Dolgozó szülők! Nálatok hogy van a logisztika a gyerekekkel? Ki hozza-viszi a kicsiket, milyen felállásban?
Arra gondolok, hogy esetleg van ahol apa viszi őket reggel, anya hozza el őket délután stb
Mi most alakítjuk ki a saját rendszerünket, hátha tudunk másoktól ihletet meríteni?

Én 8-tól 16:30-ig dolgozom. A párom reggel 6-tól délután négyig.
Reggel én viszem a gyerekeket az iskolába,oviba és délután a férjem megy értük, mert korábban hazaér.
Már 3 éve így működünk.

Nálunk is ált én viszem oviba a gyereket, férjem elhozza. Viszont gyeden vagyok a kicsivel, fél év múlva bölcsibe kell adni és fogalmam nincs hogy lesz, mert ovi bölcsi két teljesen más irány, a munkahelyem meg egy harmadik, reggel negyed 7kor kéne induljak a kicsikkel, hogy beérjek 8ra.
Férjem kocsival jár 7re. Így fél hétkor indulnak a kicsivel oviba ha ő viszi, ha a bölcsist is vinni kell majd, neki is negyed hétkor kellene indulnia, de neki kocsival akkoris gyorsabb és egyszerűbb.
Ezen most feszkó van, mert nem tudjuk még hogy lesz.

Nálunk én 8-16ig munkarendben vagyok férjem 6-14ig.
Reggel én viszem a gyerekeket délután a férjem hozza el őket.

Én intézem a gyerekek logisztikáját. A nagy most lett iskolás, ő egyedül jön- megy. (Átmegy a szemközti utcába és ott van) A kicsi ovis. Miután a nagyot elindítottam 7:45kor, viszem a kicsit 8ra. A nagy 11:45kor végez, a kicsiért fél1 és 1 között megyek.
Mind a két gyereknek van külön foglalkozása, a kicsié kéthetente délelőtti program. Ilyenkor ovi helyett a foglalkozásra viszem. A nagy különórája délutáni program hetente. A kicsi is jön velünk, megvárjuk együtt amíg a nagy végez.
Hétfő-kedd szabad vagyok, ilyenkor tudunk hosszabban játszóterezni, uszodázni/strandolni. Szerdától szombatig este fél6tól kb.fél10ig dolgozom. Ha a férjem nappalos, akkor ő van a gyerekekkel este. Ha délutános, akkor jönnek velem a gyerekek dolgozni. Ilyenkor csak 8-fél9ig maradunk, hogy a gyerekeket emberi időben le tudjam fektetni. De ha épp ráér a közelben lakó rokonunk, akkor ő vigyáz a gyerekekre. Vasárnap a déli időszakban dolgozom általában, ilyenkor a férjem van a gyerekekkel. A gyerekek 6, illetve 5 évesek.

Köszönöm a válaszokat! Jöhet még
#5 nyilván mindenkinél más a helyzet, de lehetnek
esetleg olyan megoldások, amikre nem gondoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!