Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok emiatt a helyemben?
Nézd, nálam nem ez a jól működő kapcsolat definíciója, én nem tűrném ezt a viselkedést el.
Egy komolyabb beszélgetést talán nemérne, de ha nem állítja le magát, én biztos, hogy lelépnék. Ki tudja hová tud még ez a helyzet fajulni.
de közben tudom magamról, hogy képes vagyok bolhából elefántot csinálni és elbizonytalanodtam, hogy okos döntés-e emiatt szakítani, ha egyébként jól működik minden?
Aranyosan odabújik utána? Hát egyem meg. Kár, hogy nem törte el a lábadat, utána is aranyosan odabújhatna hozzád a kis cukid.
Te amúgy normális vagy?Hogy terrorizál, kontrollál és fizikailag is bántalmaz, az neked a bolhából elefánt meg a jól működő párkapcsolat? Eszednél vagy, kislány??? Menekülj, amíg nem ököllel nyomatékosítja, hogy az egyetlen vélemény az, ami az ő véleménye.
Jól működik minden, csak amúgy fizikálisan bántalmaz. XDd
10 év múlva meg mi lesz? Jól működik minden, csak veri a gyereket meg néha szexuálisan is bántalmazta őket. De amúgy jó férj… te beteg vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!