Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon keveset mondja, hogy szeret?
Ha évente olyan 4-5 alkalommal kimondja magától, de az is nagyon ritka. Ha én mondom neki persze ő is visszamondja boldogan meg amikor megkérdezem, hogy szeret mindig igent mond pedig sokszor viccelődik a kérdéseimmel, de ezzel sosem.
Puszil, magához ölel, simogat ilyenkor érzem, hogy szeret de néha rám jön az, hogy mivan ha mégsem... ha csak azért van velem mert nincs más. Pedig tudom, hogy ez nem igaz... Ő nem az a srác volt aki törekedett arra, hogy barátnője legyen, sose keresett. Én vagyok az első komoly kapcsolata.
Picit félek, szerintetek?
Én 21L a párom 23F ... előre is köszönöm a válaszokat :)
Nem mindenki mondogatja, attól függ mit szokott meg a családjában. Én például nagyon ritkán mondom, mert nekem sem mondogatták otthon, pedig a lehető leg szeretet teljesebb családban nőttem fel. Kimutatták! Fura nekem kimondani másoknak, inkább én is kimutatom amit érzek.
Az gáz lenne, ha mondaná, de nem éreztetné. Szerintem feleslegesen aggódsz.
Olvass az öt szeretetnyelvről... nem mindenki szavakkal fejezi ki a legőszintébben az érzéseit. Sőt van olyan is, aki inkább ritkán mondja ki, de akkor nagyon őszinte, mert másképpen szerinte elveszti a szó az értékét.
Ha tovább nyaggatod, azt fogod elérni, hogy miután lehull a rózsaszín szemüveg, halálra fogod ezzel idegesíteni, hogy napi szinten megkérdezed, hogy szereeeeeetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!