Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek valóban viccek? Vagy bántások?
Figyelt kérdés
Párom sokszor olyan vicceket mond: - olyan homályos ez mint te, -paraszt vagy te is csak traktorod nincs és ehhez hasonlók…
Azt mondja ezek számára csak viccek, én azonban nem így élem meg. Napi 2-3 ilyet eltol, nagyon soknak és bántónak érzem.
Vicc neki es azt is tudja hogy bant teged , de o neki a reakciod vicces inkabb.
2023. nov. 4. 11:13
2/15 anonim válasza:
Az ilyen esetekben, amikor tudja, hogy téged bánt vele, nem a kimondott szándék számít (hogy szerinte vicc), hanem hogy annak tudatában csinálj, hogy pontosan tudja, hogy téged ezzel bánt. Én személy szerint nem maradnék ilyen tapló pasival.
2023. nov. 4. 11:15
3/15 anonim válasza:
Nem tökmindegy? Akkor is vele maradsz, ha a hajadba törli a xaros cipôjét. Ezt ô is pontosan tudja, ezért nem tartja vissza semmi. Nem kell aggódnia, hogy túl messzire megy a bunkózással és te meg otthagyod. Ennek tükrében készülj arra, hogy csak egyre bunkóbb meg agresszivabb lesz veled.
2023. nov. 4. 11:19
4/15 anonim válasza:
Bántáok, egyértelmű.
Az a gaslighting egyik formája, hogy amikor próbálsz szólni, hogy nem esik jól, akkor azonnal jön, hogy jajjj csak vicceeeel, innentől invalid minden érzésed, megélésed.
2023. nov. 4. 11:37
5/15 anonim válasza:
Hát vagy tipikus paraszt "humor", vagy így próbálja meg letörni az egódat, folyamatosan nyomás alatt tartva téged. Vagy mindkettő, hiszen elöbbi is részben erről szól. Valóban bántó, viszont azt is hozzátenném hogy elég sok ilyet láttam kapcsolatban, volt akiknél a dinamika része volt ez a fajta "játék". Ha téged zavar feltétlen tegyél ellene, beszéljetek erről, bár gyanítom nehéz menet lesz mert vaószínű azzal fog jönni hogy túlérzékeny vagy, esetleg hogy hisztizel. Igazából ez bántalmazó típus, csak a mérték tér el.
2023. nov. 4. 12:19
6/15 A kérdező kommentje:
Ó igen, már sokszor elmondtam neki, mindig azt mondja be vagy feszülve nem vagy laza, ez csak poén, legyél már lazább.
Csak tudnám, hogy ezekkel miért nem áll le, ha milliószor elmondtam már neki hogy számomra bántóak ezek.
Igen, nagyon egy ki ha én nem típus ő
2023. nov. 4. 12:28
7/15 A kérdező kommentje:
Múltkor a haverjával poénkodott. Írta neki a barátja hogy most nagy királynak érzem magam, olyan vagyok, mint te. Kaja, pia, nő. (Barátnőjével volt wellneszen a srác)
A párom azt írta neki vissza: ő ha olyan nagy király lennél mint én akkor nem egy nőt vittél volna csak.
És mindezt elmondja nekem… Szinten aluli poénok ezek😞 számomra
Kedves utolsó, a fene se tudja, hasonlít, leértékel/megaláz az biztos, de hogy nárcisztikus-e vagy csak egyszerűen az ő értékrendjébe belefér az, hogy bánt…nem tudom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!