Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életközepi válságot/kapuzárási pánikot a rossz haveri társaság befolyásolja?
Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt a párommal. Ő a férfi. (51 éves) Az utóbbi időben eljár kondizni az egyik haverjával, akit 10 éve ismerek én is. Neki sosem volt normális párkapcsolata, buliból áll az élete. Buli és ivás. Ez az ember már régen megmondta nekem, hogy a párom nem barátja, csak arra kell neki, hogy elmenjen vele inni, kondizni, szórakozni. A párom teljesen kifordult magából. A haveri társaság az már 30-35 körüli emberekből áll, akiknek fizeti a piákat, velük szórakozik. Engem levegőnek néz, nagyon egoista lett, és addig fajult a dolog, hogy szakított velem. Ő új életsilust akar, ő élni akar (sosem korlátoztam a bulizásban sem) és nagyon sértő dolgokat mondott, mintha idegen lennék neki. Az új haverjai azt hiszem rendesen lehúzzák pénzzel is, és az utóbbi időben egyik haverja sem néz a szemembe. A párommal lehetetlen leülni megbeszélni a helyzetet, neki az van a fejében hogy szabad akar lenni (sosem tartottam pórázon!) és új életsilust akar. Vett is egy drága, márkás autót, ahhoz való márkájú polókat, sapkát, és nem veszi észre hogy bolondot csinál magából, a haverjai meg belőle. Azok kb ujjonganak hogy szakított velem. Ez a haveri társaság befolyásolhatja a kapuzárási pánikot?2023. nov. 12. 09:22
21/24 A kérdező kommentje:
Még egy lakásban lakunk.
2023. nov. 12. 12:07
22/24 anonim válasza:
Akkor nézd levegőnek. Járkálj el, házimunkát csak magadra végezz.
Ha meg akarod beszelni, meg láthatóan vissza akarod kapni, az csak az egóját növeli és egyre lekezelőbb, bunkóbb lesz veled.
23/24 anonim válasza:
A heti 3 kondinak ehhez önmagában semmi köze én is szingli vagyok és az edzopartnerem az egyik legjobb barátom akinek meg barátnője van. És az igaz hogy az edzőterem az ferfiaknak olyan találkozóhely (mint pl valakinek a golfpálya, barbershop stb) ahol az őket érintő férfi témákról tudnak bizalmasabban beszélni két sorozat közt, de ettől még én nem tömöm a barátom fejét olyanokkal hogy szakítson meg bulizzon stbstb. Sőt inkább az ellenkezője.
24/24 anonim válasza:
#22 Na, végre valaki érti miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!