Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi segítség várható el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi segítség várható el egy dolgozó férjtől, apától, ha az anya otthon van a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
A férjem letudottnak veszi a napját annyival, hogy eljár dolgozni és nem érti, miért kellene neki még otthon is besegíteni bármiben. Nekem ez nagyon rosszul esik, mert sokszor úgy jön le az egész, hogy amit én csinálok, az semmi, nem érti, miért csapnak össze a fejem felett a hullámok. Ha mégis sikerül valamire rávenni, akár csak annyira, hogy átnéz egy házit, akkor szinte a lábai előtt kell hevernem, hogy ő még ezt is megteszi értünk.
2023. nov. 12. 13:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
28%

30-as kommentre reflektálva:

A férfi dolgozza le a 8 óráját. Munka után nem lehet szabadideje, mert takarítson és a gyerekekkel foglalkozzon. Intimitást meg ne is várjon, szex nincs, mert a nő fáradt.

Most én nem rosszból mondom, nekem aztán teljesen mindegy, hogy a kérdezőnek, vagy bárki másnak hogyan alakul az élete, de az ilyen férfiak szoktak lelépni. Egyedül sem lesz könnyebb, sőt.

2023. nov. 12. 21:04
 32/38 anonim ***** válasza:
69%
Már miért ne lenne könnyebb egyedül? Utalja a gyerektartást és kevesebbet kell főzni/mosni/takarítani. Mert jelenleg a kérdező ott tart, hogy a pénzen kívül semmit nem segít, csak útban van a gépével meg játékaival együtt. Ha ezek tetejében még este elvárja a szexet, akkor tényleg nem sokat nyújt a pasi. Ti férfiak nagyon el vagytok tévedve, mi nők igen jól megvagyunk hosszabb ideig szex nélkül, nem fogunk gyk-n sírni 2 hónap után, hogy jajj de kangörcsöm van, főleg akinek 3 problémás gyereke van...
2023. nov. 12. 21:19
 33/38 anonim ***** válasza:
44%
Ne haragudj, de nekem úgy jön le, mintha neked a férfi valami droid lenne, aki arra való, hogy a pénzt letegye az asztalra, csinálja meg a házimunka felét, tanuljon a gyerekkel, aztán este forduljon a fal felé, reggel meg kezdje elölről az egészet. Nekem ez amúgy egy iszonyatos életnek tűnik mindkét fél részéről.
2023. nov. 12. 21:25
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem droid, elsőre én kértem számon a kérdező napi szabad 4 óráját, de így, hogy látom, hogy az valójában másfél óra, kertje is van és mellé 3 sni-s gyerek, akik délig vannak suliban meg egy apuka, aki beül a gép elé munka után és hétvégén, már látom, hogy semmi haszna. Nem csak megcsinálni kell a gyereket, hanem foglalkozni is vele. Nyilván nem ok nélkül menekül a gamer világba, utálja az életét, de már ottvannak a gyerekek, nem lehet visszacsinálni. Vagy foglalkozzon velük vagy vegyen részt a háztartásban, mint ahogy minden más ember munka után. De neeem, ő beül a gép elé játszani, mint valami tinifiú, gyerekszerepbe tolja magát. Ha ő is gyerek, anyuci főz/mos/takarít/neveli a gyerekeket és kertet is rendez, akkor rohadtul semmi joga még szexet is elvárni, mert egy követelőző férfigyereknek nem jár, hiába írtad a 30-as kommentedben. A kérdezőnek tisztelete sem maradt már felé, nemhogy szexuális vágya. Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen lusta/önző szar alak, akkor ne vállaljon 3 gyereket, 1 is bőven elég lett volna. Csak gondolom be akarta biztosítani magát a jóba, ahol kiszolgálják és a másik sehova nem tud menekülni egy válás esetén 3 gyerekkel...
2023. nov. 12. 21:43
 35/38 anonim ***** válasza:
60%

"A férfi dolgozza le a 8 óráját. Munka után nem lehet szabadideje"

ANyukanak nincs szabadideje, 0-*24 készenlét. AMikor apuka hazajön, akkor eleve át kéne vennie a gyereket, egyrészt, hogy az apjával is legyen kapcsolata, másrészt mnéha jusson anyukának is egy kis énidő, barátnő, kondi, vagy csak elmerülni a kádban.

Érdekes, hogy a pasikák olyan puhányok, hogy napi 8 óra után ki vannak ütve, de azt természetesnek veszik, hogy anyuka reggeltől estig, sőt éjjel is ugrik a gyerekhez.

Na ilyeneknek sme szülnék.

2023. nov. 12. 21:48
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Hú mennyi ilyen csodás kis család lesz még ha mindenki megszüli a három gyereket a CSOK-ért, meg babaváróért!
2023. nov. 12. 21:52
 37/38 A kérdező kommentje:

29-es! 43 évesen már sok minden vagyok, de nem fiatal... Egyébként mindegy is, mert nála vagy 5-6 éve a szex is lecserélődött számítógépes játékra.

Régen nem ilyen volt. Gondolom belőle így jön ki az elkeseredés, de lassan jobb lenne, ha valami más módot találna.

#36 Nem értem miért kell ide keverni a CSOK-ot és a babavárót!

Már írtam, hogy nem merünk hitelbe belevágni.

2023. nov. 13. 04:12
 38/38 anonim ***** válasza:
És ez a házasság 5-6 évvel ezelőttig remekül működött?
2023. nov. 13. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!