Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életközepi válságot/kapuzárási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életközepi válságot/kapuzárási pánikot a rossz haveri társaság befolyásolja?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt a párommal. Ő a férfi. (51 éves) Az utóbbi időben eljár kondizni az egyik haverjával, akit 10 éve ismerek én is. Neki sosem volt normális párkapcsolata, buliból áll az élete. Buli és ivás. Ez az ember már régen megmondta nekem, hogy a párom nem barátja, csak arra kell neki, hogy elmenjen vele inni, kondizni, szórakozni. A párom teljesen kifordult magából. A haveri társaság az már 30-35 körüli emberekből áll, akiknek fizeti a piákat, velük szórakozik. Engem levegőnek néz, nagyon egoista lett, és addig fajult a dolog, hogy szakított velem. Ő új életsilust akar, ő élni akar (sosem korlátoztam a bulizásban sem) és nagyon sértő dolgokat mondott, mintha idegen lennék neki. Az új haverjai azt hiszem rendesen lehúzzák pénzzel is, és az utóbbi időben egyik haverja sem néz a szemembe. A párommal lehetetlen leülni megbeszélni a helyzetet, neki az van a fejében hogy szabad akar lenni (sosem tartottam pórázon!) és új életsilust akar. Vett is egy drága, márkás autót, ahhoz való márkájú polókat, sapkát, és nem veszi észre hogy bolondot csinál magából, a haverjai meg belőle. Azok kb ujjonganak hogy szakított velem. Ez a haveri társaság befolyásolhatja a kapuzárási pánikot?
2023. nov. 12. 09:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

A kapuzáráshoz nincs koze.

Nekem is volt olyan barátom akit a haverjai "vittek el".

Engem gunyoltak kifiguraztak a barátom pedig nagyon szerelmes volt. De a haverok elértèk azt hogy szétmenjünk.

És ő 27 éves komoly pasi. Azaz nem az a nőzős lúzer féle pedig hanem a normális (volt).

A kapuzárásosak inkább nőznek csalnak mert kell nekik a visszajelzés a másik nemtől mert kisebbségi komplexusos fogykosak.

2023. nov. 12. 09:29
 2/24 anonim ***** válasza:
Ja masik párom meg akkor fordult így ki magábol mikor feltették csopveznek. Addig egyutt gyűjtöttünk házra lagzira..mikor meg kinevezték elszállt igy magátol hogy uj kocsit vett, hajót is, aztán más nő kellett neki valahogy. Es olyat szedett össze aki amolyan házicsicskája csak.
2023. nov. 12. 09:32
 3/24 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a haverok hatására lett ilyen, igen. Viszont egy percig se bánd, hogy megszabadultál tőle. Most persze fáj, hiányzik, oda a közös jövőről szőtt álom. De gondold csak végig, hogy milyen jövő várt volna mellette.
2023. nov. 12. 09:42
 4/24 A kérdező kommentje:
Nekem az a haverja akit 10 éve ismerek én is, már x éve kigúnyolta nekem a párom. Neki ezt nem mondtam el, mert nem akartam bekeverni a barátságukba. Viszont ez a haver egy ideje a szemembe sem néz.
2023. nov. 12. 09:59
 5/24 A kérdező kommentje:
Amúgy olyat is mondott hogy em akar megcsalni, ezért szakítsunk. A társaság amikkel van, azoknak egyiknek sincs családja, nője, se kutyájuk se macskájuk.
2023. nov. 12. 10:00
 6/24 A kérdező kommentje:
Oh és az a haver az elsők közt volt, aki ujjongott amiatt hogy kidobott a párom.
2023. nov. 12. 10:01
 7/24 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt hogy a haveroknak se kutyaja se macskája se nője.

(1.voltam)

Az ilyenek nem látják a parkapcsokat èrtèkét hogy az nagyobb mint a haveri marhulás kocsik èrtéke.

2023. nov. 12. 10:10
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

És most ezzel mit szeretnél kezdeni? Szakított, menjen isten hírével. Majd egyszer talán rájön, hogy hülyeséget csinált...

Szomorú, ha valakit ennyire képes elvinni egy társaság felnőtt emberként, de ha képes, akkor az szerintem a menthetetlen kategória, akitől jobb is, hogy megszabadultál.

2023. nov. 12. 10:10
 9/24 A kérdező kommentje:
Igen, bennem is az van, hogy nem látja át hogy mire kell ennrk a társaságnak, és nem tűnik fel neki, hogy ezeknek senkijük sincs, és okkal nincs?
2023. nov. 12. 10:12
 10/24 anonim ***** válasza:

Nekem volt már egy pasim akinek feltűnt hogy a társaság bohóca egyébként es majmot csinálnak belőle.

De ő alapvetően nem hülye pasi volt aki dobna egy nőt is pasik miatt.

2023. nov. 12. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!