Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok emiatt a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok emiatt a helyemben?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt és minden jól működik, nem rég költöztünk össze és tényleg azt érzem, hogy boldog vagyok mellette. Viszont a kedves, törödő, figyelmes és humoros oldala mellett van egy másik, amit nagyon nem tudok elfogadni. Határozott pasi, ami tetszik is benne, de nem tudja elfogadni, ha valamiről nekem nem ugyanaz a véleményem, mint neki. Eleinte állandóan vitatkozott velem vagy kinevetett, olyan is volt, hogy mások előtt lealázott a véleményem miatt, de mostanában eldurvult a dolog és ilyenkor szándékosan fájdalmat okoz pl.meghúzza a hajamat, beleüt a karomba (zsibbasztó), fájdalmasan rám csap, erősen a lábamra lép, tegnap pont az utcán sétáltunk, amikor ellent mertem mondani a véleményének és egyszerűen séta közben kigáncsolt. Milliószor rászóltam már, volt nagy veszekedésünk is emiatt és olyankor meg aranyosan odabúj hozzám, bocsánatot kér, de utána ugyanígy viselkedik. Hiába vannak szuper pillanatok meg nevetünk sokat, emiatt én kezdek kiábrándulni belőle, mert teljesen el akar nyomni és csak akkor jó meg szép minden, ha az van, amit ő akar, azt gondolom, amit ő és azt is csinálom. Tegnap este a gáncsolás után mondtam neki, hogy ez volt az utólsó alkalom, hogy bántott és kiköltözök, de közben tudom magamról, hogy képes vagyok bolhából elefántot csinálni és elbizonytalanodtam, hogy okos döntés-e emiatt szakítani, ha egyébként jól működik minden? Ezt a viselkedést 1 hónapja kezdte kb, szóval nem ilyen az eleje óta, bár előtte se viselte jól, ha valamit máshogy gondoltam, de csak szóban vágott vissza. Ti mit tennétek a helyemben?
2023. febr. 16. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Na MOST hagyd el. Komolyan. Ennel csak rosszabb lesz, es teged is a hirekben fogunk olvasni. Ne legyel buta, kerlek.
2023. febr. 16. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Most komolyan, egy pillanatig is megfordult a fejedben, hogy mellette maradj, mert olyan aranyos?

Meghúzta a hajad, zsibbasztót a karodba (magyarul ököllel megütött, nem?), rádcsapott, elgáncsolt...

Te mondd meg, hogy mi lenne számodra a jó megoldás!

2023. febr. 16. 11:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Bízom benne, hogy ez csak egy kitalált,kamu kérdés, mert komolynak brutális lenne...

Ha tényleg igaz menekülj, amíg még tudsz...

2023. febr. 16. 12:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Nyílvan igazatok van és ez nem normális, ezért is merült fel bennem a szakítás, de az elején olyan jól indult és ez tényleg csak úgy 1 hónapja kezdődött el ilyen durván, eleinte nem is értettem miért lett ekkora bunkó, mert az első pár hónapban teljesen máshogy viselkedett, akkor még nem volt se megalázó, se lekezelő, minden percben figyelmes volt velem. Egész nap ezen agyalok és végül úgy döntöttem szakítok vele, mert több jele is van annak, hogy valami komoly baj van a fejében. Azt mindig is tudtam, hogy pszichiáterhez jár, de nekem azt mondta a munkája miatt és amúgy is havonta 1x kell mennie, így bele se gondoltam mi van mögötte, de már látom, hogy ezt komolyabban kellett volna vennem. Köszönöm mindenkinek a választ.
2023. febr. 16. 12:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, milyen volt az elején. Kimutatta a foga fehérjét. Amit még eddig nem, szerintem azt nem akarod látni.

Egyetértek a szakítás gondolatával. Csak nagyon vigyázz magadra! Úgy közöld, hogy nehogy a 4 fal közt legyetek ketten, mert nem biztos, hogy túl jól fogja kezelni. Még egyszer, vigyázz magadra!!!!

2023. febr. 16. 13:20
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Szenvedj mellette nyugodtan továbbra is... :D
2023. febr. 16. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:
16%
Szülj neki legalább három gyereket és vegyetek fel annyi kölcsönt, amennyi a csövön kifér. Szívesen!
2023. febr. 16. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!