Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekvállaláshoz kötődő félelemhez köze lehet?
Nem tudom hogy ennek koze " kell hogy legyen" a témához.
De én " nézem magamban" ezt.
Barátnőm minden nap éjfél körül fekszik le, reggel 7kor kel.
Tegnap korán reggel 6ra mentünk segíteni szüleimnek du 3ig. Annyira nem nehéz munka de elfáradt, mert este 7utan értünk haza a temetőből, de éjfél előtt nem feküdt le újra.
Ma reggel fél 8kor keltünk, vezetett 50kmt szüleihez. Egész nap szinte vásároltak nézelődtek ( itt tesója vezetett), majd hazafelé vezetett újra kb 90kmt.
Most meg újra nem ment aludni de ő holnap reggel 9ig akar aludni mert annyira fáradt az elmúlt napok miatt h ezért nem segít egy olyan embernek akire mindig számíthat.
Én úgy érzem hogy ha már most ez a ritka hosszabb napok ( 2nap amiből a main nem dolgozott csak kikapcsolódott) ezt váltja ki belőle, akkor mi lenne ha ott lenne a gyerek?? - aki mellé kelni kell stb..
Csak amikor megpróbálom hasonló szitun levezetni mit érzek nem érti
Miért? Komolyan, miért?
Minek kínzod magad, meg őt évek óta? Legalább már keféltek, vagy azóta se sikerült ezt se megoldani?
Valószinüleg azért nem érti, mert nincs is köze hozzá. Te se úgy adod neki elô, hogy figyelj, Adrienn, szerintem alkalmatlan vagy anyának, mert a semmiben elfárdsz meg egész nap fekszel-alszol. Hanem kenegeted, finomkodsz, hogy ez se tetszik, azt is másképp kéne szerinted.
Amúgy nem arról Volt szó, hogy belenyugodott, hogy nem lesz gyerek?
"Tegnap korán reggel 6ra mentünk segíteni szüleimnek du 3ig. Annyira nem nehéz munka de elfáradt"
Mit segített a szüleidnek?
Most meg újra nem ment aludni de ő holnap reggel 9ig akar aludni mert annyira fáradt az elmúlt napok miatt h ezért nem segít egy olyan embernek akire mindig számíthat.
Kinek kéne szombaton reggel 9 előtt segítenie, és mit?
"... akkor mi lenne ha ott lenne a gyerek??"
Ő szeretne gyereket, vagy te, vagy mind a ketten?
akkor mi lenne ha ott lenne a gyerek?? - aki mellé kelni kell - neked MIÉRT szülne?
Dehogyis, még csak az kéne. Ő sem hülye, egy ilyen szr trehány embernek tuti nem szülnék - és a szüleidnek sem pattognék évek óta.
3-as, a kérdező NEM akar gyereket, csak folyamatosan pfázik hogy de, lesz gyerek, közben évek óta nem is dgnak :D
A csaj súlyosan beteg, dolgozik, eltartja pts pasiját, és a szüleinek is folyamat szolgálatba áll... És közben a pasi minden héten szidja.
A barátnője nagyon is akár, az elmúlt években másra se vágyott. Teljesen belebetegedett, hogy nem kapja meg, amire vágyik. Mondjuk garantáltan van valamilyen személyiségzavara is, ha ezzel a gyökérrel van évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!