Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek komolyan veszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan veszi a férjem, hogy gáz a szex? 26n

Figyelt kérdés

A férjemnek már nem 1x mondtam, hogy nem kielégítő a szex, sem mennyiségben, sem minőségben.

Ma miután 2 perc alatt végzett, viccből mondta, hogy keressek szeretőt. Én közöltem vele, hogy igazából a közös hitel meg a házasság miatt nehéz lenne lépnem, illetve valószínű én nekem kellene elhagyni a közös otthonunkat. Nem gondolom, hogy elég komolyan vette, mert mondta, hogy igazából azt várja el tőlem, hogy beletörődjek, hogy egy pancser az ágyban.

Mit lehet ez ellen tenni?

2023. nov. 1. 15:50
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
95%
Mégis házasság előtt milyen volt a szex?
2023. nov. 1. 15:57
 2/40 anonim ***** válasza:
77%
Igen, miért mentél hozzá...
2023. nov. 1. 15:57
 3/40 anonim ***** válasza:
94%

"Ma miután 2 perc alatt végzett, viccből mondta, hogy keressek szeretőt."

És ez mióta van így?

2023. nov. 1. 15:58
 4/40 A kérdező kommentje:
7 éve vagyunk együtt.
2023. nov. 1. 16:00
 5/40 anonim ***** válasza:
91%
Keress szeretőt és lépj le vele, ha neki mindegy, vagy vesd fel a nyitott házasságot.
2023. nov. 1. 16:03
 6/40 A kérdező kommentje:
Nem működne a nyitott házasság, nem tűrne el más személyt, és pontosan tudja, hogy nem kellene valószínű senkinek rajtam kívül
2023. nov. 1. 16:04
 7/40 anonim ***** válasza:
92%
Akkor válj el vagy mint írtam keress szeretőt akivel le tudsz lépni.
2023. nov. 1. 16:08
 8/40 anonim ***** válasza:
93%

Félve kérdezem meg, de miért mentél hozzá?

Amúgy ha nincs gyerek én a helyedben elválnék. Főleg ha mindig ilyen volt, bár akkor megint felmerül, hogy miért lett a férjed. Ilyen fiatalon nem èlnék így. Ha van gyerek akkor elgondolkoznék egy szeretőn.

2023. nov. 1. 16:13
 9/40 anonim ***** válasza:
0%
De valaki komolyan ezért elválna?????
2023. nov. 1. 16:16
 10/40 anonim ***** válasza:
88%

10#.

Mert te nem? ^^

2023. nov. 1. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!