Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom 3 gyerekét hogy fogadjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom 3 gyerekét hogy fogadjam el?

Figyelt kérdés
Tinderen ismerkedtünk meg, match után nagyon jót beszélgettünk napokon keresztül, majd találkoztunk. A randi is szuperül alakult, egyből megvolt élőben is a közös hang, plusz nem tagadom azt sem, hogy nagyon vonzó. Második randinkon felhozta, hogy van 3 kiskorú gyereke (3,5,8), akiket ő nevel, kizárólagos felügyeleti joga van. Nem akart belemenni a részletekbe, de kifaggattam, hogy ez miért alakult így. A lényeg nagyon röviden, hogy az exneje pszichiátriai kezelés alatt áll, többször próbált öngyilkos lenni, azóta kattant be, mióta elvesztette az anyját. Tudni kell, hogy nekem nincs gyerekem, nem is szeretnék, nem jövök ki jól velük, idegesítenek. Ha tudtam volna, hogy vannak gyerekei, akkor biztosan nem húzom jobbra, és nem is találkozom vele. Viszont tényleg nagyon jól éreztem magam az eddigi randijainkon vele, nagyon jól csókol, alig várom, hogy hozzám érjen, rég éreztem már valakivel ennyire felszabadultan magam. Be akar mutatni a gyerekeknek, mondtam neki, hogy még korainak tartom. Úgy érzem, hogy érte képes lennék bármire, de rettegek a gyerekeivel való találkozástól, hogy nem leszek nekik szimpatikus, vagy nem fogom velük megtalálni a közös hangot.

2023. nov. 6. 22:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

2 mostohafiam van, meg egy saját lányom, de így mozaikosként is a te esetedre azt mondom NE!!

Ezen a második oldalon nagyon jókat írtak, nem is tudok mit hozzátenni.

Először titkolta őket, majd harmadik randin be akar nekik mutatni. Valószínűleg neki is rohadtul sok a 3 kicsi, és gyorsan kell neki egy pótanya hozzájuk. A pszichés beteg feleség se túl biztató, illetve tényleg ki kéne deríteni mi is van a háttérben. A gyerekek meg fix hogy valamennyire sérültek, ki tudja miket láthattak otthon.

És tényleg, én se mutatnám be ilyen hamar a pasit még a szüleimnek se, nemhogy a gyerekeimnek!

Illetve ha az anyjuk be van zárva, akkor a gyerekek mindig vele vannak, még az a 2 heti 2-3 nap szabadsága sincs, csak ha az ő gondolom anyja bevállalja őket fél-egy napokra.

De nekem mindebből anyaként még így is a titkolta a legütősebb.

2023. nov. 7. 08:29
 22/30 anonim ***** válasza:
82%

20/vagyok

Nagyon kíváncsi lennék mi történt az anyukával.

Nem kamuzik azzal kapcsolatban is.

Mellesleg nem kell neki házastársi tartást fizetni.Az összes pénzed rámehet arra amihez semmi közöd nincs.

Az ilyen dolgot ki kell kerülni.

Ha még egyszer ott állnék én ahogy írtam még. Sziát sem mondanék olyan férfi jöhetne szóba aki gyermektelen és levált az Extől.

2023. nov. 7. 08:41
 23/30 anonim ***** válasza:
92%
Azt kell mondjam, hogy ez àtverés. Azért nem tüntette fel, mert akkor sokan balra húznàk. Egy palimadarat keres, akit meg tud dumàlni, mert bìzik a képességében. Én kiírtam, hogy két gyerekem van, életkorral együtt, mert nem az àtverésre és behàlózàsra mentem. Õszintén is lehet tàrsat talàlni. Úgy érdemes.
2023. nov. 7. 09:33
 24/30 anonim ***** válasza:
24%
Én nem vallalnám, ha neked lennék. Randiznék vele anélkül, hogy bemutatna otthon, és nem költöznék vele össze. Keresnék valaki mást, de amíg nincs más a képben, miért ne mehetnék el még pár randira kettesben?
2023. nov. 7. 11:46
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarlak megbántani, de kicsit te is kattantnak tűnsz, hogy két randi és jó csókok után már úgy érzed, hogy ezért a férfiért képes lennél bármire. 14-16 éves korban lenne természetes ez a hirtelen fellángolás, de egy lelkileg felnőtt ember nem így lesz szerelmes.
2023. nov. 7. 12:00
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
2 randi után már a párod? Tényleg tini kategória
2023. nov. 7. 12:10
 27/30 anonim ***** válasza:
31%

Ha pót anyát keres, ha nem, a három gyerkőcöt nem lehet leadni a ruhatárba, ha komolyra fordulna a kapcsolat. Ott lesznek szegénykék, és bizony aki bevállal egy ilyen csonka családot, annak valamennyire anyapótló feladatai is lesznek. Ha egyébként jó természetűek a gyerekek, akkor általában jófejek lesznek, ha te is jófej vagy velük. Nem kell túlvállalni, megjátszani magad, de nyitottnak és türelmesnek kell lenni egy gyerekhez, ha el akarja magát fogadtatni az ember. Ezt több év pedagógiai tapasztalatból írom.

Mivel neked más az értékrended, ezért nem biztos, hogy bírnád ezt a tempót.

Mellesleg nem ítélem el a fickót, mert valószínűleg jó parti, amit ő is tud magáról, de ha odaírja, hogy 3 kisgyereket nevel egyedül, minden nő balra húzná. Eklatáns példa erre az itteni hozzászólók hozzáállása is. Mellesleg amikor elváltam a feleségemtől, kifejezetten elvált anyukák között kerestem párt, pedig csak kéthetente vannak nálam a gyerekeim. Nekem kifejezetten jó ómen, ha egy nőben anyai ösztönök vannak. Érdekes, hogy a nők meg itt daráznak, ha egy férfi akár csak egy gyereket is egyedül nevel.

2023. nov. 7. 18:44
 28/30 anonim ***** válasza:
76%

folyt.:

A bezizzent anyukától sem kellene hiperventillálni. A fél ország alkoholista, a másik fele meg úgy szedi az antidepresszánst, mint a franciadrazsét. Nincs min csodálkozni, hacsak azon nem, akinek nincs semmi neurózisa, vagy pszichózisa.

2023. nov. 7. 18:50
 29/30 anonim ***** válasza:
64%

Sehogy. Az ilyen lepasszolni akarja a gyerekeit. Nyúlcipő, de azonnal.

Én elvált anya voltam, egy gyerekkel, de őszintén szólva előítéleteim voltam az elvált apákkal szemben. Nálam volt az egyszem fiam, az apja aktív jelenlétével. Saját otthonunk lett nekünk kettőnknek, bejáratott, rutinos életünk azzal hogy az apja mikor viszi el és mennyi időre. És akkor vegyek a nyakamba gyerekes férfit aki az 1-2-3 gyerekét hétvégente a nyakamra hozná ami az én szabadidőm, vagy súlyos esetben minden második teljes héten rámlőcsölje? Amúgy nem zártam ki az apákat, de velük csak szabadidőnkben randizós kapcsolatot tudtam volna csak elképzelni, azaz hogy semmi közünk egymás gyerekeihez. Vigyázni kell az elvált apákkal mert azt keresik akiket ki lehet használni. Amíg nincs senkije alig hozza el a gyerekeit de amint talál egy balekot azonnal kéri mindet minden hétvégén és ki akarja szolgáltatni őket az új nőjével. Kösz nem :)

Gyermektelen, nálam fiatalabb lett az új párom, most már férjem, és született egy közös gyerekünk. Nekem így jó.

2023. nov. 7. 19:04
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt.

Nem akarok gyereket, így minden férfit kerülök, akinek van. Nekem nem kell, MÁS tartozéka meg főleg nem, és nem, rhadtul nem akarok esélyt adni és tönkremenni a három gyerek psztrálásában (ami egy idő után 1000% rám lenne dobva, mert "én vagyok a nő").

Szexkapcsolatra oké, belemennék, de más gyerekét nem nevelném.

2023. nov. 7. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!