Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon keveset mondja, hogy szeret?

Figyelt kérdés

Ha évente olyan 4-5 alkalommal kimondja magától, de az is nagyon ritka. Ha én mondom neki persze ő is visszamondja boldogan meg amikor megkérdezem, hogy szeret mindig igent mond pedig sokszor viccelődik a kérdéseimmel, de ezzel sosem.

Puszil, magához ölel, simogat ilyenkor érzem, hogy szeret de néha rám jön az, hogy mivan ha mégsem... ha csak azért van velem mert nincs más. Pedig tudom, hogy ez nem igaz... Ő nem az a srác volt aki törekedett arra, hogy barátnője legyen, sose keresett. Én vagyok az első komoly kapcsolata.

Picit félek, szerintetek?

Én 21L a párom 23F ... előre is köszönöm a válaszokat :)

2017. jún. 21. 11:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mellesleg 2 éve vagyunk együtt csak a kapcsolat első félévében hangoztatta mennyire szeret, amikor még a rózsaszín köd volt.
2017. jún. 21. 11:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Addig örülj,amíg nem mondja sokat. Miért kell ezt folyton hangoztatni? Ha úgyis érzed,hogy szeret, akkor minek mondani? Sokra mész vele,ha mondja, de nem érezteti.
2017. jún. 21. 11:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szegény srác, már most sajnálom... remélem azért nem rontja el veled az egész vagy a fél életét. Minden rendben van, de azért aggódsz hogy nem szeret... az ilyen tipus aki 5 percenként zaklatja a párját telefonon még munkaidőben is, aki a szomszéd kutyájára is féltékeny ha megsimogatja a párja, akinek soha semmi nem elég, aki nem tartja tiszteletben hogy a másiknak is szüksége van magánszférára attól függetlenül hogy kapcsolatban vannak... láttam/látok ilyenre példát bőven, mindegyik így kezdődik...
2017. jún. 21. 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki mondogatja, attól függ mit szokott meg a családjában. Én például nagyon ritkán mondom, mert nekem sem mondogatták otthon, pedig a lehető leg szeretet teljesebb családban nőttem fel. Kimutatták! Fura nekem kimondani másoknak, inkább én is kimutatom amit érzek.

Az gáz lenne, ha mondaná, de nem éreztetné. Szerintem feleslegesen aggódsz.

2017. jún. 21. 11:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Olvass az öt szeretetnyelvről... nem mindenki szavakkal fejezi ki a legőszintébben az érzéseit. Sőt van olyan is, aki inkább ritkán mondja ki, de akkor nagyon őszinte, mert másképpen szerinte elveszti a szó az értékét.

Ha tovább nyaggatod, azt fogod elérni, hogy miután lehull a rózsaszín szemüveg, halálra fogod ezzel idegesíteni, hogy napi szinten megkérdezed, hogy szereeeeeetsz?

2017. jún. 21. 11:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában a leginkább mélyérzésű srácok, akik ritkán lesznek szerelmesek, nehezen fejezik ki szóban az érzéseiket. Annál különlegesebb, mikor mégis mondják.
2017. jún. 21. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ragaszkodsz ennyire a folyamatos szóbeli megerősítéshez? Komolyan gondold végig, miért vagy ilyen bizonytalan.
2017. jún. 21. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipikusan az a szöveg, amit ha nem mondanak, az a baj, ha sokat mondják, az a baj. Szerintem az évente 4-5 nem kevés, ennyi böven elég (talán még sok is), ha amúgy a tetteiből az látszik hogy szeret. Nem kell ezt a szót idő előtt elkoptatni...
2017. jún. 21. 12:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert van akinek fontos a verbális megerősítés, mág meg a tetteknek hisz, különbözőek vagyunk.
2017. jún. 21. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
2017. jún. 21. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!