Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ezt mondja a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt mondja a barátom, hogy is áll a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Veszekedtünk es a fejemhez vágta utána, mert mondtam hogy le akarok fogyni es azt mondta hogy hiába, mert az alakom úgysem fog változni. Meg hogy nem vagyok jó másra csak szopasra. Amúgy nem vagyok jó az ágyban.
2023. nov. 11. 13:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%

Ja persze. Aztán majd ha a következő pasi is olyat mondd majd, ami nyomot hagy, akkor jön a következő. Aztán megint másik, és ez így megy tovább a végtelenségig, bizony nagyanyám még öregként is vált...

Ez igazán gyerekes viselkedés, nem felnőtt ember.

Azt kellene megérteni, hogy senki sem tökéletes. Biztos vagyok benne, hogy az ilyen sértődős emberek is eléggé meg tudnak vágni másokat szavakkal.

2023. nov. 11. 13:41
 12/40 anonim ***** válasza:
80%

Igen, jogában áll olyan férfival lenni, aki megbecsüli és kivágni az olyat, aki úgy beszél vele, mint egy darab szarral, aki becsmérli, aki megalázza, aki rombolja az önbecsülését stb stb! Szörnyű dolog, hogy senkinek kell ezeket tűrnie és kivághatja a búsba az ilyen embert, mi?

Szerencsére nem mindegyik pasi ekkora tahó, mint a kérdésben szereplő és a tökéletes ill. tahó között akad “némi” átmenet is!

Az, hogy valaki elvárja a párjától, hogy tisztelettel beszéljen vele, ne alázza és becsmérelje a legalapabb, minimum dolog, köze nincs a tökéletességhez.

2023. nov. 11. 14:04
 13/40 anonim ***** válasza:
7%

Fáj az igazság. Kövér vagy és te háborogsz. Persze :-)

F, 45, sportos

2023. nov. 11. 14:06
 14/40 A kérdező kommentje:
Az 5 ös amit mond, ezt a beszéld meget el tudom képzelni, “mondtad h szar az alakom es csak szopni vagyok jó ez igaz?” “Neeeeem dehogy igaz. Mit is mondhatna nem? Ha lennék olyan hulye h meg is kérdezzem. Mert ha nagy a sértés akkor nem akarjuk elhinni meg kell beszélni
2023. nov. 11. 14:16
 15/40 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, jogában áll olyan férfival lenni, aki megbecsüli és kivágni az olyat, aki úgy beszél vele, mint egy..."

Természetesen jogában áll kivágni. Viszont innentől fogva neki nincs joga bocsánatot nyerni akkor, ha ő lesz a tahó. És ugye ez biztosan elő fog fordulni, mert a hétköznapi embernek nincs olyan tökéletes jelleme, mint amilyen pl. Szent Ágostonnak volt. Gondolom, ebben egyet értünk. Aki azt gondolja, hogy mégis, az téveszmés.

"megalázza, aki rombolja az önbecsülését"

Ez nem megalázás. Megalázás akkor van, amikor MÁSOK ELŐTT történik egy hatalmas beégetés.

Az önbecsülés meg tőlünk függ. Ha valaki mástól várja az önbecsülést, akkor az jelenleg NEM rendelkezik azzal. Hiszen annak elég egy visszautasítás, és máris romokban lesz.

"Szerencsére nem mindegyik pasi ekkora tahó,"

Hàt eleinte biztos nem, csakhogy az ember később mutatja ki a foga fehérjét.

Elmondok egy titkot: egy igazi tahó semmilyen önkritikával nem rendelkezik. Tehát ha még csak elnézést sem kér, akkor sikerült kifogni egy igazi tahót. De ki is választotta?

"Az, hogy valaki elvárja a párjától, hogy tisztelettel beszéljen vele, ne alázza és becsmérelje a legalapabb, minimum dolog, köze nincs a tökéletességhez."

Elvárni valamit csak akkor lehet, ha valaki szintén teljesíti azokat a feltételeket. Márpedig ki tudja mennyi ember vár el olyan dolgot, amit maga sem tud teljesiteni.

2023. nov. 11. 14:19
 16/40 anonim ***** válasza:
0%

Ha te már ennyire mindent tudsz, akkor miért tetted fel a kérdést?

Be vagy sértődve, nem akarsz megbocsátani, akkor most mi van?

Mi a kérdésed, panaszkodni akartál?

2023. nov. 11. 14:21
 17/40 A kérdező kommentje:

14 es a kérdés le van írva.

Nem hiaba tanítják egyetemen, hogy szigorúan a kérdésre valaszolj, másképp bukta

2023. nov. 11. 14:30
 18/40 anonim ***** válasza:
85%

A kérdésre megkaptad a választ.

Ha komolyan gondolta, akkor tudod, hogy áll a kapcsolat, ezen nincs mit kommentálni: lenéz téged.

Ha nem gondolta komolyan, arról már beszéltünk.

2023. nov. 11. 14:34
 19/40 anonim ***** válasza:
Rolad is sokat elmond, ha ezek utan neked ertelmezo keziszotar kell. A feleselgetesed a nem tetszo valaszok miatt pedig remek bizonyitvany rolad. Itt nincs burok, ami megved.
2023. nov. 11. 14:55
 20/40 anonim ***** válasza:

"Viszont innentől fogva neki nincs joga bocsánatot nyerni akkor, ha ő lesz a tahó"

Dehogynem. Ha a másik megbocsát neki, akkor lelke rajta. Én a fent vázolt helyzetben nem tenném, de ha valaki ennek ellenére mégis megbocsát egy ilyen alaknak, az az ő dolga/baja.

"És ugye ez biztosan elő fog fordulni, mert a hétköznapi embernek nincs olyan tökéletes jelleme"

Egyáltalán nem biztos, hogy mindenki tahó lesz, főleg hogy a tökéletesség és a másik megalázása, sértegetése között még mindig van egy hajszálnyi kis különbség. Igen, előfordulnak viták és mindenki hibázik, de nagyon nem mindegy, hogy miben és hogyan. A problémákat kultúráltan is meg lehet beszélni, nem kell hozzá olyan ocsmány módon megnyilvánulni, mint a kérdező pasija.

"Ez nem megalázás. Megalázás akkor van, amikor MÁSOK ELŐTT történik egy hatalmas beégetés."

Dehogynem megalázás! Javaslom nézz utána a szó jelentésének, ugyanis láthatóan nem sok fogalmad van róla. A megalázásnak egyáltalán nem kell mások előtt történnie ahhoz, hogy megalázás legyen!

"Hàt eleinte biztos nem, csakhogy az ember később mutatja ki a foga fehérjét."

Feltételezem magadból indulsz ki, de az egyáltalán nem igaz, hogy idővel minden ember tahó lesz, mert most konkrétan ezt állítod.

Én 12 éve vagyok a férjemmel, soha nem engedett meg ilyen gusztustalan hangnemet velem szemben és soha nem is engedne (ahogy én sem), pedig túlvagyunk már jó pár vitán.

"Elmondok egy titkot: egy igazi tahó semmilyen önkritikával nem rendelkezik. Tehát ha még csak elnézést sem kér, akkor sikerült kifogni egy igazi tahót."

Én is elárulok egy titkot: aki pl úgy beszél az állítólagos szerelmével, ahogy más a kutyájával sem, de ki tud bökni a végén egy "bocs"-t még nem lesz kevésbé tahó és nem is tette jóvá a tettét. Vagy úgy gondolod, aki becsmérli a barátnője alakját, majd közli h csak szopásra jó, de a végén csak odanyögi, hogy jaj bocsi, az nem egy tapló? Dehogynem.

"De ki is választotta?"

Jó kis áldozathibáztatás, csak a szokásos. Nem is a taplót kell számon kérni, hogy miért beszél undorítóan a másikkal, neeem. Arra toljuk át a felelősséget, akit sérteget, logikus.

Szerinted ki választ direkt és köztudottan tahó pasit/nőt?? Ép eszű, normális, intelligens ember biztosan nem. Ráadásul épp az előbb ecsetelted, hogy az elején még senki nem tapló, majd idővel. Na akkor honnan kéne tudnia, hogy a másik x idő múlva ocsmány módon fog vele beszélni és főleg miért lenne ez az ő hibája?

"Elvárni valamit csak akkor lehet, ha valaki szintén teljesíti azokat a feltételeket."

Nem éppen. Mindenki azt vár el, amit csak akar, a magánügye. Maximum nem lesz rá "jelentkező" és marad egyedül az elvárásaival, de remélem te sem gondoltad komolyan, hogy majd idegen emberek fogják meghatározni, hogy XY mit várhat el és mit nem, mert ez még viccnek is gyenge volt.

2023. nov. 11. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!