Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kellene új párom férfiasságán ha nem érdekli semmilyen sport tévében se néz és soha nem megy el haverokkal sehova mert nincs neki?
Ez hülyeség, nem attól lesz valaki igazi férfi, hogy szereti a sztereotipikus férfi dolgokat, mint a meccsnézés és társai. Ettől még simán lehet hetero. Ne hallgass a barátnődre, ebben nincs igaza.
Az egy kicsit fura, ha egyáltalán nincsenek barátai, de ez sem a férfiasságával van összefüggésben.
Jesszusom. Mi köze a sportnak a férfiassághoz? Az enyémet se érdekli, még tv sincs. De több exem is volt akit nem érdekelt.
A haverok az fura, egyetlen barátja sincs? Mert a kevesebb az sokszor több, nem kell 20, de ha van 1 vagy 2 akire számíthat, az többet ér.
Barátnőd butaságokat beszél. Nem attól lesz valaki férfi hogy állandóan meccset néz, meg rendszeresen leissza magát a haverokkal...
Én örülök neki, hogy a férjem nem néz focit, forma 1-et,meg nem érdeklik az ilyen dolgok. Nem
Voltam már foci fanatikussal, nagyon unalmas volt egy idő után... A másik meg a tipikus hobbi autó bütykölő 😒 egyiket sem viseltem el hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!