Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom helyettem a barátaival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom helyettem a barátaival akarja tölteni a szilvesztert?

Figyelt kérdés

Külföldi párom van, Budapesten élünk, miattam költözött ide három éve. Itt nincsenek komoly barátai, de úgy jött ki, hogy idén télen több barátnője is Londonban lesz.

Már mondta korábban, hogy Londonban szeretne velük szilveszterezni, én egy "ok meglátjuk"-al reagáltam, mert az egyik ottani lánnyal hullámzó a kapcsolata, így gondoltam, hogy addig 5x meggondolja magát.

Múlt héten jött egy azonnali lehetőség, és hétvégén kimentem nyugat Európába a haverjaimmal meglátogatni egy közös barátunkat. Ezt 5 nappal előre tudtam meg, és mondtam a páromnak. Ezen a hétvégén viszont már egy előre megbeszélt, de elég flexibilis közös programunk lett volna (megígértem neki, hogy kiviszem a Pandorf-i outletbe, ő nem tud vezetni).

Nyilván elég szarul eshet neki hogy lemondtam egy "randit", de azonnal fölajánlottam, hogy helyette jövő hétvégén megyünk, ami szintén jó mindkettőnknek.

Most bejelentette, hogy ő Londonban lesz dec 30-jan 2. Kérdeztem azonnal, hogy és én?! és azonnal rávágta, hogy majd kitalálok valamit, a most hétvégi kiruccanásom után nem érzi fontosnak, hogy bejelentsen bármit, vagy számoljon velem.

Őszintén picit sokkolva érzem magam, számomra ez picit dramatikus. Teljesen logikus, és elfogadható számomra, hogy ha lehetősége van (márpedig nagyon ritkán van) akkor a barátaival szilveszterezik, akár nélkülem is, ezt támogatom, de az egész bejelentés ridegsége krva szarul esik. Mit gondoltok?

6 éve vagyunk együtt.

2023. nov. 6. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

#6!

Nem tudhatod milyen a kapcsolatuk, ráadásul ha kalácsot nem adtál, tanácsot se adj! Az hogy te nő vagy még nem biztos hogy egy és ugyanaz a gondolatok a barátnőjével. Soprogess otthon a házad táján. Biztos van mit!

2023. nov. 6. 18:01
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem te vagy a hibás. Egyrészt mikor először mondta, hogy Londonban szilveszterezne, nem jelezted neki, hogy ez hogy érint téged, sőt leokéztad. Kommunikálj, ha akarsz valamit.

Szerintem nincs azzal baj, ha valaki a barátaival akar szilveszterezni, sőt, azzal sem, ha emiatt nincs vele a párja aznap. Ez nem egy szerelmes ünnep (van párom, bulizunk is néha együtt, de külön is, nem értem miért nagy szám a szilvesztert nem együtt végigbulizni), inkább szól a barátokkal bulizásról.

A sértődöttségét nem értem, ebben neked van igazad (bár ha emiatt vett repjegyet vagy ilyesmi, akkor igen, ez esetben ez nagyon bunkó volt tőled). Nem így kellett volna reagálnia. Beszélgessetek el komolyan a konfliktuskezelésetekről.

2023. nov. 6. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Ha az en pasim megint a barataival lesz,en szivesen viszlek vmi buliba szilveszterkor :D

Mi nem veszekszunk ilyeneken.

2023. nov. 6. 20:13
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

Én azonnal szakítanék vagy ultimátumot adnék a helyzet és viselkedés átgondolásával.

35/F

2023. nov. 7. 09:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Persze nekem is vannak külön töltött időim, de december 31. napját szerintem közösen is kell tervezni. Ilyet nálunk egyikünk sem csinálna, amit ő meglépett. Főleg 6 év után. Az egyedüli nem egyetértés most abból van, hogy egy időre el voltunk szakítva egy társaság szemétségével és ő most fél az emberektől. De abban nincs kérdés, hogy együtt és lesz szerepe velem.

35/F

2023. nov. 7. 09:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Na, de Téged miért nem visz a barátaihoz? Bocsi, de ez nem egy komoly kapcsolat, legalábbis részéről.
2023. nov. 7. 13:48
 17/18 E-Zsolesz ***** válasza:
72%
Ugyanazt tenném, mint 14-es! Komolytalan vagy már nem akarja annyira ezt a kapcsolatot.
2023. nov. 7. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
kuka
2023. nov. 9. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!