Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, milyen alsonadraggal oldhato meg, hogy tréningalsoban, melegitokben, ne látdzodjon erosen a ferfiassag?
Figyelt kérdés
Esetemben,latszik,,es nem szeretem,ill.nagyon ritkan,max sportolaskor viselek melegitoalsot.2018. febr. 28. 22:32
1/9 anonim válasza:
egy vastagabb boxer megfogja
de tréningben mindenkinek látszik
2/9 anonim válasza:
Nekem még sehogy se sikerült
18/F
3/9 anonim válasza:
Hát, hogy őszinte legyek,nőként nekem rohadt izgató, ha látszik, szóval szerintem ne zavarjon:D
4/9 anonim válasza:
A lanyok szeretik, kuncognak rajta, de kozben igazabol tetszik nekik.. ;)
5/9 anonim válasza:
igenis látszódjon! nincs vele semmi probléma! egy férfi legyen férfi!
6/9 anonim válasza:
Nem csak esetedben látszik,hanem az összes férfinak kidudorodik melegítőben a pénisze.Nem kell szégyellni,mi sem tartjuk cikinek,ha látszanak a domborulataink.:)
És tényleg izgató tud lenni egy nő számára,ha kirajzolódik a farkatok a nadrágban.
7/9 anonim válasza:
Én szívesen viselek álló brével is biciklis nadrágot,mi ezzel a baj?egbámúlnak,és? Mi is megnézzük anöket,igaz? Akkor hol itt a gond?
8/9 marci234 válasza:
Faszketreccel sima lesz ...100%-os garancia!!
9/9 anonim válasza:
Szerintem az ott természetes dolog férfiasság, pl én a farmer nadrágot fel veszel olyankor nincs rajtam alsó semmi mivel én a farmer nadragokat nem bírom úgy hordani hogy plusz alsó is legyen, tehát igazából ott van szabadon a farmerba, mivel szabadon van így közvetlen fel veszi a farmer a formáját, nem igen lehet tenni ellene, engem nem zavar mivel én úgy gondolom igen feriaknak ki tud domborodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!