Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi segítség várható el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi segítség várható el egy dolgozó férjtől, apától, ha az anya otthon van a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
A férjem letudottnak veszi a napját annyival, hogy eljár dolgozni és nem érti, miért kellene neki még otthon is besegíteni bármiben. Nekem ez nagyon rosszul esik, mert sokszor úgy jön le az egész, hogy amit én csinálok, az semmi, nem érti, miért csapnak össze a fejem felett a hullámok. Ha mégis sikerül valamire rávenni, akár csak annyira, hogy átnéz egy házit, akkor szinte a lábai előtt kell hevernem, hogy ő még ezt is megteszi értünk.
2023. nov. 12. 13:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire messze hordod őket ? Vagy tomegkozlekedsz? Időrabló ennyit utazni sajna
2023. nov. 12. 16:39
 22/38 anonim ***** válasza:
Másfél óra az út??
2023. nov. 12. 16:44
 23/38 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy neki is fárasztó, látom, hogy nap végére lefárad. Mint írtam is, nem azt várom el tőle, hogy mindent felesben csináljuk, de például legalább maga utan összeszedhetné a mosatlant vagy elvihetné a szemetet a szemetesig és néha leülhetne ő is a gyerekekkel játszani vagy tanulni. Úgy érzem, teljesen magamra maradtam. Ő nap végén átül a céges géptől a sajat gépéhez, nekiáll játszani és lefekvésig azzal van elfoglalva. A hetvégén is pihenésképp csak gépezik. Annyit látnak belőle a gyerekek is, hogy apa a gép előtt ül és "dolgozik".
2023. nov. 12. 16:48
 24/38 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos csak ott volt suli, ami fogadta őket. A tömegközlekedés nem a legjobb, de legalább a suli jó. Közelebb költözni nem tudunk, hitelbe pedig nem merünk belevágni.
2023. nov. 12. 16:52
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez nagyon brutál. Én Pest megye keleti feléből jártam a hatodik kerületbe és az volt másfél óra. (volánbusz+BKV)
2023. nov. 12. 16:57
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy autó életmentő lenne a Te esetedben. Vidéken a buszjáratok kegyetlen rossz. Sokszor autóval gyorsabb és egy kisebb olcsóbb kategóriás autót behoznà az àrát.
2023. nov. 12. 17:16
 27/38 anonim ***** válasza:
64%

Mintha apuka nem ugyanúgy 40 órát dolgozna, család ide vagy oda. Attól nem lesz nehezebb a munka, hogy otthon van asszony meg 3 gyerek. Pont ugyanennyit dolgozna akkor is, ha egyedül lenne mint az ujjam. Nem azt írta a kérdező, hogy másod- meg harmadállása van. Csak van egy sima állása (ami lehet fárasztó, de mindenkié fárasztó), mellette pedig szabad délutánjai és hétvégéi, amiket gépezéssel tölt. Meg ne szakadjon szegény.

2023. nov. 12. 17:18
 28/38 anonim ***** válasza:
71%

20

kérdező is kap gyest vagy mit, meg mást is. Apuka meg gyerek nélkül is ugyanúgy dolgozna. Egy munkahelye van. 8 órás. Ne avassuk már hőssé.

2023. nov. 12. 17:51
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
nem kérsz sokat, mondjuk ha nekem lenne egy kis feleségem és gyerekeim akkor veletek foglakoznék nem pedig játszanék, gyerekkel is lehet foglalkozni jól le lehet őket fárasztani aztán fekudnekle aludni utána pedig lehet játszadozni a fiatl kis feleséggel 😉.
2023. nov. 12. 18:10
 30/38 anonim ***** válasza:
20%
Fúj de undorító vagy 29-es és semmit nem tudsz a nőkről. Egy kimerült és elhanyagolt anyukának pont nincs kedve a férjén ugrálni este meg térdre borulni...
2023. nov. 12. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!