Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi segítség várható el egy dolgozó férjtől, apától, ha az anya otthon van a gyerekekkel?
30-as kommentre reflektálva:
A férfi dolgozza le a 8 óráját. Munka után nem lehet szabadideje, mert takarítson és a gyerekekkel foglalkozzon. Intimitást meg ne is várjon, szex nincs, mert a nő fáradt.
Most én nem rosszból mondom, nekem aztán teljesen mindegy, hogy a kérdezőnek, vagy bárki másnak hogyan alakul az élete, de az ilyen férfiak szoktak lelépni. Egyedül sem lesz könnyebb, sőt.
"A férfi dolgozza le a 8 óráját. Munka után nem lehet szabadideje"
ANyukanak nincs szabadideje, 0-*24 készenlét. AMikor apuka hazajön, akkor eleve át kéne vennie a gyereket, egyrészt, hogy az apjával is legyen kapcsolata, másrészt mnéha jusson anyukának is egy kis énidő, barátnő, kondi, vagy csak elmerülni a kádban.
Érdekes, hogy a pasikák olyan puhányok, hogy napi 8 óra után ki vannak ütve, de azt természetesnek veszik, hogy anyuka reggeltől estig, sőt éjjel is ugrik a gyerekhez.
Na ilyeneknek sme szülnék.
29-es! 43 évesen már sok minden vagyok, de nem fiatal... Egyébként mindegy is, mert nála vagy 5-6 éve a szex is lecserélődött számítógépes játékra.
Régen nem ilyen volt. Gondolom belőle így jön ki az elkeseredés, de lassan jobb lenne, ha valami más módot találna.
#36 Nem értem miért kell ide keverni a CSOK-ot és a babavárót!
Már írtam, hogy nem merünk hitelbe belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!