Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek komolyan veszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan veszi a férjem, hogy gáz a szex? 26n

Figyelt kérdés

A férjemnek már nem 1x mondtam, hogy nem kielégítő a szex, sem mennyiségben, sem minőségben.

Ma miután 2 perc alatt végzett, viccből mondta, hogy keressek szeretőt. Én közöltem vele, hogy igazából a közös hitel meg a házasság miatt nehéz lenne lépnem, illetve valószínű én nekem kellene elhagyni a közös otthonunkat. Nem gondolom, hogy elég komolyan vette, mert mondta, hogy igazából azt várja el tőlem, hogy beletörődjek, hogy egy pancser az ágyban.

Mit lehet ez ellen tenni?

2023. nov. 1. 15:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
82%
Össze se jönnék ilyen nyomoroccal, nem még közös hitel... Keress másik pasit, ennyi.
2023. nov. 1. 18:53
 32/40 A kérdező kommentje:

Szűz volt mikor össze jöttünk, így joggal hittem, hogy majd fejlődik és jobb lesz. Nyilván szerelmes is vagyok belé, azért lett házasság belőle.

De ahelyett, hogy engem vonnátok kérdőre, akár a kérdésre is válaszolhatnátok..

2023. nov. 1. 19:00
 33/40 anonim ***** válasza:
87%

El kell válni, vagy bele kell nyugodni, hogy soha az életben nem lesz részed jó szexben.

Ô nem is akar és nem is tud változtatni.

Nincs más lehetôséged, csak ez a kettô.

2023. nov. 1. 19:06
 34/40 anonim ***** válasza:
72%

30 a hangsúly ismét azon van, hogy SZERINTED. Szerintem és sokan mások szerint viszont nem, ugyanis a szex nem abból áll, hogy magamnak csinálom, hanem abból, hogy kölcsönösen élvezzük! Igen, vannak fontosabb dolgok, mint a szex, de akkor is szerves és fontos része egy kapcsolatnak és ha ez nincs vagy nincs rendben, az szépen rányomja a bélyegjét az egészre. Soha nem jönnék össze vagy maradnék olyan mellett, aki szarik arra, hogy nekem is jó legyen vagy épp úgy áll hozzá, h van kezem. Ebben az esetben a kezemet arra használnám, hogy ajtót mutassak neki..

Hálistennek se nekem, se a férjemnek nem erőlködés a szexuális együttlét, meg úgy alapjáraton a házasságunk egyik aspektusa sem. Igen, van ilyen is, sőt ez lenne a normál.

2023. nov. 1. 19:18
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
34! Nézd én három évig tudtam úgy kapcsolatot fenntartqni, hogy nem volt szex, csak működik az!
2023. nov. 1. 20:04
 36/40 anonim ***** válasza:
73%

Itt mindenki a kérdésedre válaszolt, csak nem úgy, ahogy te azt szeretted volna.

Vagy mit szerettél volna mit mondjunk?

Kérdésed:"Szerintetek komolyan veszi a férjem, hogy gáz a szex?"

Mi meg válaszoljuk, hogy persze komolyan veszi. De tudod nem ez a valóság, mert ha komolyan venne, akkor nem azt válaszolná, hogy keress szeretőt.

Aztán meg ezt "igazából azt várja el tőlem, hogy beletörődjek, hogy egy pancser az ágyban."

Nah most eleve milyen nálatok egy szexuális együttlét?

Előjáték van, felizgat rendesen vagy nemtörődöm?

Az számít neki, hogy ő elélvezzen, aztán lefordul rólad és alszik? Vagy hogy kell elképzelni ezt a dolgot?

Mert, ha így van, akkor ez szimplán önzőség és csak a saját kielégülése hajtja.

Neked is van felelőséged ebben. Ha nem kielégítő a szex, akkor minek csinálod? Te ott maradsz frusztráltan mindig.

Te látod, hogy egyáltalán mi a helyzet. Nekem az jön le, hogy neki így megfelel.

Neked kell eldönteni, hogy neked ez így jó vagy sem.

Ő helyette nem tudod kontrollálni a farkát, se nem tudsz törődőbb lenni.

2023. nov. 1. 20:10
 37/40 anonim ***** válasza:
40%

Azt hiszed azért, mert te benne maradtál egy teljesen szexmentes kapcsolatban évekre és valahogy elsínylődtetek, még másnak is ennyire van mindösszesen igénye? Mert akkor van egy rossz hírem, ugyanis a többség ezt még kapcsolatnak sem igen nevezné, nem hogy még jól funkcionálónak. Én személy szerint a nő helyében réges-rég elhagytalak volna és kerestem volna olyat, aki megadja, amire vágyom.

Akinek semmi igénye a szexre és/vagy szükséges rosszként tekint rá és/vagy aszex, annak biztos tök szuper egy szexmentes kapcsolat, viszont aki élvezi és igényli az intimitást és a testi kontaktot, annak ez minden csak nem jó.

Értem én, hogy te magadból indulsz ki, de próbáld már felfogni, hogy az emberek döntő többségének egy kapcsolatban nagyon fontos szerepet tölt be a szex és anélkül idővel vagy megromlik a kapcsolat vagy az egyik félremegy.

2023. nov. 1. 20:21
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom mindig 2 perces volt, akkor és eddig jó volt csak most már nem jó, biztos másik pasit néztél ki ha eddig minden kloppolt.
2023. nov. 1. 21:00
 39/40 anonim ***** válasza:
56%
Oké, akkor hagyjuk figyelmen kívül, hogy 7 év alatt semmi nem változott szexuálisan, és emellett még egy beképzelt bunkó is, de te mégis vele kötötted össze az életedet. Tekintve, hogy változni nem fog, már csak a lekezelő, beképzelt hozzáállása miatt sem, két dolog lehetséges (a félrelépésen kívül): vagy berendezkedsz életed hátralevő részére a kétperces menetekre, vagy elválsz. Ezen nincs mit ragozni.
2023. nov. 2. 08:03
 40/40 anonim ***** válasza:
92%

Ő nem szeret téged, mert nem érdekli, hogy olyan legyen a kapcsolatotok, amilyet szeretnél vele.

Világosabban el kell neki mondani, hogy te vele szeretnéd, és megkérdezni, hajlandó-e tenni érte.

Ha nem, akkor nincs miről beszélni. Akkor ez más dolgokban is így van, csak eddig nem vetted észre.

2023. nov. 3. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!