Egy új helyre költözés mennyire befolyásohatja a társasági életet?
Pozitív illetve negatív téren? Ki mit tudna mondani erről, illetve kinek mi a személyes tapasztalata?
Kösz.
Ez így elég tág. Az idegen helyre költözés negatívan, ha nincs kivel akkor hova mennél?
Ha ismersz ott embereket akik kimozdulnának a régi helyen meg senkid nem volt akkor pozitívan.
Ha a szomszéd lépcsőházba költözöl akkor semennyire.
Furán, de alapvetően szerintem ez abszolút emberfüggő, illetve azon is múlik, hogy mennyire erős egy kapcsolat.
A szülővárosomba jártam egyetemre, az ottani baráti társaságunkban mindenki máshonnan jött. Én elköltöztem onnan, mindenkit másfelé sodort az élet, mégis olyan erős kapocs maradt köztünk, hogy évente 3-4 alkalommal megoldjuk, hogy mindenki egyszerre egy helyen tudjon lenni mostmár akár családostól. Így alapvetően ezt nem mondanám pozitív változásnak, még is pozitív a kimenetele, mert úgy állunk hozzá.
Ha kisebb léptékű változást nézünk, akkor mondjuk a saját lakásunkat olyan tömbben sikerült megvenni, ahol sok a fiatal, összebarátkoztunk velük, számíthatunk egymásra, csinálunk közös programokat. Ez mondjuk pozitívan befolyásolta a társasági életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!