Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek valóban viccek? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek valóban viccek? Vagy bántások?

Figyelt kérdés

Párom sokszor olyan vicceket mond: - olyan homályos ez mint te, -paraszt vagy te is csak traktorod nincs és ehhez hasonlók…

Azt mondja ezek számára csak viccek, én azonban nem így élem meg. Napi 2-3 ilyet eltol, nagyon soknak és bántónak érzem.

Létezne hogy ez valakinek vicc?

2023. nov. 4. 11:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Semmiképpen sem fér bele
2023. nov. 4. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nincs miről beszélni

Senkinek ne hagyd a jövőben, hogy így banjon veled

2023. nov. 4. 16:17
 13/15 A kérdező kommentje:

Így lesz az biztos!

Köszi!

2023. nov. 4. 17:41
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

Helyzet függő. Én ennél milliószor durvább dolgokat mondok. De érezhető, hogy "vicc". Amikor van mihez kötni, akkor is szoktam ilyet, de normális dolog kifigurázni mást, és közösen mókázni rajta. A legjobb amikor én vagyok a célpont, mert én ismerem magam, és adom mások alá a lovat ilyenkor.

Nálatok nincs ilyenről szó, mert nem egy közös élmény, hanem ő vicceskedik magának, amivel bánt téged. Mindegy mennyire durva, mit mond. Az a lényeg, milyen helyzetben, és hogyan mondja, illetve, hogy azt mindenki érti-e. Én olyanokat szoktam mondani, ami már a brutális fekete humor kategória, de még sose értette félre senki.

2023. nov. 5. 04:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez ilyen bunkó humor... szerintem gáz, de van az az értelmi szint, ahol divat.

Nekem nem lenne ilyen ember a párom.

2023. nov. 7. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!