Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ezt mondja a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt mondja a barátom, hogy is áll a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Veszekedtünk es a fejemhez vágta utána, mert mondtam hogy le akarok fogyni es azt mondta hogy hiába, mert az alakom úgysem fog változni. Meg hogy nem vagyok jó másra csak szopasra. Amúgy nem vagyok jó az ágyban.
2023. nov. 11. 13:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy gondolod, szerintem nincs igazad. Mondjuk azon csodálkozom, hogy házas emberként neked időd van arra, hogy ilyen regényeket írj nekem. Nekem nincs ennyi időm, pedig még meg sem nősültem.

Érett személyiségnek gondolod magad, pedig nem vagy az. A nekem címzett sértő, nagyképű szavaid szerintem árulkodóak, és itt azért eléggé kijön, hogy bár szeretnéd magad racionálisnak beállítani, de inkább érzelmi alapú az érvelésed.

Jaja, igazad van.

Amúgy bocsi, hogy más irányba terelődött a beszélgetés. Mindegy. Kellemes estét.

2023. nov. 11. 17:35
 32/40 anonim ***** válasza:

Szerintem meg neked nincs igazad, kvittek vagyunk.

Egyébént ezt nem értem, mégis mi csodálkozni való van azon, hogy házas emberként nem csüngünk 0-24-ben egymás hátsójában és van egymástól függetlenül is szabad időnk, amit én most - hogy kissé megfáztam - itthon töltök tv nézéssel és gyk-zással? Nem látom az összefüggést, lehet azért, mert nincs is.

Te beszélsz nagyképűségről? Ez komoly? Ha nem tévedek, te kezdted el ecsetelni azt, hogy ki érdemel és ki nem érdemel megbocsátást vagy hogy ki mit várhat el és mit nem várhat el a saját életében, szóval nem kicsit viccesek ezek a szavak pont a te szádból. Bár igaz, az kicsit sem sértő, amikor mások 10+ éves házasságát fitymálod le meg amikor ismeretlenül, mindenféle háttérinfo nélkül minősíted mások férjét, előrevetítve hogy a jövőben majd úgyis egy tahó lesz. Talán először nézz magadba, mert csak ugyanazt kaptad vissza, amit adtál, de hát ez már általában nem szokott senkinek sem tetszeni.

2023. nov. 11. 17:49
 33/40 anonim ***** válasza:

Fickóként mondom, hogy el kell zavarni azonnal! Ilyet viccből sem mondunk!

Egyébként realitással nézve az én párom sem nagy dobás a szexben vagy egyikünk sem az, viszont nagyon szerelmesek vagyunk egymásba - 4 év után is - és ezért legjobbnak érezzük egymást. Igazából ő dícsér, én objektíven mindent többféleképpen látok. Semmi extra egyáltalán, de a szerelem tartja fent. Itt ezt nem a pasi mondta, de ezt érezni vagy éreztetni sem szabadna így. Tehát ez rettentően baj tőle.

35/F

2023. nov. 12. 00:07
 34/40 A kérdező kommentje:
Köszi 33 as
2023. nov. 12. 00:09
 35/40 anonim ***** válasza:
Csak most olvastam el a többi kommentet. Itt nagyon sokan eláshatják magukat, senki nem mondhat ilyet a párjának! Férfiként mondom, ahogyan előbb leírtam!
2023. nov. 12. 00:12
 36/40 A kérdező kommentje:
En is így gondolom. Es legrosszabb ha ilyenkor az embert elbizonytalanítják es elérik, hogy megtorpanjon es tűrjön tovabb!
2023. nov. 12. 00:14
 37/40 anonim ***** válasza:

"Talán először nézz magadba, mert csak ugyanazt kaptad vissza, amit adtál, de hát ez már általában nem szokott senkinek sem tetszeni."

Félreérted. Engem egyáltalán nem érdekel a kritikád, mert tipikus feminista locsogás volt. Ezért nem reagáltam a kisregényedre. Az viszont meglepett, hogy házas emberként mennyire éretlen személyiség vagy. Ennyi történt.

2023. nov. 12. 00:58
 38/40 anonim ***** válasza:

"Te beszélsz nagyképűségről?"

Igen, én beszélek nagyképűségről. Én annyit tettem, hogy leírtam a véleményem.

Te ezzel szemben mérges lettél, és átváltottál - házas ember létedre, - egy ilyen stílusra:

"Láthatóan a racionális, logikus gondolkodás nagyon nehezedre esik... Én meg egy csőlátású valláskárosult véleményét nem fogadom el... ki nem szarja le?"

Ezt mind te írtad a #27-es kommentben.

Meglepni éppenséggel nem leptél meg, mert 2009-től ismerem az oldalt, és megszoktam már, hogy a Felnőtt párkapcsolatok rovatba ilyen nők írnak. Az oldalt jobban ismerem mint te, személyesen is ismerem a kommentelőket, nem egyet, nem kettőt.

Szóval nem leptél meg. Az viszont meglepett, hogy házas emberként itt tartasz. Ennél több komolyságot várnék el attól, aki hozzám szól, de mivel ez nincs, ezért ezzel nem tudok mit kezdeni.

Bármennyire is próbálsz magadban most démonizálni, ezt a kommentet jó szándékból írtam meg.

Az pedig, hogy "valláskárosultnak" neveztél - Richard Dawkins fanként - nos, very cute...

2023. nov. 12. 01:21
 39/40 anonim ***** válasza:

Délután 13:13-kor írtad ki a kérdést.

Gondolom nem történt azóta semmi, csak itt panaszkodsz.

Na te tudod.

2023. nov. 12. 01:35
 40/40 anonim ***** válasza:

"mert tipikus feminista locsogás volt"

Jaja, ha valaki nem ért egyet veled és nem tartja normális dolognak párkapcsolaton belül, hogy úgy beszéljenek vele, mint egy kutyával, az feminista. Megszoktuk ezt már az itteni férfiaktól, hogy a feminista szót szitokszóként használják és mindenkire ráhúzzák, mintha ez valami rossz dolog lenne. Nem is vártam többet.

"Én annyit tettem, hogy leírtam a véleményem."

Én is pont ennyit tettem, ami neked valamiért nagyon nem tetszett.

"Az viszont meglepett, hogy házas emberként itt tartasz"

Áruld már el mi a fene küzd van a kettőnek egymáshoz? Házas emberként már nem védhetem meg magam egy anonim kötekedővel szemben, aki jobban akarja pl ismerni a házasságom és a férjem nálam? Igen, leszarom h te nem hiszel a férjben, ahogy azt is leszarom, h szerinted megbocsátást csak az érdemel, aki maga is megbocsát meg a többi rizsát. És? A házasságnak ehhez semmi köze, önálló véleményem ugyanúgy van és lesz is, amit nem rejtek véka alá, főleg ha valaki látatlanban és mindenféle információ nélkül belém köt, mert nem tetszik neki az.

Komolyan venni pedig soha nem fogok egy olyan embert, aki ismeretlenül leszólja és minősíti a házasságom ill. a férjem, olyat meg főleg nem, aki amellett kampányol, hogy maradjunk egy tahó mellett, aki sérteget és megaláz, mondván senki nem lehet tökéletes... Az már csak hab a tortán, hogy te akartad eldönteni ki érdemel megbocsátást és ki nem, meg ki mit várhat el vagy épp mit nem. Vicces.

2023. nov. 12. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!