Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi segítség várható el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi segítség várható el egy dolgozó férjtől, apától, ha az anya otthon van a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
A férjem letudottnak veszi a napját annyival, hogy eljár dolgozni és nem érti, miért kellene neki még otthon is besegíteni bármiben. Nekem ez nagyon rosszul esik, mert sokszor úgy jön le az egész, hogy amit én csinálok, az semmi, nem érti, miért csapnak össze a fejem felett a hullámok. Ha mégis sikerül valamire rávenni, akár csak annyira, hogy átnéz egy házit, akkor szinte a lábai előtt kell hevernem, hogy ő még ezt is megteszi értünk.
2023. nov. 12. 13:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
86%

Attol hogy alszik a gyerek még nem mehetsz el pl bulizni. Folyamatos a készenlét bármi van.

Ez olyan ha van egy elado de épp nincs vevő akkor nem dolgozik vagy mi? Ott kell lennie állnia minimum. Munkaidő az is azt is kifizetik.

2023. nov. 12. 14:31
 12/38 A kérdező kommentje:

Már iskolások, mindhárman SNI-sek, a kicsivel vagyok gyesen. A két kisebb szegregált suliba jár, a nagy integráltan tanul. Ebéd után hozom őket haza, mert sajnos a sulikban délután összevonások vannak, azt pedig nem bírják. Én tanulok velük délután és azzal egy időben otthon már semmit nem tudok csinálni.

Nyilván nem azt várom el, hogy mindent 50-50%-ban csináljon, de az, hogy már semmit, szó szerint semmit nem csinál, az nagyon elkeserítő. Régen nem így volt és biztos, hogy én is későn kapcsoltam, de a sok kivizsgálás, fejlesztésre rohangálás közepette szépen lassan minden az én feladatom lett. Nem tudom, hogyan tudnék tenni ez ellen, hogyan tudnám visszazökkenteni a férjemet a régi kerékvágásba.

2023. nov. 12. 14:34
 13/38 anonim ***** válasza:
75%
8: Az enyém aludt. Jó nehezen elaltatva, aztán olyan felszínesen, hogy képes volt a másik helyiségben a villanykapcsoló pici kattanó hangjára felébredni, persze ordítva, mert neki az is csak úgy ment. Ezek az "apró" részletek fölött siklanak el a hős dolgozó apukák. Csak azt látják, hogy mi nincs megcsinálva, mi nincs rendben. Az nem számít, amiket a 4. ír, hogy anya esetleg enni sem tud rendesen, az alapvető fiziológiai szükségleteit kielégíteni...
2023. nov. 12. 14:35
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ez olyan ha van egy elado de épp nincs vevő akkor nem dolgozik vagy mi?"

Ez most off topic, de egy eladó nem a kasszában ül egész nap, és malmozik. Az édesanyám bolti eladó. Több tonna árút mozgatnak meg rendszeresen.

2023. nov. 12. 14:37
 15/38 anonim ***** válasza:
86%

Ezt csak arra irtam aki nem nézi munkának azt az időt amikor a gyerek alszik.

Az is készenlét felügyelet meg almodból ébredve is akár életet menteni vagy stabilizálni is tudni kell jóformán bármi van.

Aztán a hős apukák meg arra verik a melluket hogy mert eljárnak dolgozni? Ha a nö nem felugyelne nem tudnanak eljárni se pénzuk se lenne. Vagy mehetne a szitterre..

Nagyon sokkal tartoznak.

2023. nov. 12. 14:39
 16/38 anonim ***** válasza:
40%

Ha délelőtt suliba vannak, akkor mit csinálsz minden hétköznap 8-tól 12-ig? Napi 4 órába bőven belefér minden házimunka és a főzés is... Valamit nem mondasz el vagy ferdítesz, mert ez így nem oké.

Mondom ezt ex bejárónőként, ahol 8 óra alatt kitakarítottam 3 szintet (4 fürdőszobával) laza tempóban...

2023. nov. 12. 15:39
 17/38 anonim ***** válasza:
31%
Abban a 4 órában mit csinálsz?
2023. nov. 12. 16:05
 18/38 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem többszintes és elhanyagolt a házatok akkor az a 4 óra bőven elèg kell legyen kitakarítani. Napi szinten nem kell ablakot pucolni nagytakarítani sem, csak szinten tartani.

Valami ferdítèst èn is sejtek…..

Ès hidd el a fèrjednek is kemény meló eltartani 4 embert akàrcsak normàl szinten.

2023. nov. 12. 16:37
 19/38 A kérdező kommentje:
8.30-kor adom le a kicsit, kb fél 10-re hazaérek, 11-kor indulok vissza. Ilyenkor szoktam bevásárolni is, de akkor van, hogy csak annyi időm van, hogy kipakoljak és ebédet melegítsek. Amúgy ilyenkor szoktam a kertet csinálni, mert mire végzünk a tanulással már sötét van. Ha esik, akkor bent mosok vagy mosogatok, attól függően mennyi időm van. De ez elég képlékeny, mert szerdán pl vérzett a kicsi orra, amitől kiborult és telefújt mindent vérrel, szóval csütörtökön és pénteken falat mostam/meszeltem meg a játékokat, bútorokat mostam le. Tudom, hogy nem mindig tudom hasznosan eltölteni az időt, de sajnos hiába próbálom fix időhöz kötni a tennivalókat, valami mindig beleszól.
2023. nov. 12. 16:37
 20/38 anonim ***** válasza:
66%

Jav. 5 embert

Akkor halmozottan igaz ez! 5 ember eltartàsa nem laza meló!! Az is kemény àm!

2023. nov. 12. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!