Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy új helyre költözés mennyir...

Egy új helyre költözés mennyire befolyásohatja a társasági életet?

Figyelt kérdés

Pozitív illetve negatív téren? Ki mit tudna mondani erről, illetve kinek mi a személyes tapasztalata?

Kösz.

2021. jan. 4. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez így elég tág. Az idegen helyre költözés negatívan, ha nincs kivel akkor hova mennél?

Ha ismersz ott embereket akik kimozdulnának a régi helyen meg senkid nem volt akkor pozitívan.

Ha a szomszéd lépcsőházba költözöl akkor semennyire.

2021. jan. 4. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én cirka 500 km-el költöztem arrébb. Hiányoznak az otthoni barátaim, család, aki fontos azzal keressük egymást a mai napig. Az új helyen, mivel elég sok hobbim van, hamar társaságra találtam. Én a párom miatt költöztem el, az ő baráti köre is nagyon jó, szerencsére be tudtam illeszkedni. Múltkor a szülinapi bulimra 25 embert tudtam meghívni, aki nem családtag, szóval nem panaszkodhatok. Amúgy aki nyitott az hamar új társaságra lel, akinek meg nem voltál fontos azok elkopnak.
2021. jan. 4. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Furán, de alapvetően szerintem ez abszolút emberfüggő, illetve azon is múlik, hogy mennyire erős egy kapcsolat.

A szülővárosomba jártam egyetemre, az ottani baráti társaságunkban mindenki máshonnan jött. Én elköltöztem onnan, mindenkit másfelé sodort az élet, mégis olyan erős kapocs maradt köztünk, hogy évente 3-4 alkalommal megoldjuk, hogy mindenki egyszerre egy helyen tudjon lenni mostmár akár családostól. Így alapvetően ezt nem mondanám pozitív változásnak, még is pozitív a kimenetele, mert úgy állunk hozzá.

Ha kisebb léptékű változást nézünk, akkor mondjuk a saját lakásunkat olyan tömbben sikerült megvenni, ahol sok a fiatal, összebarátkoztunk velük, számíthatunk egymásra, csinálunk közös programokat. Ez mondjuk pozitívan befolyásolta a társasági életünket.

2021. jan. 4. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!