szintén vidéken, és nagyon közel áll hozzájuk, nem is akar kvázi kirepülni. Szeretne mindig mindenben a családja részese lenni, ami a te lakóhelyedtől 300 km-re van. Megbeszéltétek, és látszólag belenyugodott, de látod, hogy nem teljesen boldog így, csak lemond mindenről miattad.
Szakítanál és elengednéd, hogy mindketten olyan ember mellett legyetek, akikkel hasonló a jövőképetek? Annak ellenére, hogy szereted?
Aki ennyire a szüleitől függ, az sosem fog tudni egy kapcsolatban normálisan működni. Ha majd gyerekeitek lesznek, akkor is anya apa lesz a legfontosabb, otthon meg majd te fogsz pattogni a gyerekek körül.
Plusz én biztos nem gazdalkodnek, rohadt nagy meló, nincs szabadnap, nem tudtok elmenni nyaralni…nekem kizárt dolog.
Ha ekkora különbség lenne köztem és a párom között, biztosan szakitanek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!